Βύσματα στις Ειδικές Δυνάμεις
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 1
- Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
- Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
- Επικοινωνία:
Ανέστη κάνε αυτό που είπε ο Athan .
Τι εννοειτε τους εκοψαν ρε παιδια; Εγω ξερω οτι κοβουν στην αρχη... (ι2 ι3 κτλ... Αλλο προβλημα υγειας) Μετα αν ΘΕΛΕΙΣ δεν φευγεις;
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Δυστηχως φιλε μου (σπανια βεβαια) υπαρχουν περιπτωσεις που αν εχει μπει μεγαλη σειρα κοβουν στην τυχη; ! και το να ξαναπας ειναι μη αναστρεψιμο.έγραψε:Τι εννοειτε τους εκοψαν ρε παιδια; Εγω ξερω οτι κοβουν στην αρχη... (ι2 ι3 κτλ... Αλλο προβλημα υγειας) Μετα αν ΘΕΛΕΙΣ δεν φευγεις;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 6
Σε κάθε σειρά γίνετε αυτό.
Καθηστε ρε παιδια... Τι σε καθε σειρα γινεται; Με λιγα λογια πρεπει να βαλω βυσμα για να ειμαι σιγουρος ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΕΔ;
-
- Στρατηγός
E για να είσαι ήσυχος.
- ΛΟΚ soldier
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δηλαδή άμα γίνει πόλεμος, λέω άμα, την γαμ*σαμε!sorry κιόλας, αλλά...
-
- Στρατηγός
Alex έγραψε:Εσυ δλδ φιλε εβαλες;
εγώ είχα παρουσιαστεί βόλο και έδωσα αθλήματα και με πήρανε πεύκο δεν χρειάστηκε να βάλω και δεν γούσταρα να βάλω έτσι κι'αλλιώς
Μαλλον με παρεξηγησατε μαγκες... Και εγω ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ να βαλω (δεν εχω εξαλλου αν ειχα δεν θα καθομουν εδω να προβληματιζομαι) απλα αυτο που με τρελενει ειναι οτι θελω ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΠΩ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ αλλα αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι σχεδον ΟΛΑ σημερα ειναι με κωλοβυσμα... 

Κακος που υπαρχουνε βυματα
τα βυσματα ειναι για της αδεφες

Θελω μια ντομπρα απαντηση χρειαζεται βυσμα για να πας αλεξιπτωτα; Γιατι εγω στο Forum διαβασα οτι θελουν μονο ατομα.
Το θεμα ειναι οτι λιγοι εχουν τα βισματα για πολυτελειεςLogan έγραψε:Παιδιά όσοι μπείτε πεζονάυτες μακριά από Αυλώνα. Προσπαθήστε να σας στείλουν Βόλο. Οι λόγοι αναφέρονται εκτενέστατα στη σελίδα 56 του θέματος.
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Δε νομίζω ότι θα χριεαστείς βίσμα για να πας Βόλο. Πιο πιθανό μου φαίνεται ότι θα το χρειαστείς για να μείνεις Αυλώνα.
παιδια εγω μπαινω μαλλον τον νοεμρβριο κ στην στρατολογια δηλωσα ειδικες δυναμεις κ συγκεκριμενα ΠΖΝς. ακουσα καπου οτι πρεπει να βαλω μεσο για να παω ειδικες δυναμεις!!! ειναι δυνατον; !! αφου λιγοι θελουν κ λιγοι μενουν στο τελος , ειναι δυνατον να μην με παρουν τελικα; πειτε μου σας παρακαλω!!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης