Νέα προκήρυξη για ΕΠΟΠ το 2022;

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Navy
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 60

Δημοσίευση από Navy »

Πήραμε και τις φρεγάτες, έρχεται η ώρα και για το ΦΕΚ!
eirini k
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από eirini k »

Navy έγραψε:Πήραμε και τις φρεγάτες, έρχεται η ώρα και για το ΦΕΚ!
ανυπομονω
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από Politis1994 »

Οσοι είστε απο το 95 δεν εχεται να φοβάστε. Οι του 94 ας εχουμε εγκυκλοπαιδικο ενδιαφέρον...
Navy
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Navy »

Προηγουνται ορκωμοσία ΟΒΑ και ΕΣΣΟ, υποθέτω μετά το Νοέμβριο να βγάλει ΦΕΚ.
Loopatic
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από Loopatic »

Ειδα βγηκε συμπληρωματική στο ΠΝ για 36 θέσεις αλλα για ατομα που ειναι κατάλληλα οταν πρωτοβγήκε η προκήρυξη βεβαια ειδα ζηταει σε ειδικότητες που δεν συμπλήρωσαν τα νούμερα που θελανε οπω πχ ηλ που ηθελαν 24 και πηραν 4 τελικα αλλα ξαφνικα εμφάνισαν κατάλληλους απο το πουθενα που δεν κάλεσαν 3 μηνες πριν αλλα τους καλούν τωρα. Νομιζω μας δουλευουν λιγο επρεπε για αυτες τις θέσεις να βγει εκ νέου προκήρυξη αν και εξαρχης βρωμαγε η συγκεκριμενη με 77 αρμενιστες αντι τους 8 που ζηταγε! Οποτε τσεκάρετε μηπως κάλεσαν καποιον απο σας που ειχε κανει αιτηση μάγκες!
Navy
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Navy »

Loopatic έγραψε:Ειδα βγηκε συμπληρωματική στο ΠΝ για 36 θέσεις αλλα για ατομα που ειναι κατάλληλα οταν πρωτοβγήκε η προκήρυξη βεβαια ειδα ζηταει σε ειδικότητες που δεν συμπλήρωσαν τα νούμερα που θελανε οπω πχ ηλ που ηθελαν 24 και πηραν 4 τελικα αλλα ξαφνικα εμφάνισαν κατάλληλους απο το πουθενα που δεν κάλεσαν 3 μηνες πριν αλλα τους καλούν τωρα. Νομιζω μας δουλευουν λιγο επρεπε για αυτες τις θέσεις να βγει εκ νέου προκήρυξη αν και εξαρχης βρωμαγε η συγκεκριμενη με 77 αρμενιστες αντι τους 8 που ζηταγε! Οποτε τσεκάρετε μηπως κάλεσαν καποιον απο σας που ειχε κανει αιτηση μάγκες!
Δεν καταλαβαίνω φίλε μου τι ακριβώς γίνεται, θα καλέσει τους επιλαχοντες. Εγώ έκανα τα χαρτιά και βγήκα ακατάλληλος για το ecdl αλλά τα είχα τα μόρια. Τι γίνεται τώρα εδώ;

Loopatic
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Καλεί ατομα απο την προκήρυξη τα οποια ηταν κατάλληλα και δεν τα φωναξαν να πανε ΠΚΕ αλλα δεν ξερω πως καλεί σε κάποιες ειδικότητες ατομα οπως ειναι των Ηλεκτρολόγων που εγω ειχα κανει εκει τα χαρτια μου αλλα δεν μου εδειξε ποτε αν ημουν κατάλληλος η οχι και η οποια ειδικοτητα επαιρνε 24 ατομα και τελικα πηρε 4 και δεν ειχε καν αναπληρωματικούς Αμα μπεις στην σελιδα του πν ειναι πρωτο πρωτο θα το δεις
Loopatic
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Αμα υπηρχαν εξαρχης κατάλληλα ατομα στους ηλεκτρολόγους και ζηταγε 24 αλλα δεν μεζεψε τοσους δεν θα τους ειχε καλεσει εξαρχης ώστε να ειχανε συμπληρωθεί τα νούμερα που ζήταγαν; Με λιγα λογια απλα εβγαλαν 36 θέσεις χωρις να ξερουμε ποιους καλούν τι μορια εχουν και τιποτα παραπανω απλα λεει καλούν κατάλληλους
Loopatic
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Διορθώνω αντι για 24 πηρε 9 ατομα χωρις αναπληρωματικούς αρα κατάλληλοι αλλοι δεν υπηρχαν αλλιως θα ειχανε καλεστεί εξαρχης να πανε για αθλήματα πως εχουν τωρα κατάλληλους
Navy
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Navy »

Ρε φίλε μου εγώ βάσει μορίων είχα 586 για Τ/Μηχ περναγα τρίτος στη σειρά και μ έκοψαν για το ecdl Ήταν όλα κλειστά λόγω καραντινας. Το έβγαλα μετά από μια βδομάδα που άνοιξαν τα κέντρα στο μεσοδιάστημα μ έβγαλαν ακατάλληλο. Τα μόρια μου είναι όμως επαρκή. Τι παιζει τώρα, δεν έχω καταλάβει.
Άβαταρ μέλους
TRK
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από TRK »

Φίλε navy καλουνε όσους βγήκαν κατάλληλοι ακόμη και με λίγα μόρια εσύ δυστυχώς βγήκες ακατάλληλος διότι δεν είχες ecdl. Όταν έκανες την αίτηση για την προκυρηξη.
Loopatic
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Τ/μηχ επαιρναν 43 ατομα και δεν πηραν Ουτε τα μισα και ξαφνικα τωρα εχουν καλεσει κατάλληλους. Αμα σε ειχε γραψει ακατάλληλο δεν θα σε καλέσουν καν λογικα θα καλέσουν 36 ατομα απο το πουθενα να πανε για να μπουν. Η προκήρυξη αυτη ηταν τερμα βυσματικη εγω απο τις 4 που ειχα κανει μονο στην μια ημουν κατάλληλος στις αλλες τρεις δεν μου λεει τιποτα παραπανω και σε αυτην που ημουν κατάλληλος ειδα στις λίστες 4 ατομα με λιγοτερα μορια απο εμενα και εμενα δεν με κάλεσαν ΠΚΕ μην ψαχνεις να βρεις ακρη αγορινα απλα βγηκε μια συμπληρωματική για ατομα φαντασματα που εμφανίστηκαν σαν μανιταρια απο το πουθενα
Davarick
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 4
Ενδιαφέροντα: (Κοινωνικές/Φιλοσοφικές)Συζήτησες
Επάγγελμα: Ελεύθερος Επαγγελματίας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Davarick »

Καλησπέρα, έχω μια απορία ιδιαιτερα τωρα που μιλατε για ναυτικο. Πληροφοριακά εγώ δεν έχω κάνει το στρατιωτικο μου και δεν μου έχει ερθει χαρτι (αναβολη εως το 2024) αλλά συμφωνα με την stratologia.gr με έχουν βάλει στον Στρατο Ξηρας. Οπότε θέλω να ρωτησω όταν βγει η προκυρηξη, ανεξαρτητως απο ειδικότητας, Εαν μπορω να δηλωσω ΕΠΟΠ ναυτικό ενώ με εχουν βάλει στον Στρατο Ξηρας. Ευχαριστω εκ των προτερων😁☺
«ομοιούσθαι Θεώ κατά το δυνατόν ανθρώπω»Πλάτων
«Έχω διαταχθεί να γίνω Θεός» Επιτάφιος Μ. Βασίλειος
Loopatic
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δηλώνεις σε οποίο σωμα θες ασχέτως αν ησουν ξηρα αεροπορία η πολεμικο ναυτικο εγω ειχα τελειωσει ξηρα και δήλωσα πολεμικο ναυτικο και δεν υπηρχε θεμα
Davarick
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 4
Ενδιαφέροντα: (Κοινωνικές/Φιλοσοφικές)Συζήτησες
Επάγγελμα: Ελεύθερος Επαγγελματίας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Davarick »

Μαλιστα, ευχαριστω πολυ
«ομοιούσθαι Θεώ κατά το δυνατόν ανθρώπω»Πλάτων
«Έχω διαταχθεί να γίνω Θεός» Επιτάφιος Μ. Βασίλειος