Μπορείς να την βρεις στο διαδίκτυο είναι αναρτημένη.Guest5555 έγραψε:Έχει κάποιος τι λίστα με τους επιτυχόντες από περσυ;
Νέα προκήρυξη για ΕΠΟΠ το 2022;
Μόνο του στρατού ξηράς έχει
Καλησπέρα σε όλους ήθελα να ρωτήσω κάτι άλλο εγώ. Θα ήθελα να πάω ως ΤΤΟ (τεχνιτης τροχοφορων οχηματων) ως ειδικότητα αλλά έχω απολυτήριο από Γενικό και όχι από ΕΠΑΛ.
1) Στην μονάδα που ήμουν μου έδωσαν βεβαίωση εργασιακής εμπειρίας οπλίτη ως μηχανικός αυτοκινήτων αυτήν μπορώ να την χρισημοποιήσω για να πάρω μόρια προυπηρεσίας;
2) Το οτι δεν έχω απολυτήριο από ΕΠΑΛ παίζει ρόλο; Μέσα στα περσινά έλεγαν η άλλο ισότυμο απολυτήριο της δευτεροβάθμιας.
1) Στην μονάδα που ήμουν μου έδωσαν βεβαίωση εργασιακής εμπειρίας οπλίτη ως μηχανικός αυτοκινήτων αυτήν μπορώ να την χρισημοποιήσω για να πάρω μόρια προυπηρεσίας;
2) Το οτι δεν έχω απολυτήριο από ΕΠΑΛ παίζει ρόλο; Μέσα στα περσινά έλεγαν η άλλο ισότυμο απολυτήριο της δευτεροβάθμιας.
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 5
Ειρήνη από τους 8 ΟΒΑ που είμαστε στην μονάδα μου που μπήκαμε τώρα οι 4 θέλουμε ΕΠΟΠ οι άλλοι 3 όχι και ένας το σκέφτεται. Και εγώ έτσι πίστευα αλλά μερικοί το βλέπουν απλά ως κάτι προσωρινό.
εντάξει τότεtethoras355 έγραψε:Ειρήνη από τους 8 ΟΒΑ που είμαστε στην μονάδα μου που μπήκαμε τώρα οι 4 θέλουμε ΕΠΟΠ οι άλλοι 3 όχι και ένας το σκέφτεται. Και εγώ έτσι πίστευα αλλά μερικοί το βλέπουν απλά ως κάτι προσωρινό.
Τι ειδικότητες έχετε σκοπό να επιλέξετε;
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 15
Υπηρέτης mlrs πυροβολικό
Καλησπέρα στην ομάδα. Μια ερώτηση αν κάποιος ξέρει να μ απαντηση. Τι άποψη έχετε για την Αεροπορία Στρατού (στρατό ξηράς); Και αν ξέρει κάποιος που έχει βάσης. Ευχαριστώ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εν λόγω προκηρύξεις θα ξεκινήσουν να βγαίνουν σταδιακά από τον τρέχοντα μήνα Φεβρουάριο και θα έχουν ολοκληρωθεί έως τον Σεπτέμβριο του 2022.
Πηγή
Πηγή
Fanis679 έγραψε: Και αν ξέρει κάποιος που έχει βάσης. Ευχαριστώ.
Σου παραθέτω τα μόρια του τελευταίου επιτυχόντα - ούσας στις ειδικότητες της Αεροπορίας Στρατού για ΕΠΟΠ (2021) :
- Τεχνίτης Οχημάτων ΑΣ - 570
- Ηλεκτροτεχνίτης Οχημάτων ΑΣ - 790
- Τεχνίτης Οπλισμού - σωστικών μέσων ΑΣ - 520
- Ελεγκτής Εναερίου Κυκλοφορίας ΑΣ - 890
- Οδηγός τροχοφόρων οχημάτων - Πυροσβέστης ΑΣ - 785
- Μηχανοσυνθέτης ΑΦ ΑΣ - 287
Τα παραπάνω μόρια αφορούν τον τελευταίο επιτυχόντα με βάση τους προσωρινούς πίνακες και όχι τον τελευταίο επιλαχόντα που τελικώς προσλήφθηκε μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών εισαγωγής.
Σε ευχαριστώ πολύ D.Y.K. Μήπως ξέρεις σε ποιες περιοχές έχει μονάδες η αεροπορία στρατού; Και νομίζω στην προκήρυξη έγραφε δεν πάει Έβρο και νησιά η αεροπορία στρατού. Μήπως γνωρίζεις κατι αν ισχύει; Σε ευχαριστώ.
Οι βασικές τοποθετήσεις είναι στην 1η ΤΑΞΑΣ (Στρατηγείο, Λόχος Στρατηγείου,1ο ΤΕΑΣ) στο Στεφανοβίκειο Μαγνησίας, στο 3ο ΤΕΑΣ στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, στο 2ο ΣΥΑΣ στα Μέγαρα Αττικής (2ο και 4ο ΤΕΑΣ και 2ο ΤΥΑΔ), στον 17ο λόχο διαβιβάσεων στο Στεφανοβίκειο Μαγνησίας, στο 307 ΤΣΥΑΥ πάλι στη Μαγνησία, στο ΚΕΑΣ στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, στη ΣΑΣ στην Ημαθία ή τέλος στη Διεύθυνση Αεροπορίας Στρατού στο ΓΕΣ. Όλα αυτά Ανάλογα με την ειδικότητα, τα χρόνια υπηρεσίας, τις βαθμολογίες σου, τα σχολεία σου και φυσικά το βύσμα σου.
.D.Y.K έγραψε:
Σου παραθέτω τα μόρια του τελευταίου επιτυχόντα - ούσας στις ειδικότητες της Αεροπορίας Στρατού για ΕΠΟΠ (2021) :
- Τεχνίτης Οχημάτων ΑΣ - 570
- Ηλεκτροτεχνίτης Οχημάτων ΑΣ - 790
- Τεχνίτης Οπλισμού - σωστικών μέσων ΑΣ - 520
- Ελεγκτής Εναερίου Κυκλοφορίας ΑΣ - 890
- Οδηγός τροχοφόρων οχημάτων - Πυροσβέστης ΑΣ - 785
- Μηχανοσυνθέτης ΑΦ ΑΣ - 287
Τα παραπάνω μόρια αφορούν τον τελευταίο επιτυχόντα με βάση τους προσωρινούς πίνακες και όχι τον τελευταίο επιλαχόντα που τελικώς προσλήφθηκε μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών εισαγωγής.
Δηλαδή στο τέλος μπήκαν και αυτοί που ήταν επιλαχών. Σύνολο 1513 άτομα;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος D.Y.K την Τετ Φεβ 02, 2022 8:26 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σε ευχαριστώ πολύ D.Y.K. Για τις πληροφορίες. Και ένα τελευταίο εάν γνωρίζεις για τις ειδικότητες Μηχανοσυνθετης ΑΦ ΑΣ και Τεχνίτης οπλισμου σωστικών μέσων ΑΣ που ανήκουν, σε ποια μονάδα θα είμαι, εαν είμαι σε μια από αυτές τις ειδικότητες.
Μέγαρα ή Βόλο 100%.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες