Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 182

Δημοσίευση από Pyr »

EcoMike έγραψε:Σε μένα τα λες;Στη πολιτική ηγεσία πες τα με αυτά που σχεδιάζει, αυτοί θέλουν να αφήσουν απέξω εποχικούς όχι εγώ.

Με το όριο ηλικίας θα αφήσουν απέξω κόσμο οπότε εκεί πήγαινε πες τα.

Εσυ συγκρίνεις η πολιτική ηγεσία έχει την γνώμη της κ θα ειναι σεβαστεί επειδή οφείλουμε να σεβαστούμε.

Και το κακό ειναι οτι συγκρίνεις με ότι ακούσει το αφτί σου οχι με κάτι επίσημο.

οπότε άσε την πολιτική ηγεσία να το πεί επίσημα κ μετά κρίνε ... Και βγάλε κ χολή για τους εποχικούς...

Είπαμε ολοι εχουμε απωθημένα αλλά εσυ ξέφυγες...

Άβαταρ μέλους
EcoMike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 120

Δημοσίευση από EcoMike »

Ποια χολή ρε μεγαλε, ας μπουν όλοι άμα περάσουν τις διαδικασίες. Εγώ το φτιάχνω το όριο ηλικίας; Το υπουργείο θα το φτιάξει. Ποια απωθημένα εποχικος έμπαινα περπατώντας αλλά γιατί να μπω και το χειμώνα να είμαι άνεργος;

Όχι εξυπνάδες σε μένα, στο Χαρδαλιας ότι θέλετε.

Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Pyr »

EcoMike έγραψε:Ποια χολή ρε μεγαλε, ας μπουν όλοι άμα περάσουν τις διαδικασίες. Εγώ το φτιάχνω το όριο ηλικίας; Το υπουργείο θα το φτιάξει.Ποια απωθημένα εποχικος έμπαινα περπατώντας αλλά γιατί να μπω και το χειμώνα να είμαι άνεργος;

Όχι εξυπνάδες σε μένα, στο Χαρδαλιας ότι θέλετε.

Έγινε μεγάλε ασχολήσου με την κατηγορία σου τότε αφου ουτε ήθελες να μπείς αλλα ούτε κ μπήκες κ άσε την δική μας κατηγορία τι + και τι - θα έχει γιατί πολύ απλά δε σε αφορά, ότι ειναι να μας δώσει το σεβαστό υπουργείο θα το δώσει σε εμάς όπως ολα τα υπουργεία σε ολους τους συμβασιούχους τους.

Καλησπέρα σου.

Άβαταρ μέλους
Stan20
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 50

Δημοσίευση από Stan20 »

EcoMike θα ήθελες πολύ φίλε να ήσουν εποχικός φίλε και άσε τις εξυπνάδες ότι μπορούσες αλλά δεν ήθελες. Καλυτερα να κρίνεις αντικείμενικα την αξία κάποιων ανθρώπων όπως οι εποχικοί παρά να λες ότι σου έρθει στο κεφάλι (αναφέρομαι σε αυτό που είπες για ΣτΕ το οποίο δεν ισχύει
Άβαταρ μέλους
Selby23
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 135

Δημοσίευση από Selby23 »

Ο Διασώστης και ekomike σας τα λένε τόσο ξεκάθαρα και αναλυτικά και πάλι τους βγάζετε κομπλεξικους επειδή σας χαλάει την σούπα. Εγώ ξέρω όριο στα 31 θα εχει η προκήρυξη και + ανα αντιπυρική στους εποχικούς μέχρι 3 χρόνια. Δλδ βλέπω μέχρι όριο 31 και οι εποχικοί μέχρι 34-35. Αύτα ξέρω ανακριβείς ή όχι δεν το ξέρω. Όπως δεν το ξέρει κανείς, αν ήταν κάτι επίσημο θα είχαμε άλλο αντικείμενο συζήτησης.

Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Pyr »

Selby23 έγραψε:Ο Διασώστης και ekomike σας τα λένε τόσο ξεκάθαρα και αναλυτικά και πάλι τους βγάζετε κομπλεξικους επειδή σας χαλάει την σούπα.Εγώ ξέρω όριο στα 31 θα εχει η προκήρυξη και + ανα αντιπυρική στους εποχικούς μέχρι 3 χρόνια. Δλδ βλέπω μέχρι όριο 31 και οι εποχικοί μέχρι 34-35. Αύτα ξέρω ανακριβείς ή όχι δεν το ξέρω. Όπως δεν το ξέρει κανείς, αν ήταν κάτι επίσημο θα είχαμε άλλο αντικείμενο συζήτησης.

Αλλο ξεκάθαρα κ αναλυτικά σε διάφορες φήμες άλλο επίσημο ξεκάθαρο κ αναλυτικό...

και το ποιός θα χαλαστεί κ ποιος θα φτιαχτεί ειναι μια ιστορία που θέλοντας και μή θα πρέπει να σεβαστούν ολοι...

Αναμονή για κάτι επίσημο λοιπόν.

Άβαταρ μέλους
Selby23
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 135

Δημοσίευση από Selby23 »

Μέχρι το επίσημο δηλαδή μην ξανα γράψουμε τίποτα εδώ μέσα ;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Οι σειρές του '90 και του '91 ετοιμάζονται να φύγουν. Μιλάμε για άπειρες κενές οργανικές θέσεις. Κυβερνήτες και μηχανικούς θα πάρουμε ή αν (χτύπα ξύλο) απαιτηθεί να "κουνηθούν" κάποια στιγμή και αυτά τα κακόμοιρα τα πυροσβεστικά πλωτά μέσα θα τα βάλουμε στον αυτόματο πιλότο; Ο κύριος Νικ Die Χαρντ ακούει;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος D.Y.K την Παρ Ιούλ 09, 2021 9:18 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Stan20
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Stan20 »

Ποτέ να περιμένουμε τις τελικές ανακοινώσεις; Ξερει κάνεις;
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Politis1994 »

Καλησπέρα φαγωθήκατε ολπι με τους εποχικούς. Εγω είμαι εθελοντης 4 χρόνια παω για 5. Το αναφαιρω μηπως και μιλήσει και κάποιος αλλος εθελοντης και μας πει τίποτα.
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Pyr »

Politis1994 έγραψε:Καλησπέρα φαγωθήκατε ολπι με τους εποχικούς. Εγω είμαι εθελοντης 4 χρόνια παω για 5. Το αναφαιρω μηπως και μιλήσει και κάποιος αλλος εθελοντης και μας πει τίποτα.

Θα ανταμειφθείς φίλε μου βάση νόμου με πάνω από 3 χρόνια ως εθελοντής θα πάρεις ανάλογα τα ετοι μόρια + να είσαι ενεργός κατά την περίοδο των αιτήσεων.

Και συνήθως μέχρι 5 χρόνια ή λιγότερα μόρια μπορεί να βάλουν και να μετρήσουν όλα σου τα χρόνια ακόμα κ πάνω από 5 χρόνια αν έχει κάποιος.

Το βέβαιο είναι ότι βάση νόμου θα πρέπει να μετρήσει ως κριτήριο. Θυμίζω ο τελευταίος νόμος εθελοντών ήταν το 2011 και το αναφέρει σε ένα από τα άρθρα του.

Dekaneas 92
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Dekaneas 92 »

Η εθελοντές και οι εποχικοί έχουν προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες στην Πυροσβεστική. Σεβασμό σε αυτά τα παιδιά που όταν εσείς κάνετε το μπάνιο σας και πίνετε τον καφέ σας στην παραλία αυτοί σβήνουν φωτιές στα βουνά με κίνδυνο την ζωή τους. Αυτοί θα έπρεπε να έχουν τον πρώτο λόγο σε προκήρυξη για μόνιμο προσωπικό.
Άβαταρ μέλους
gramm
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από gramm »

Διάβασα κάπου ότι έχει ψηφιστεί νόμος για εμάς τους εθελοντές ότι σε περίπτωση προκήρυξης καλύπτουμε το 25% των θέσεων. Λέτε να μας τις δώσουν ; Παραθέτω το link πιο κάτω

http://www.opengov.gr/yptp/?p=434

Dekaneas 92
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Dekaneas 92 »

Αυτό είναι το σωστό και το δίκαιο για τους εθελοντές.
Άβαταρ μέλους
Stan20
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Stan20 »

Αυτό που διάβασες είναι σωστό αλλά είναι πριν 10 χρόνια φίλε μου, το ίδιο ίσχυε και για τους εποχικούς τότε οι οποίοι ήταν ειδική κάτι αλλά όπως βλέπεις τα πράγματα αλλάζουν, μακαρι να είναι έτσι αλλα χλωμό το βλεπω
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες