Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
Selby23
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 135

Δημοσίευση από Selby23 »

Θοδωρας έγραψε:
Selby23 έγραψε:
jioseftsavi έγραψε:Καλησπερα team. Δεν χρειαζεται διαπληκτισμος. Οποιος εχει τα προσοντα της προκυρηξης θα μπει. Δεν αλλαζει κατι με το να μαλωνουμε. Οτι ειναι να γινει θα γινει! Να δηλωσω για αλλη μια φορα οτι ειμαι επιλαχων εποχικος μεσα στην 5αδα στην περιοχη μου. Γιαυτο και συμμετεχω εδω στο φορουμ. Αν και το να απορροφηθω το βλεπω πολυ δυσκολο εως αδυνατον. Επισης επειδη διαβασα ποιο πανω για μεγαλα πτυχια και αδερφια. Ειμαι πτυχιουχος λυκειου με 20 βαθμο και πολυτεκνος.+ αλλα πολλα. Αλλα ουτος η αλλος ειμαι 33 κλεισμενα, δεν θα συμμετασχω στην προκυρηξη μονιμων. Αλλα και εποχικο να μην με παρουν ειτε σαν επιλαχων στου 2020. Ειτε σε νεα Δεν θα κλαψω κιολας. Τι ειχαμε τι χασαμε. Αυτο που θελω να πω ειναι οτι θα δειτε οτι το 80% των εποχικων ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ θα απορροφηθει. Και το λεω Χωρις να εχω συμφερον ουτε σαν τωρινος εποχικος. Αλλα ουτε σαν υποψηφιος στην μονιμων πυροσβεστων. Υπομονη και εχει για ολους ο θεος παιδες.

20 απολυτήριο από ποιο χωριό στο δώσανε ;

Νυχτερινό ;

Ποσά έδωσες στους καθηγητές σου ;

Για αν είσαι 33 δεν σίγουρα δεν είσαι από Ενιαίο γιατί γινόταν Συμψηφισμός ο βαθμός του απολυτηρίου με τις πανελλήνιες.

Αρα θα ήσουν είτε γιατρός είτε Δικηγορος είτε αξιωματικός σε οποιοδήποτε σώμα.

Μην παίζεις με την Νοημοσύνη μας εσυ και κάτι άλλοι που το παίζετε ότι εχετε 18-19-20 και τόσα χρόνια βαράτε Μύγες και θυμηθήκατε τώρα μετά από τόσες Προκηρύξεις να ενδιαφερθείτε.

ναι φιλε και γιατι να μην εχει απολυτηριο 20; Δεν καταλαβα και γω Εχω 19 απο επαλ τι παει να πει οτι τωρα θυμηθηκαμε την προκυρηξη; Η οτι βαραμε μυγες ;

Ποσό είσαι ;

Θοδωρας
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από Θοδωρας »

30 γιατι?
Θοδωρης
Άβαταρ μέλους
Selby23
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από Selby23 »

Μου κάνει απορία με τέτοιο απολυτήριο γτ δεν μπήκες ειδικός φρουρός το 19 ή συνοριοφύλακας. Η άλλη εκδοχή είναι ότι κόπηκες και προσπάθεις σε νέες συνεχεία.

Θοδωρας
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από Θοδωρας »

Selby23 έγραψε:Μου κάνει απορία με τέτοιο απολυτήριο γτ δεν μπήκες ειδικός φρουρός το 19 ή συνοριοφύλακας.Η άλλη εκδοχή είναι ότι κόπηκες και προσπάθεις σε νέες συνεχεία.

συνοριοφυλακας δεν με επιανε το οριο ηλικιας, ειδικος φρουρος εκανα αλλα δεν περασα ουτε καν επιλαχων, εποπ δεν με επιανε η ηλικια, για τραπεζα της ελλαδος ουτε καν επιλαχων, οππι δεν με επιανε το οριο ηλικιας, λιμενικο επιλαχων και κοπηκα στο κολυμπι... Σε καλυψα;
Θοδωρης
Άβαταρ μέλους
jioseftsavi
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από jioseftsavi »

Φίλε Θοδωρή καλημέρα. Και από χωριο να ήμουν δεν θα άλλαζε κάτι φίλε μου. Γίνεται άνθρωποι επιτέλους. Αφηστε ειρωνείες και ζήλιες. Το πτυχίο το πήρα με την αξία μου. Εχω τελειώσει το 2004 τεε δίκτυα υπολογιστών. Και πρόσφατα ξανα πήγα επαλ και τελείωσα απογευματινο εφαρμογές υπολογιστών. Το πρωί δουλειά και καπάκι σχολείο από τις 5κ30 το απόγευμα εως τις 10 το βράδυ για 2 χρονια! Και με 2 παιδια! Πηρα και αριστειο και βραβείο. Ημουν ο μόνος στο σχολειο με βαθμό ξερό 20! Οι καθηγητές μου μου λεγαν να δώσω πανελλήνιες αλλά εγώ ήθελα απλά ένα καλό πτυχίο. Παιζω στα δάχτυλα προγραμματισμό υπολογιστών (python) και γενικά το έχω το όλο θεμα. Εχω και ecdl εννοείται. Και europass. Είμαι 33 φίλε μου αλλά παλεύω για το καλό το δικό μου και των παιδιών μου. Δεν κοιμάμαι!
Άβαταρ μέλους
jioseftsavi

Επίσης φίλε μου έχω οικογενειακή επιχείρηση δεν εκανα τα χαρτιά μου σε προκυρηξεις. Λόγο κρίσης και δικής μου Οικογένειας πλέον έχω ξεκινήσει και κάνω τα χαρτιά μου... Στου 2019 την προκυρηξη που λέει ο φίλος ποιο πάνω δεν μπορούσα να κάνω χαρτιά λόγω ορίου ηλικιας. Το 2018 τα είχα κάνει στα καταστήματα κρατησης. Περνούσα βάσει μορίων. Αλλα μου κατέθεσε την αίτηση δικηγόρος και δεν μου έβαλε μέσα την βεβαίωση ύψους. Και με βγάλαν εκτός από τον ασεπ. Επισης στους εποχικούς δεν παίζουν κύριο ρόλο τα πτυχία. Αλλα οι ειδικές δυνάμεις που δεν είχα πάει. Οπότε είμαι επιλαχών. Αν έχεις αμφιβολία για το 20. Μπορώ να σου το αποδείξω φίλε μου. Αυτο με το που χρηματιζονται οι καθηγητές σε δημόσια σχολεία που το σκέφτηκες; Πραγματικά γελάω
1821GR
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από 1821GR »

jioseftsavi Αφού έχεις 20 απολυτήριο όπως λες τότε γτ στον πίνακα τον εποχικών το απολυτήριο σου γράφει 10.636; Μπορείς να μου λύσεις αυτήν την απορία σε παρακαλώ?
Άβαταρ μέλους
jioseftsavi

Αν είσαι τόσο μάγκας και είναι τόσο εύκολο πηγαινε και εσύ να σε δω στο χωριο (αν είναι δυνατόν να υπάρχει λύκειο σε χωριο), και βγάλε πτυχίο 20. Αφού είναι τόσο εύκολο. Αν ζοριστεις υπάρχει και η Β επιλογή να τους χρηματισεις! Μπορώ αν θελεις να σου δώσω το τηλέφωνο του σχολείου (αριθμεί σε κάθε σχολική χρονιά τουλάχιστον 200-300μαθητές). Θα σου δώσω και το όνομα μου και ρώτα στην γραμματεία. Αν είχαν κανέναν αριστουχο με γενικό βαθμό 20 μαθητή. Λίγο πολύ θυμούνται ποιος ήταν. Ο μοναδικός ήμουν. Θα σου πούνε κατευθείαν το όνομα μου! Εγώ φίλε μου δεν είμαι παιδάκι να κόβω χοντρές για να περνά η ώρα. Ούτε το είπα για να καυχηθω! Απλά το παρέθεσα!
Άβαταρ μέλους
Selby23
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από Selby23 »

jioseftsavi έγραψε:Αν είσαι τόσο μάγκας και είναι τόσο εύκολο πηγαινε και εσύ να σε δω στο χωριο (αν είναι δυνατόν να υπάρχει λύκειο σε χωριο), και βγάλε πτυχίο 20. Αφού είναι τόσο εύκολο. Αν ζοριστεις υπάρχει και η Β επιλογή να τους χρηματισεις! Μπορώ αν θελεις να σου δώσω το τηλέφωνο του σχολείου (αριθμεί σε κάθε σχολική χρονιά τουλάχιστον 200-300μαθητές). Θα σου δώσω και το όνομα μου και ρώτα στην γραμματεία. Αν είχαν κανέναν αριστουχο με γενικό βαθμό 20 μαθητή. Λίγο πολύ θυμούνται ποιος ήταν. Ο μοναδικός ήμουν. Θα σου πούνε κατευθείαν το όνομα μου! Εγώ φίλε μου δεν είμαι παιδάκι να κόβω χοντρές για να περνά η ώρα. Ούτε το είπα για να καυχηθω! Απλά το παρέθεσα!

Άστο ρε τυχάρπαστε απατεώνα. Το είπες μόνος σου ήσουν στουμπαρι στο ΤΕΕ και πηγές μετά να πάρεις και 2ο απολυτήριο από νυχτερινό, αφού σε πρόβλεψα κατευθείαν τι είσαι ! Ξέρουμε πως γινεται στο νυχτερινό και πως γινεται από κάτι τύπους σαν εσένα. Είχε επιχείρηση οι δικοί σου βάλανε μια βεβαίωση ότι δουλεύεις και πηγές και σαν επιχειρηματικό μυαλό πλεον έκανες και τα αντίστοιχα και με τπυς καθηγητές λίγο λαδι λίγο γλείψιμο λιγο κλάψα και λιγο ενδιαφέρον στα μαθήματα ήρθε και το 20.

Πονηρός πολύ παρα πολύ όμως.

Και ο άλλος σου είπε ότι απολυτήριο εποχικων εχεις 10 μαλλον ήταν πριν πάρεις τώρα το απολυτήριο του νυχτερινού.

Άβαταρ μέλους
jioseftsavi

Γιατι φίλε μου τελείωσα το σχολικό έτος 2020-2021! Αφού καθισες και βρήκες το βαθμό του παλιού μου πτυχίου όταν ειμουν 17 χρόνων. Θελεις να σου δώσω και το τηλέφωνο να πάρεις να σου λυθεί η απορία;
Άβαταρ μέλους
jioseftsavi

Δεν κολαω ένσημα στην επιχείρηση μου φίλε μου! Οποτε φαίνομαι άνεργος! Είναι των γονιών μου! Όταν ήμουν 17 χρόνων φίλε μου δεν πατούσα καθόλου σχολείο. Εμένα ολική από απουσίες! Έκτοτε έχω τελειώσει και ιεκ τεχνικών συστημάτων υπολογιστών. Και τα χαρτιά και οι γνώσεις που έχω πάνω στους υπολογιστές δεν σε φτάνουν 2 ζωές να με φτάσεις! Τώρα για τις μπούρδες σου περί λαδιού κλαματος και παπαριες. Πεστα σε κανενα παιδάκι. Δεν με αγγίζουν. Πηγαινε πάρε και εσύ μαχητή του πληκτρολόγιο 20! Τα χαρτιά μου είναι γνήσια και με την Βούλα! Και δεν έχω κανένα πρόβλημα να εξεταστω οποιαδήποτε στιγμή σε οτιδήποτε μου ζητηθεί να το αποδείξω! Την καλημέρα μου!
Άβαταρ μέλους
Selby23
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από Selby23 »

jioseftsavi έγραψε:Γιατι φίλε μου τελείωσα το σχολικό έτος 2020-2021! Αφού καθισες και βρήκες το βαθμό του παλιού μου πτυχίου όταν ειμουν 17 χρόνων. Θελεις να σου δώσω και το τηλέφωνο να πάρεις να σου λυθεί η απορία;

Αμ ετσι πήρες το 20, μαθήματα εξ αποστάσεως και τα συναφή χωρίς φυσική Παρουσία συν τα αλλά που είπαμε και να τος!

2 χρόνια αυτή την δουλειά έκανες νυχτερινό επι Κορωναίου εξ αποστάσεως και πάει λέγοντας.

Άστο φιλαράκι καταλάβαμε.

Μην το παίζεις ηθικός και εχεις άποψη έπρεπε να κάτσεις στην τρύπα σου και να κανείς τον χαζο και όπως σου βγουν.

Εχεις θρασσος πάντως περίσσιο πάντα.

Nick greek
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από Nick greek »

Μισθός του μόνιμου πυροσβέστη ποσό είναι γνωριζει κανείς ;
Άβαταρ μέλους
jioseftsavi

Καλησπέρα φίλε μακη. Αν παρακολουθήσεις ποιο πάνω στην συζήτηση. Δεν καυχηθηκα για κάτι συζήτηση κάναμε. Και με το που άκουσε αυτός για 20. Ξεκινησε. Γραφετε μπούρδες. Μετά ότι είναι πλαστά τα πτυχία μου. Μετα στη συνέχεια Ότι λαδωσα να τα απόκτησω. Ο άλλος έψαξε στους πίνακες εποχικών και βρήκε το πτυχίο που πήρα πριν 20 χρόνια! Ότι να ναι! Τι θέλεις λέει το ρητό; Να ψοφήσει λέει αυτός η γίδα του γείτονα! Δεν αναφέρθηκα προσωπικά σε κανέναν εδω μέσα. Ποσο μάλιστα να τον προσβάλω σε προσωπικό επίπεδο! Το παλικάρι όμως πρέπει να εχει φάει πολλές σφαλιάρες στο σχολείο και στην ζωή του!0 τρόπος συμπεριφοράς! Ξερόλας και αδιάκριτος!
Άβαταρ μέλους
Stan20
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 50

Δημοσίευση από Stan20 »

jioseftsavi έγραψε:Καλησπέρα φίλε μακη. Αν παρακολουθήσεις ποιο πάνω στην συζήτηση. Δεν καυχηθηκα για κάτι συζήτηση κάναμε. Και με το που άκουσε αυτός για 20. Ξεκινησε. Γραφετε μπούρδες. Μετά ότι είναι πλαστά τα πτυχία μου. Μετα στη συνέχεια Ότι λαδωσα να τα απόκτησω. Ο άλλος έψαξε στους πίνακες εποχικών και βρήκε το πτυχίο που πήρα πριν 20 χρόνια! Ότι να ναι! Τι θέλεις λέει το ρητό; Να ψοφήσει λέει αυτός η γίδα του γείτονα! Δεν αναφέρθηκα προσωπικά σε κανέναν εδω μέσα. Ποσο μάλιστα να τον προσβάλω σε προσωπικό επίπεδο! Το παλικάρι όμως πρέπει να εχει φάει πολλές σφαλιάρες στο σχολείο και στην ζωή του!0 τρόπος συμπεριφοράς! Ξερόλας και αδιάκριτος!

Δεν είναι το θέμα ρε φίλε ο βαθμός απολυτηρίου μας και το τι δουλειά κάνεις, εδω μας καεί για την προκυρηξη και τα όρια ηλικίας.

Μάθατε τίποτα καινούργιο;

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες