Νέα προκήρυξη για ΕΠΟΠ το 2022;
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 47
Όλοι γραφουν μέσα στο έτος καινούργιες προσληψεις 3 με 5 χιλιάδες μήπως είναι αλήθεια και έρχονται. Δεν γίνεται να γράφουν όλοι ανοησίες.
Ρε παιδιά μην τα ζηλεύετε Αυτά ! Τι να κάνει ο Εποπ μια ζωή ο τελευταίος τροχός της αμάξης θα είναι θα δέχεται έντολες και θα κανεί τα χατήρια όλων ιδιαίτερα τα πρώτα χρόνια ! Και όλο χαιρετούρες και ***** και άμα γίνει κάτι στρατοδικείο όχι πολιτικά δικαστήρια ! Καλα είναι για κάποιον πχ που δούλευε delivery η ψηστης η άνεργος αλλά όχι για μορφωμένα παιδιά με προσόντα και έξυπνους ανθρώπους η στρατός σε θέμα αντιλήψεων και οργάνωσης είναι 100 χρόνια πίσω ! Μάλλον για το σίγουρο μισθό το θέλουν πι πιο πολλοί !
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 2
Σήμερα ο Διοικητής είπε σε συνάδελφους οβα που δεν μπήκαν εποπ ότι θα βγάλει νέα προκήρυξή εποπ μέσα στο έτος. Με 550 θέσεις για ειδικές δυνάμεις.
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 25
Παίδες βγήκε για ΟΒΑ όποτε σιγά σιγά το επόμενο που θα κοιτάξουν πιστεύω είναι ΕΠΟΠ
Μακάρι, ρε παιδες. Για να δουμε.
Στα οβα οι εφεδροι αξιωματικοί έχουν δικαίωμα να τα κάνουν;
Είναι στους ΟΒΑ και η απάντηση είναι όχι. Για τους ΟΒΑ υπάρχει νήμα.
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2021)
Εάν έχεις επιπλέον απορίες να τις θέσεις στο παραπάνω νήμα σε παρακαλώ πολύ.
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2021)
Εάν έχεις επιπλέον απορίες να τις θέσεις στο παραπάνω νήμα σε παρακαλώ πολύ.
Φέτος πήραν στο περιπου 3900+ εισακτέους σε στρατιωτικές, ΕΠΟΠ και ΟΒΑ. Δεν ξέρω αν τελικά τα δημοσιευματα αναφέρονται στις παραπανω προσληψεις. Μου φαίνεται λίγο απιθανο να ξαναβγει ΦΕΚ τέλη Οκτωβρίου, μακαρι να διαψευστω.
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 25
Καλησπέρα φιλε navy. Πιστεύω ναι τωρα εποπ παλι το 21 γιοκ ε μετα θα γινει θύελλα διαμαρτυρίας αμα βγάλει εποπ εντος 21. Εμείς του 94 οτι και να γίνει πρέπει να ειμαστε ευχαριστημενοι που έβγαλε και οβα. Πάντως μακαρι να εβγαζε και εποπ απο Νοεμβρη... ΧαχαNavy έγραψε:Φέτος πήραν στο περιπου 3900+ εισακτέους σε στρατιωτικές, ΕΠΟΠ και ΟΒΑ. Δεν ξέρω αν τελικά τα δημοσιευματα αναφέρονται στις παραπανω προσληψεις. Μου φαίνεται λίγο απιθανο να ξαναβγει ΦΕΚ τέλη Οκτωβρίου, μακαρι να διαψευστω.
Με τον ένα η με τον άλλο τρόπο δίνεται η ευκαιρία και για τα παιδια του 94 να διεκδικήσουν μια θέση ΕΠΟΠ μέσω ΟΒΑ, έστω. Κι εγώ με τη σειρά μου,Politi διακαώς την περιμένω, μη νομίζεις. Καλη επιτυχια!Politis1994 έγραψε:Καλησπέρα φιλε navy. Πιστεύω ναι τωρα εποπ παλι το 21 γιοκ ε μετα θα γινει θύελλα διαμαρτυρίας αμα βγάλει εποπ εντος 21. Εμείς του 94 οτι και να γίνει πρέπει να ειμαστε ευχαριστημενοι που έβγαλε και οβα. Πάντως μακαρι να εβγαζε και εποπ απο Νοεμβρη... ΧαχαNavy έγραψε:Φέτος πήραν στο περιπου 3900+ εισακτέους σε στρατιωτικές, ΕΠΟΠ και ΟΒΑ. Δεν ξέρω αν τελικά τα δημοσιευματα αναφέρονται στις παραπανω προσληψεις. Μου φαίνεται λίγο απιθανο να ξαναβγει ΦΕΚ τέλη Οκτωβρίου, μακαρι να διαψευστω.
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 1
Μην τις ζηλεύετε τόσο πολύ ρε μάγκες τις θέσεις ως εποπ ! Μια ζωη τα θελήματα του ενός και του άλλου κάνουν όσοι μπουν και τα χυσια του κάθε διοικητή θα Μαζεύετε ! Όλες τις χαμαλοδουλειες οι Εποπ άντε και στις αρχές οι Σμύ τις κάνουν ! Αυτά και μετάθεση κάθε 3-4 χρόνια εκτός αν είναι κάποιος από Έβρο ή Νησιά που τους πάνε εκεί αλλά και πάλι όχι και σίγουρα !
Θα ηθελα να ξανα ρωτησω αν ισχυουν η μισες μοναδες απο το πτυχιο στα μορια για εποπ;
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 2
Νομίζω μόνο στην αεροπορία ισχύει αυτό. Διάβασε την προκήρυξη της και θα το εντοπίσειςeirini k έγραψε:Θα ηθελα να ξανα ρωτησω αν ισχυουν η μισες μοναδες απο το πτυχιο στα μορια για εποπ;
Φέτος πιστεύω θα βγάλει προκήρυξη και η κατάταξη θα γίνει αρχές 2022.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες