Αποτελέσματα Προσωπικού Ασφαλείας ΤτΕ (2021)
Αγωγή έχω κάνει αλλά φαίνεται ότι εσάς δεν σας νοιάζει και πολύ . γιατί κάθεστε γράφετε ότι άλλο εκτός από τις αδικίες που έχουν γίνει σε αυτήν την προκήρυξη και τις παραλείψεις που έκαναν, κάποιοι δεν θα έπρεπε να φτάσουν καν στα αθλήματα λόγο ΔΜΣ ! Άλλοι δεν περνούσαν στα ψυχοτεχνικα και μετά ξανάανεβηκαν πάνω και δια μαγείας τους πέρασαν ! Μιλάμε για δεδομενα και γεγονότα και εσείς γράφετε αν και Αν θα πάρει άλλους αλλά και να πάρει πάλι θα σας φάνε τις θέσεις τα βύσματα γιατί δεν αντιδράτε την στιγμή που γίνεται η αδικία, όπως έκανα εγώ και 2-3 άτομα την ημέρα των αθκληματων ! Έτρεχαν 5'20 το χιλιάρι και δήλωναν τραυματισμό 😒😒 πάμε καλά και δεν λέτε τίποτα για όλα αυτά !
Φίλε τώρα επειδή σε ρώτησα εσυ τι έκανες μας απάντησες. Μπαίνεις κρίνεις απλά. Το τι έκανε ο καθε ένας μας το ξερουμε εμεις οπως κ εσυ για τον εαυτο σου αυτο που εκανες και μας ειπες μολις τωρα μετα απο τοσες μερες που κρίνεις ολους μας που δεν κάναμε τίποτα. Οπότε μην κρίνεις χωρις να ξέρεις. Στο λεω εντελώς φιλικά
Ο. Π. Κ. Ε
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 108
στο έγγραφο που πήρες θα ενημέρωση έγραφε αυτά τα δικαιώματά σου για τα αθλήματα Καθαρά σε ποια περίπτωση ζητάς αναβολή. Και ναι έδωσε το δικαίωμα οπότε γουσταρε ο άλλος να δηλώσει τραυματισμό... Και λοιπόν διαβάστε λίγο και θα καταλάβετε τι εννοώ... Έτσι όμως συμβαίνει πάντα κάποιο μπαίνουν κάποιο όχι... Έτσι είναι η ζωήCrypton X έγραψε:Ρε παιδιά εδώ μπροστά στα Ματία μας δήλωσαν άτομα τραυματισμούς και το δέχονταν η επιτροπή και έχουν δώσει 2 φορές ενώ έπρεπε να κοπούν και τώρα πάνε για Τρίτη και δεν μίλησε κανένας από εσάς για αυτά, εθελοτυφλείτε τις θέσεις σας παίρνουν στους επιλαχόντες .. Και στους άλλους τους επιδράσουν την πόλη προτίμησης ενώ αυτοί οι κομμένοι δεν έπρεπε να δώσουν και αλλες φορές δεν είχαν κανένα τραυματισμό, τι λέτε τώρα για αλλά δεν τα είδατε αυτά όσοι ήσασταν ΠΚΕ;
Παιδιά έχουμε κανένα νέο; Γνωρίζει κάποιος κάτι;
Κατι ακουσα για τελη οκτωμβρη σχολη και μαλλον στο διδυμοτειχο
Αλλα δεν ειναι καθολου σιγουρο!
Αλλα δεν ειναι καθολου σιγουρο!
E.K.A.M-CTSFO
Με τα παιδιά που κόπηκαν 2 φορές στα αθλήματα και τους ξανά έδωσαν και 3 η ευκαιρία κινήθηκε κάποιος νομικά ; Τρομερή αδικίαΑυτό που έγινε !
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 165
ρε φιλε παρε τηλ και κανε εσυ κατι αφου σε αφορα, αν και λογικα θα κοπουν παλι αυτοι που ειναι να κοπουν, σε ολα τα μηνυματα το ιδιο πραγμα γραφεις. Την παρασκευη που εδωσαν περασε κανενας;Crypton X έγραψε:Με τα παιδιά που κόπηκαν 2 φορές στα αθλήματα και τους ξανά έδωσαν και 3 η ευκαιρία κινήθηκε κάποιος νομικά ; Τρομερή αδικίαΑυτό που έγινε !
Πήραν όλοι αναβολή ! Εντάξει 2 εβδομάδες μπορεί κάποιος με προπόνηση να Βελτιώσει κάποια Πράγματα πιστεύω. Εγώ έκανα τις ενέργειες μου όλοι άλλοι που ήταν κει μπροστά κουτόχορτο τρώνε δεν είδαν τις αδικίες που έγιναν ;GiorgosM82 έγραψε:ρε φιλε παρε τηλ και κανε εσυ κατι αφου σε αφορα, αν και λογικα θα κοπουν παλι αυτοι που ειναι να κοπουν, σε ολα τα μηνυματα το ιδιο πραγμα γραφεις. Την παρασκευη που εδωσαν περασε κανενας;Crypton X έγραψε:Με τα παιδιά που κόπηκαν 2 φορές στα αθλήματα και τους ξανά έδωσαν και 3 η ευκαιρία κινήθηκε κάποιος νομικά ; Τρομερή αδικίαΑυτό που έγινε !
Τα 5 λεπτά που εκανα με 2 βδομαδες προπόνηση κατω απο 4,40 δεν πέφτουν. Μην σου πω ότι το ίδιο θα Βγάλουν. Πεπεγας νομίζω οτι εκπαίδευση θα καναμε η Βέροια η Αθήνα στο μετεκπαίδευσης
Ο. Π. Κ. Ε
Xanthos έγραψε:Τα 5 λεπτά που εκανα με 2 βδομαδες προπόνηση κατω απο 4,40 δεν πέφτουν. Μην σου πω ότι το ίδιο θα Βγάλουν. Πεπεγας νομίζω οτι εκπαίδευση θα καναμε η Βέροια η Αθήνα στο μετεκπαίδευσης
Kai εγω αυτο ηξερα αλλά αν ισχυει αυτο που με ειπαν μπορει και να μην παμε.
Ισως επειδη θα ειμαστε περιπυο 100 ατομα να μας πανε διδυμοτειχο που ειναι μικρη η σχολη
E.K.A.M-CTSFO
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 20
pepegas έγραψε:Kai εγω αυτο ηξερα αλλά αν ισχυει αυτο που με ειπαν μπορει και να μην παμε.Ισως επειδη θα ειμαστε περιπυο 100 ατομα να μας πανε διδυμοτειχο που ειναι μικρη η σχολη
100 γιατι; Θα παρει και τους επιλαχων;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τρί Σεπ 21, 2021 9:11 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κάνε μας τη χάρη ρε μεγάλε κάθε τρεις και λίγο γράφεις το ίδιο πράγμα. Κάνε ο, τι είναι να κανεις και μη μας ζαλίζεις, το μόνο που ελπίζω είναι να μην καθυστερήσει η προκήρυξη για κάποιους δικομανεις σαν εσένα. Έτσι κι αλλιώς άδικο ξεαδικο αναφερόταν στα χαρτιά που μας δώσανε από πριν. Σε όλες τις προκηρύξεις αυτό γίνεται, δε μπορούν να τους πούνε όχι δεν τραυματίστηκες αν δηλώσουν τραυματισμό, πως να το κάνουμε δηλαδή
Pezonaytis έγραψε:100 γιατι; Θα παρει και τους επιλαχων;
Σωστα. Μπερδευτηκα τους 76 εννοουσα τελως παντων οσους ζηταει η προκυρηξη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τρί Σεπ 21, 2021 9:11 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 20
Ειπα μηπως ακουσες κατι για τους επιλαχων;pepegas έγραψε:Σωστα. Μπερδευτηκα τους 76 εννοουσα τελως παντων οσους ζηταει η προκυρηξη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τρί Σεπ 21, 2021 9:10 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες