Χαχαχχαχαχαχα α ρε πεινασμενε ***** θες και δυο μισθους εποχικων, που τρως για μεσημερι σοκοφρετα με κοκακολα, ξεφτιλισμενε πειναλαPlayer7 έγραψε: Επειδη σας γλενταω εδω μεσα καθε μερα και γραφω διαφορα, δε σημαινει οτι θελω να μπω κιολας.Τελευταια επιλογη εχω τη πυροσβεστικη, ακομα και αν τυχαινε να μπω δε ξερω αν θα δεχομουν τη θεση!
Απλα σας βλεπω να σπαζεστε με τα ηλικιακα ορια και περναει η ωρα!
Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2021)
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 40
Player7 έγραψε:Επειδη σας γλενταω εδω μεσα καθε μερα και γραφω διαφορα, δε σημαινει οτι θελω να μπω κιολας.Τελευταια επιλογη εχω τη πυροσβεστικη, ακομα και αν τυχαινε να μπω δε ξερω αν θα δεχομουν τη θεση!
Απλα σας βλεπω να σπαζεστε με τα ηλικιακα ορια και περναει η ωρα!
Μεγάλο γλέντι να σε βιάζουν τόσοι άντρες ψυχολογικά ... Ερε γούστα που έχει ο κόσμος ...
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
για να παίρνουμε το μόνιμο από το δημόσιο για αυτό θέλουμε να μπούμε και να κάνουμε και τις έξτρα δουλειές μας! Μόνο δημόσιο φίλε!mikeangel έγραψε:και γιατί θες να πας μόνιμος Π. Σ για 750 ευρώ;Player7 έγραψε:Ααχ και να ξερες κακομοιρη που δουλευω,2 μισθοι εποχικων μαζι!
Pezonautis194 έγραψε:για να παίρνουμε το μόνιμο από το δημόσιο για αυτό θέλουμε να μπούμε και να κάνουμε και τις έξτρα δουλειές μας! Μόνο δημόσιο φίλε!mikeangel έγραψε:και γιατί θες να πας μόνιμος Π. Σ για 750 ευρώ;Player7 έγραψε:Ααχ και να ξερες κακομοιρη που δουλευω,2 μισθοι εποχικων μαζι!
Πρεζοναυτη (pezonautis194) και οργανοπαίκτη (player7) μην μας σπάτε άλλο τις μπάλες ... Εντάξει δε θα μπει κανένας εποχικός συμφωνούμε όλοι... Απλά δώστε μας το δικαίωμα να λέμε κάτι δικά μας μεταξύ μας πείτε ότι ειναι ψέματα για να μη χαλιεστε...
-
Γιατί σπαζεστε τι ηλικία έχετε; Μουσεία πρέπει να είστε για αυτό δεν σας θέλουν στο σώμα απλά για να βγάζετε την βρώμικη δουλειά οι μόνιμες θέσεις θα πάνε αλλού!Pyr έγραψε:Pezonautis194 έγραψε:για να παίρνουμε το μόνιμο από το δημόσιο για αυτό θέλουμε να μπούμε και να κάνουμε και τις έξτρα δουλειές μας! Μόνο δημόσιο φίλε!mikeangel έγραψε:και γιατί θες να πας μόνιμος Π. Σ για 750 ευρώ;Player7 έγραψε:Ααχ και να ξερες κακομοιρη που δουλευω,2 μισθοι εποχικων μαζι!
Πρεζοναυτη (pezonautis194) και οργανοπαίκτη (player7) μην μας σπάτε άλλο τις μπάλες ... Εντάξει δε θα μπει κανένας εποχικός συμφωνούμε όλοι... Απλά δώστε μας το δικαίωμα να λέμε κάτι δικά μας μεταξύ μας πείτε ότι ειναι ψέματα για να μη χαλιεστε...
Ειδες οτι λες οτι να ναι;Ειπα εγω ποτε οτι δε θα μπει κανενας εποχικος; Ειπα οτι λογω του οτι το οριο ηλικιας θα ειναι ταβανι 35, θα μεινουν εκτος οι εποχικοι ανω των 35 ετων, που ειναι περιπου 1000.
Πες μου που ειναι το παραλογο και η κακια σε αυτο, αλλωστε δε το εβγαλα απο το μυαλο μου εκ των εσω ακουγονται αυτες οι ηλικιες!
Πες μου που ειναι το παραλογο και η κακια σε αυτο, αλλωστε δε το εβγαλα απο το μυαλο μου εκ των εσω ακουγονται αυτες οι ηλικιες!
Παλικάρια φτάνει, είπατε ότι είπατε, μάθαμε τις απόψεις τις δουλειές και τον μισθό σας, πάμε παρακάτω, από πότε πρέπει να συμφωνούμε όλοι με όλους. Οι εποχικοί απ όσο βλέπω θελουν να περάσουν και αυτοί τα αθλήματα, τι πιο δίκαιο πέραν της ηλικίας, χοντρός ξεχοντρος πολίτης ή εποχικός, εκεί θα φανεί ο ικανός. Αν το υπουργείο λειτουργεί με μπαλώματα δημιουργώντας ανισότητες και κατ επέκταση αδικίες δε μας φταίει ο εποχικός.
Ενημερώστε το φόρουμ να βγαίνει και κάποιο συμπέρασμα.
Ενημερώστε το φόρουμ να βγαίνει και κάποιο συμπέρασμα.
Θα συμφωνήσω με τον Rad. Κουράσατε παλικάρια.
Το ότι είστε αυτιστικοί κατσαπλιάδες και οι μεν και οι δε, μας το έχετε αποδείξει με όλους τους τρόπους, δόξα τω Θεώ.
Ενημερώνω λοιπόν, εφόσον δεν βγαίνει άκρη, ότι εάν μου δώσετε άλλο ένα πάτημα, αποχωρούν από το φόρουμ οριστικά και δια παντός οι κύριοι:
- Commando epoxikos
- Pezonautis194
- Player7 - EcoMike
- Stan20.
Απλά, όμορφα και ωραία, για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις.
Η ανοχή μου τελείωσε.
Το ότι είστε αυτιστικοί κατσαπλιάδες και οι μεν και οι δε, μας το έχετε αποδείξει με όλους τους τρόπους, δόξα τω Θεώ.
Ενημερώνω λοιπόν, εφόσον δεν βγαίνει άκρη, ότι εάν μου δώσετε άλλο ένα πάτημα, αποχωρούν από το φόρουμ οριστικά και δια παντός οι κύριοι:
- Commando epoxikos
- Pezonautis194
- Player7 - EcoMike
- Stan20.
Απλά, όμορφα και ωραία, για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις.
Η ανοχή μου τελείωσε.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 178
Κύριοι θα ήθελα μετά από όλα αυτά να κάνουμε μία ανακεφαλαίωση και να ξαναγράψουμε τί πληροφορίες έχει ο καθένας μας για την προκήρυξη πού έρχεται, ας είναι και ράδιο αρβύλα μόνο και μόνο να δούμε εάν πέφτουν κοντά όσα έχουμε ακούσει
-
φίλε ειλικρινά δεν έχω κάτι προσωπικό απλά εγώ αυτό που ακούω από γνωστούς είναι 28 29 για πολίτες και εποχικοί 32 η 35 συν χρόνια για αντιπυρικες αυτά ξέρω και αυτά έλεγα ανεκαθεν απλά οι άλλοι το έπαιρναν στραβά γιατι δεν τους αρέσει μάλλον!mikeangel έγραψε:Κύριοι θα ήθελα μετά από όλα αυτά να κάνουμε μία ανακεφαλαίωση και να ξαναγράψουμε τί πληροφορίες έχει ο καθένας μας για την προκήρυξη πού έρχεται, ας είναι και ράδιο αρβύλα μόνο και μόνο να δούμε εάν πέφτουν κοντά όσα έχουμε ακούσει
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 37
Καλημέρα παιδιά η ενημέρωση ή δική μου είναι για φέτος δε θα βγει τίποτα τώρα το 22 δε γνωρίζει κανείς τι θα γινει
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 178
θα έλεγα ότι έχει μία λογική γιατί η αντυπιρικη τελειώνει τέλος Οκτωβρίου, μετά να παρθούν αποφάσεις, να βγει φεκ μετά προκήρυξη, το 2011 είχε βγει Φλεβάρη εάν δεν κάνω λάθοςStamos epx έγραψε:Καλημέρα παιδιά η ενημέρωση ή δική μου είναι για φέτος δε θα βγει τίποτα τώρα το 22 δε γνωρίζει κανείς τι θα γινει
Εάν υπάρξει πολιτική βούληση όλα μπορούν να γίνουν μπαμ μπαμ. Θα μπορούσαν να βγάλουν την προκήρυξη Δεκέμβριο όπως το 2012 (725 άτομα), διαδικασίες εξπρές, σχολή ταχύρυθμη (οι εποχικοί παλεύουν με ανύπαρκτη εκπαίδευση) και τα παιδιά να βγουν στον πόλεμο έστω στη μέση της αντιπυρικής. Το 2023 ή το '24 βγάζεις και μία προκήρυξη για εποχικούς για να καλύψεις τα κενά των απορροφηθέντων εποχικών, πριν την αντιπυρική και είσαι έτοιμος. Όλα γίνονται.
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 59
Των μόνιμων και του 2007 και του 2011 είχε βγει μέσα Δεκεμβρίου. Αν δεν έχει βγει νομοσχέδιο μέχρι Σεπτέμβριο δεν θα προλάβουν εντός 2021, γιατί θα είναι νέος θεσμός θα βγει σε διαβούλευση, συζήτηση στην βουλή, ψήφιση, φεκ. Θέλει μηνες διαδικασία
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Και το 22 τι εποχικους θα εχει αν τους παρει ολους;D.Y.K έγραψε: Εάν υπάρξει πολιτική βούληση όλα μπορούν να γίνουν μπαμ μπαμ. Θα μπορούσαν να βγάλουν την προκήρυξη Δεκέμβριο όπως το 2012 (725 άτομα), διαδικασίες εξπρές, σχολή ταχύρυθμη (οι εποχικοί παλεύουν με ανύπαρκτη εκπαίδευση) και τα παιδιά να βγουν στον πόλεμο έστω στη μέση της αντιπυρικής. Το 2023 ή το '24 βγάζεις και μία προκήρυξη για εποχικούς για να καλύψεις τα κενά των απορροφηθέντων εποχικών, πριν την αντιπυρική και είσαι έτοιμος. Όλα γίνονται.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες