Νέα προκήρυξη για ΕΠΟΠ το 2022;
Νίκο κάλεσαν και την αδερφή μουυ
Andri, η αδελφη σου είχε κριθεί κατάλληλη στιγμή αρχικό σταδιο η απλά είχε μόρια;
Συγγνώμη φίλε μου, λάθος διατυπωση. Είχε κριθεί κατάλληλη και κόπηκε λόγω μορίων;Navy έγραψε:Andri, η αδελφη σου είχε κριθεί κατάλληλη στιγμή αρχικό σταδιο η απλά είχε μόρια;
Σε τι ειδικότητες σας κάλεσαν; Ειναι αυτες που ειχατε δηλώσει και ησασταν κατάλληλοι αλλα δεν σας κάλεσαν τον ιουνιο ή σε αλλες;
Οι θέσεις θα ειναι αναλογα ποσα ατομα εφυγαν στην καθε ειδικοτητα αν στην εε/λογ φυγανε 5 θα θελουν 5 εκει και παει αναλογως στην καθε μια το ποσοι εφυγαν. Το θεμα ειναι στην ηλ και τ/μηχ πως κάλεσαν ατομα τωρα εφοσον ποτε δεν συμπλήρωσαν τα αρχικά νούμερα που ζητούσαν Γιατι λογικα δεν υπηρχαν αλλοι κατάλληλοι απο την αρχη της διαδικασίας και βρέθηκαν κατάλληλοι 3 μηνες μετα εκει ειναι το περιεργο της υπόθεσης σε κάποιες απο αυτες υπηρχαν κατάλληλοι σιγουρα και αλλοι σε αυτες τις δυο ειμαι βεβαιος πως δεν ειχε αλλους αλλιως θα ειχανε συμπληρωθεί οι 24 και 43 θέσεις και δεν θα ειχανε παρει 9 και 12 ατομα. Επρεπε οπως στων οππι να υπηρχε ονομαστική λιστα με τα μορια του καθενός να μπορουμε να δουμε τι συμβαινει τωρα φαινεται ολα γινονται κατω απο το τραπεζι με ατομα φαντασματα.
Αν έχεις κριθεί ακαταλληλος όπως εγώ για μη πιστοποιηση γνώσης Η/Υ. Ενώ έχω επαρκεστατα μόρια, τι παιζει τότε; Θα παρουν άτομα μονο με απολυτήριο ΕΠΑΛ ΜΟΝΟ 10 χωρίς προυπηρεσια, χωρίς θητεια κλπ Κάπως έτσι θα γίνει οπως παει. ΕΠΡΕΠΕ να βγάλει μια νέα μόνο για τέτοιες ειδικοτητες. Ελπίζω να κατάλαβαν το μέγεθος της ηλιθιότητας τους εν μέσω καραντινας να βάζουν προαπαιτουμενο το ECDL και να βγάλουν μια νέα ΑΜΕΣΑ να συμπληρωθουν τα κενά. Ως τότε ας βάλουν τους αρμενιστες να φτιάχνουν τα μπουλονια.Loopatic έγραψε:Οι θέσεις θα ειναι αναλογα ποσα ατομα εφυγαν στην καθε ειδικοτητα αν στην εε/λογ φυγανε 5 θα θελουν 5 εκει και παει αναλογως στην καθε μια το ποσοι εφυγαν. Το θεμα ειναι στην ηλ και τ/μηχ πως κάλεσαν ατομα τωρα εφοσον ποτε δεν συμπλήρωσαν τα αρχικά νούμερα που ζητούσαν Γιατι λογικα δεν υπηρχαν αλλοι κατάλληλοι απο την αρχη της διαδικασίας και βρέθηκαν κατάλληλοι 3 μηνες μετα εκει ειναι το περιεργο της υπόθεσης σε κάποιες απο αυτες υπηρχαν κατάλληλοι σιγουρα και αλλοι σε αυτες τις δυο ειμαι βεβαιος πως δεν ειχε αλλους αλλιως θα ειχανε συμπληρωθεί οι 24 και 43 θέσεις και δεν θα ειχανε παρει 9 και 12 ατομα. Επρεπε οπως στων οππι να υπηρχε ονομαστική λιστα με τα μορια του καθενός να μπορουμε να δουμε τι συμβαινει τωρα φαινεται ολα γινονται κατω απο το τραπεζι με ατομα φαντασματα.
Φίλε μου, καταλαβαινεις οτι εχουν καλεσει ατομα σε ειδικότητες που δεν ειχε αλλους κατάλληλους; Αμα ειχε αλλους κατάλληλους θα ειχε συμπληρωσει και τις θέσεις που ζήταγαν. Κατι συμβαινει εδω ύποπτα πραγματα.
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 49
και μενα φιλε ακαταλληλο για το ecdl με βγαλανε στο ναυτικο ενω τα μορια μου με εβαζαν απο τους πρωτους. Πηγα μετα και με μια εβδομαδα μαθηματα το εβγαλα 200 ευρω πεταμα γιατι ειναι ενα χαρτι τηε πλακας που δεν σου μαθαινει και τιποτα σοβαρο, αλλα το ζητανε στις προκηρυξειςNavy έγραψε:Αν έχεις κριθεί ακαταλληλος όπως εγώ για μη πιστοποιηση γνώσης Η/Υ. Ενώ έχω επαρκεστατα μόρια, τι παιζει τότε; Θα παρουν άτομα μονο με απολυτήριο ΕΠΑΛ ΜΟΝΟ 10 χωρίς προυπηρεσια, χωρίς θητεια κλπ Κάπως έτσι θα γίνει οπως παει. ΕΠΡΕΠΕ να βγάλει μια νέα μόνο για τέτοιες ειδικοτητες. Ελπίζω να κατάλαβαν το μέγεθος της ηλιθιότητας τους εν μέσω καραντινας να βάζουν προαπαιτουμενο το ECDL και να βγάλουν μια νέα ΑΜΕΣΑ να συμπληρωθουν τα κενά. Ως τότε ας βάλουν τους αρμενιστες να φτιάχνουν τα μπουλονια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Δευ Οκτ 04, 2021 5:22 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εγω ειχα πτυχίο απο σχολη σε υπολογιστές και δυο χρονια προϋπηρεσία σε νοσοκομειο σε τμήμα πληροφορικής και βαση νόμου ηταν τροπος απόδειξης γνώσης υπολογιστών αλλα δεν το δέχτηκαν καν και θελουν το ecdl που απλα μαθαινεις αντιγραφή επικόλληση και να στελνεις email. Ας έβαζαν το ecdl να δινει μορια οπως στους ειδικούς φρουρούς οχι με ολα κλειστα να το εχεις αλλοως κοβεσαι και να απορρίπτουν τις γνώσεις σου πνω στην ειδικοτητα και να βαζουν μεσα μεσαίας μόρφωσης μονο ατομα
Κατάλληλος ήμουν κανονικά. Στα μόρια ήμουν πιο χαμηλά και δεν με είχαν καλέσει Ιούνιο. Τώρα γιατί με καλουν τώρα και ποιοι έφυγαν δεν ξέρω ουτε εγώ παντως για τις ειδικότητες Διαχ / ΥΛ και ΔΙΑΧ / λογ είμαι.
Σε αυτες ειχε πολλα ατομα στις αιτησεις και σιγουρα εχει αλλους κατάλληλους Γιατι πηραν και παραπανω απο τις θέσεις που ζήταγαν στους ηλ και τ/μηχ εφοσον οι θέσεις δεν καλύφθηκαν δεν στεκει να εχει αλλους κατάλληλους και τους καλεί τωρα αλλιως θα τους ειχαν καλεσει τον ιουνιο να συμπληρώσουν τις θέσεις!
Kι εγώ το έβγαλα το παλιοχαρτο αμέσως με που άνοιξαν τα κέντρα, λες και για Τ/ΜΗΧ θα πρέπει να το έχουμε μαζί μας μηχανοστάσιο η η γενια μας δεν ξέρει πλεον να χειρίζεται υπολογιστές που το κινητό η το tablet Είναι προεκταση του χεριου μας. Γελοία πραγματα, του παιδιου με πτυχιο υπολογιστών δεν του το μέτρησαν, άκουσον, άκουσον. Τελοσπαντων, παμε γερα παιδες για τη νέα Προκηρυξη που θα βγει οσονουπω, πιστευω.anonymous19970 έγραψε:και μενα φιλε ακαταλληλο για το ecdl με βγαλανε στο ναυτικο ενω τα μορια μου με εβαζαν απο τους πρωτους. Πηγα μετα και με μια εβδομαδα μαθηματα το εβγαλα 200 ευρω πεταμα γιατι ειναι ενα χαρτι τηε πλακας που δεν σου μαθαινει και τιποτα σοβαρο, αλλα το ζητανε στις προκηρυξεις
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Δευ Οκτ 04, 2021 5:21 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ελπιζω απο τελος του μηνα να εχουμε καμια ενημερωση, μια φορα ας σιναι σωστοι σε αυτα που ανακοινωνουν ουτως η αλλως μας το χρωστανε και με τα χρονια καθυστερησεις και μετα απο αυτο που εκαναν με αυτη την προκυρηξη που εκοψαν τοσους με αποτελεσμα απο τους 300 οι 100+ να ειναι αρμενιστες και θαλαμηπολους και οχι ειδικοτητες με πτυχια.
Ευχομαι να βγει ΑΜΕΣΑ η δευτερη και να μην μας προλαβουν οι γειτονες. Δυστυχώς, οι εξελίξεις τρέχουν με την παραβατικη τους συμπεριφορά και η κατάσταση συνέχεια κλιμακώνεται!
Επεισόδιο βλεπω να ερχεται και αντι να βγαλουν ξανα ακομη προσπαθούν να μαζέψουν απο την πρηγουμενη αν βγαλουν τωρα που εβγαλαν ecdl πολλοι θα εχουν μεγαλυτερη επιτυχια
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες