Νέα προκήρυξη για ΕΠΟΠ το 2022;
Να'σαι καλα, φίλε μου κάτσε και θα δουμε. Αν παραιτουνται με το καλημέρα σας οι ΕΠΟΠ, θα μείνουν οι ΟΒΑ; Κάτσε σου λέω μη βγάλει ΦΕΚ το 21 και το προλάβεις. Τεράστια υποστελέχωση στο ΠΝ και δη σε τεχνικές ειδικότητες, φίλε μου.
Εγω το γνωριζω οτι εμειναν οι ειδικοτητες κενες και δεν μαζεψαν ατομα γι αυτο εξαρχης επρεπε να ειχε βγαλει για τις ειδικοτητες ξανα αλλη για οσους λογω καραντινας ηταν κλειστα τα παντα και οχι να μεταφερει θεσεις σε αλλες ειδικοτητες τωρα ελπιζω να βγει οκτωβριο που λενε γιατι και το 2020 απο αρχες του χρονου ελεγαν τον αλλο μηνα βγαινει και τελικα βγηκε το 2021 εφαγαν εναν χρονο και αφησαν και παιδια του 93 εξω ετσι
Πάντως από φίλο που πήγε ήταν 4ος επιλαχών τών πείραν παραιτήθηκε και από ότι ξέρω έχουν φύγει πολλοί ακόμη
Οι περισσοτεροι δεν ηξεραν που πηγαιναν γι αυτο και εφυγαν και τωρα βαζουν συμπληρωματικη
Όπως ακριβώς τα λέτε είναι παιδια, συμφωνώ απόλυτα. Έκαναν τη μ... Α Με το ecdl, δεν έδωσαν παραταση και συμπλήρωσαν θέσεις από άλλες ειδικότες που δεν συνάδουν, πως να μην παραιτηθουν; Στο ΣΞ δεν ήταν προαπαιτουμενο. Ένας λόγος παραπανω τώρα να βγάλουν μέσα στο 21.
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 25
Καλησπέρα σε όλους. Τι κάνεις navy καλά είσαι; Κ γω του 94 μονο για μεσα στο 21... Εχω ελπιδα καλη μας επιτυχία Loopatic
Πολλοι απο τους επιτυχοντες δεν πηγανε καν στο ΠΝ, μονο ΟΒΑ κυριως ηταν, κριμα γιατι ειναι αρκετα ατομα σαν και εσενα Navy που το αγαπανε και δεν μπηκαν κατευθειαν επειδη δεν ειχαν ECDL[/QUOTEΚόπηκαν πολλοι ΟΒΑ για το ECDL, ΔΥΣΤΥΧΩΣ! Μεγάλη πικρα! Θα έπρεπε να έβγαζαν νέα προκηρυξη για όσες θέσεις δεν καλυφθηκαν, οπως έκαναν με τους ΟΒΑ περσι το καλοκαίρι. Ευελπιστώ λόγω εξελίξεων ότι θα βγάλουν άμεσα. Κρίμα λόγω κωλυματος επιτροπών με τον κορωνοιο κλπ, "έφαγαν" τη γενιά του 93 που περίμενε τόσα χρόνια.
Γεια σου, πολιτη μου. Αναμένω με μεγάλη αγωνια τι μέλλει γενέσθαι. Ευχομαι να βγει άμεσα ΦΕΚ να προλαβετε!Politis1994 έγραψε:Καλησπέρα σε όλους. Τι κάνεις navy καλά είσαι; Κ γω του 94 μονο για μεσα στο 21... Εχω ελπιδα καλη μας επιτυχία Loopatic
Αμα ηθελαν να βαλουν τα σωστα ατομα μεσα η θα εδιναν παράταση η θα περιμεναν να ανοίξουν ολα και να την βγαλουν ατην προκήρυξη των νοσηλευτών εδωσαν πανω απο 30 ημέρες στην φετινή των ΟΒΑ εδωσαν παράταση περιπου 20 μερες αρα δεν ηθελαν να το κανουν για τους ΕΠΟΠ αλλιως τωρα δεν θα εβγαινε συμπληρωματική για ατομα σε ειδικότητες που δεν συμπλήρωσαν Γιατι αν υπηρχαν αυτα τα ατομα οι θέσεις θα ειχανε καλυφθεί σωστα οπως επρεπε και με τα νούμερα που ζητούσαν. Οποτε θα βαλουν 36 ατομα που αυτοι θελουν. Η Τουρκία πιεζει καθε μερα προκήρυξη επρεπε να εχει βγει ηδη αλλη να εξοπλιστούμε αναλόγως εφοσον απο το 20 μας έταζαν προκήρυξη και δεν ειδαμε
Μια προκήρυξη έπρεπε να διαρκεί τουλάχιστον 15 μέρες προθεσμία για Απαιτήσεις και αν δεν συμπληρώθηκε σε άτομα να βγαίνουν συμπληρώματα... Αύξηση τού ορίου ηλικίας μέχρι τα 30 και πολλά άλλα
ΣΩΣΤΑ! Διάβασα ότι η δαπάνη του κρατικου προυπολογισμο για το οικονομικό έτος του 22 ανέρχεται σε 24.900.262 για ΓΕς, ΓΕΝ, ΓΕΑ, η οποία θα καλυφθεί από τις πιστωσεις που θα εγγράφουν στον προυπολογισμο του ΥΕΘΑ έτους 2022. Το πιθανοτερο αυτό να περιμενουν. Παρόλο που η κατάσταση κλιμακώνεται καθημερινά με τους Τουρκους, δεν ξέρω αν είναι εφικτο μετά απ αυτή που προεκυψε τώρα στο ΠΝ, να βγάλουν καπάκι την άλλη; Μακάρι να επισπεύσουν διαδικασίες και να γίνει ΑΜΕΣΑ.
Η αυξηση ορίου ηλικίας ειναι ενα αλλο θεμα μονο για οβα εβαλαν τα 31 κάνοντας διάκριση σε γυναικες εφοσον δεν μπορουν να πανε οβα καλα εκαναν και εδωσαν μορια σε οβα αλλα επρεπε 31 για ολους για τις γενιές που αδικήθηκαν αλλα εδω ειναι Ευρώπη οταν μας συμφερει στα κλα δεν ειμαστε Ευρώπη και δεν το πανε 32 οπως ειναι Κύπρο και αλλου. Το βιντεο που ανεβασα πριν ελεγε εντός του 21 3000 με 5000 μετα τια εξαγγελίες περυσι ειχανε πει η πρωτη προκήρυξη που θα έβγαζαν θα ηταν για 6500 και εβγαλαν με αργοπορία 1600 πολυ απλα μας πουλανε μονιμα παραμυθια Αμα θελουν να συμπληρώσουν ειδικότητες ανεβαζεις όριο ηλικίας να μαζέψεις πτυχιούχους αλλα δεν θελουν
- TRK
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 15
Παιδια επισης πολλοι ΟΒΑ Του ΠΝ εκαναν τα χαρτια τους σε αλλα σωματα, γενικοτερα στο ΠΝ ειναι αρκετα δυσκολα τα πραγματα ο Navy Τα ξερει καλυτερα.
Επισης στην προκηρυξη των ειδικων φρουρων φετος μπορουσες σαν πιστοποιητικο υπολογιστων να δωσεις πτυχιο πληροφορικης απο σχολη και το δεχοντουσαν κανονικα σε αυτην των εποπ ελεγαν μονο ecdl ενω υπαρχει το ΠΔ 50/2001 που δινει την δυνατοτητα να χρησιμοποιησεις πτυχιο απο σχολες πανω σε υπολογιστες σαν ecdl σε προκηρυξεις του δημοσιου σε αυτην γιατι δεν το δεχοντουσαν; Και ετσι πεταξαν εξω ατομα με γνωσεις και πτυχια.
Καλησπέρα παιδια έχουν καλέσει κανέναν για αθλήματα τώρα για τις κενές 36 θέσεις ; Εμένα με κάλεσαν. Ξέρει κανεις για τις 36 θέσεις για 5 ειδικότητες ποσα άτομα θα καλέσουν ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες