MakisD έγραψε:Σε καμια περίπτωση οι 33-35+ δεν θα γίνουν μόνιμοι αρα όσο περνάει ο καιρός και αλλάξει κ ο χρόνος κερδισμένοι είναι οι πολίτες που θα ανοίξουν κ άλλες θέσεις
Αδερφέ εκφράζεις άποψη και εδώ μέσα μπαίνουν άνθρωποι να διαβάσουν που δεν έχουν γνώση ούτε άκρες και ούτε ξέρουν τι παίζει!
Δεν διαφωνώ με την άποψη σου απλά διευκρίνησε το, αυτό μόνο λέω!
Υγ κουβέντα να γίνεται θα σου κάνω ερώτηση άλλη! Μπορεί αν θέλει να βγάλει 1000 θέσεις φέτος για μόνιμους για πολίτες και του χρόνου να βγάλει 2000 θέσεις για εποχικούς σαν ΠΠΥ;
Οι ΠΠΥ εξ εποχικών δεν καλύπτουν κενές οργανικες, πάνε σε προσωποπαγεις θέσεις εκεί που υπηρετούν.
Δηλαδή αν 30 εποχικοι απ την Καλαμάτα και 30 απ την Αλόννησο περάσουν ΠΠΥ, μένουν εκεί να παίζουν τάβλι, και ας μην χρειάζονται τόσοι όλοι την χρονιά.
Διέλυσε το σώμα ο πασοκος το 2011, και έχουμε καεί 10 χρόνια εξαιτίας του. Αθήνα Θεσσαλονίκη έχουν τις περισσότερες κενές οργανικες και είναι κάτι κατσικοχωρια με 100% πληρότητα.
Γι αυτό δεν πρόκειται να ξαναπάρει ΠΠΥ, αλλά μόνο μόνιμους γενικών καθηκόντων να τους παίζουν μπάλα παντού Αττική, νησιά, αεροδρόμια.
Διασωστης31 έγραψε:Οι ΠΠΥ εξ εποχικών δεν καλύπτουν κενές οργανικες, πάνε σε προσωποπαγεις θέσεις εκεί που υπηρετούν.
Δηλαδή αν 30 εποχικοι απ την Καλαμάτα και 30 απ την Αλόννησο περάσουν ΠΠΥ, μένουν εκεί να παίζουν τάβλι, και ας μην χρειάζονται τόσοι όλοι την χρονιά.
Διέλυσε το σώμα ο πασοκος το 2011, και έχουμε καεί 10 χρόνια εξαιτίας του. Αθήνα Θεσσαλονίκη έχουν τις περισσότερες κενές οργανικες και είναι κάτι κατσικοχωρια με 100% πληρότητα.
Γι αυτό δεν πρόκειται να ξαναπάρει ΠΠΥ, αλλά μόνο μόνιμους γενικών καθηκόντων να τους παίζουν μπάλα παντού Αττική, νησιά, αεροδρόμια.
Συμφωνώ σε αυτό που λες και έτσι είναι! Αυτό δλδ δεν μπορεί να αλλάξει με τροποποίηση του νόμου;
Και για τους μόνιμους έγινε αυτό, πρόπερσι πέρασε αν δεν κάνω λάθος με τις μεταθέσεις!
Υγ μην ξεχνάτε ότι θα βγει καινουργιος νόμος, ειδικοί πυροσβέστες και θα είναι και στο ενιαίο μισθολόγιο!
Παιδιά καλησπέρα ερώτηση το να ξαναβγάλει εποχικούς το σενάριο δεν παίζει αυτό γενικά άμα πάρει σε προκήρυξη τώρα τους εποχικούς ή κάποιο ποσοστό από αυτούς.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Pyr0 την Τρί Ιούλ 27, 2021 9:18 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μακάρι γιατί έχει κάποια λογική. Για να δούμε γιατί πολλοί λένε ότι ο θεσμός τελειώνει σε αυτούς κάτι που δεν το πιστεύω μακάρι να μην γίνει έτσι και να ξαναπάρει.
Pyr0 έγραψε:Παιδιά καλησπέρα ερώτηση το να ξαναβγάλει εποχικούς το σενάριο δεν παίζει αυτό γενικά άμα πάρει σε προκήρυξη τώρα τους εποχικούς ή κάποιο ποσοστό από αυτούς.
. Το πιο πιθανό αν βγάλει για μόνους είναι να μη ξαναπάρει εποχικούς ή που αλλά και να πάρει δε θα πάρει συντομα
Pyr0 έγραψε:Παιδιά καλησπέρα ερώτηση το να ξαναβγάλει εποχικούς το σενάριο δεν παίζει αυτό γενικά άμα πάρει σε προκήρυξη τώρα τους εποχικούς ή κάποιο ποσοστό από αυτούς.
. Το πιο πιθανό αν βγάλει για μόνους είναι να μη ξαναπάρει εποχικούς ή που αλλά και να πάρει δε θα πάρει συντομα
Εποχικους δε παιζει να μη παρει γιατι παντα οι αναγκες το καλοκαιρι θα εινια 70% περισσοτερες, δε μπορει να δουλεψει το σωμα χωρις εποχικους, τωρα θα βγει προκυρηξη για μονινους γιατι αρχιζει και λειπει κοσμος και το χειμωνα λογο συνταξεων, αλλα τα κενα που θα καλυφτουν θα ειναι αρκετα γιαντο χειμωνα και επειδη και ολους να μη τους παρει το 90% των εποχικων θα το παρει αρα του χρονου θα χρειαζεται καινουριους εποχικους
Ο comando έχει δίκιο παιδιά δεν γίνεται να μην καλύψει θέσεις θεωρώ βασικά τα είπε όλα έτσι όπως τα πιστεύω και εγώ. Επίσης σε 2 χρόνια κοντά φεύγουν μεγάλες σειρές της πυροσβεστικής με σύνταξη και επειδή δεν παίρνει εύκολα μόνιμους βγάζει για συμβασιουχους. Ειδωμεν και ελπίζουμε προς το καλύτερο με το καλό να μπούνε τα παιδιά όλα οι εποχικοί να έχουμε και εμείς σειρά μετά με το καλό. 👨🚒 👨🚒
Ωντας 4 χρόνια εθελ πυρσβς εχω να πω οτι οι εποχοκοι κανουν εξαιρετικη δουλειά και αξιζει να μπουν ολοι! Πράγμα που πιστεύω κιόλας! Το εχω δει και το βλέπω εκ των εσω άλλωστε 🔥
MakisD έγραψε:Εννοιται οτι μας συμφέρει ρε όριο ηλικίας 33 με 35 χρόνον θα είναι στου εποχικους και 28 με 30 σε εμάς τι σε νοιάζει εσένα πόσοι εποχικοί περάσουν το όριο κοιτα την δική σου την μεριά
Εμετός ο λόγος σου ... Άλλος ένας πονηρός... Που αν ήταν εποχικός πυροσβεστης θα έβγαζε αφρούς σε αυτά που γράφει ο ίδιος ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τετ Ιούλ 28, 2021 5:01 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
MakisD έγραψε:Εμετός ο λόγος σου ... Άλλος ένας πονηρός... Που αν ήταν εποχικός πυροσβεστης θα έβγαζε αφρούς σε αυτά που γράφει ο ίδιος ...
φιλαράκι αυτό που λες δεν στέκει γιατί όλοι μας κοιτάμε την πάρτη μας ακόμα και εσύ! Δηλαδή εσύ θα είσαι ευχαριστημένος ας πούμε να ενισχυθεί το σώμα και εσύ να μην είσαι μέσα?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τετ Ιούλ 28, 2021 5:00 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κυκλοφοορουν φωτογραφοες με τους εποχικους που επειχηρησαν στη Σταματα τη μεγαλη φωτια, οσοι ημασταν εκει καταλαβαμε ποσο εκτιμησαν οι "μεγαλοι" το εργο μας... Να ειστε σιγουροι οτι θα εκτιμιθει και εκει που πρεπει αυτο...
Καλημερα σε ολους ειμαι εθελοντης στον 4ο χρονο, αυτο που εχω να πω ειναι ΣΕΒΑΣΜΟΣ στους εποχικους του 19-20. Δεν εχω κατι αλλο να πω, οσοι εχουν επαφη με το σωμα θα καταλαβουν τι εννοω, τα παιδια (οχι ολα) το 99% ειναι πραγματικοι κομαντος. Το λενε ολοι οι υψηλοβαθμοι