Αποτελέσματα Προσωπικού Ασφαλείας ΤτΕ (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
spyros94
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 113

Δημοσίευση από spyros94 »

Εμένα στο τμήμα μου είχαν πει να κοιτάξω μέχρι 31 Αυγούστου να τις τελειώσω όλες τώρα δεν ξέρω γιατί μου το είπε. Δεν αναγράφει κάπου ημερομηνία, η προκήρυξη επίσημα λέει ότι πρέπει να έχουμε κάνει τις εξετάσεις μέχρι να πάμε στην Υγειονομική επιτροπή.
Kratoss
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 190

Δημοσίευση από Kratoss »

Κι εμένα και όλους φαντάζομαι τους είπαν να τις έχουν τελειώσει μέχρι 31 Αυγούστου. Για ΠΚΕ πιστεύω θα έχουμε νέα όταν βγουν οι τελικοί πίνακες για την οππι γιατί εκεί στο αστυνομικό Μέγαρο μου είχαν πει ότι θα εξαρτηθεί ποτε θα μας καλέσουν από ποτε θα υπάρχει επιτροπή τος αστυνομίας. Μάλλον δεν είναι διατεθειμένοι να κάνουν επιτροπή μόνο για εμάς.

Σήμερα που έκανα ακτινογραφία το διαγνωστικό έβαλε σφραγίδα πάνω στην φωτογραφία μου επειδή είχε ρωτήσει κάποιος χθες.

ΕΛ. ΑΣ
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 145

Δημοσίευση από ΕΛ. ΑΣ »

Kratoss έγραψε:Κι εμένα και όλους φαντάζομαι τους είπαν να τις έχουν τελειώσει μέχρι 31 Αυγούστου.Για ΠΚΕ πιστεύω θα έχουμε νέα όταν βγουν οι τελικοί πίνακες για την οππι γιατί εκεί στο αστυνομικό Μέγαρο μου είχαν πει ότι θα εξαρτηθεί ποτε θα μας καλέσουν από ποτε θα υπάρχει επιτροπή τος αστυνομίας. Μάλλον δεν είναι διατεθειμένοι να κάνουν επιτροπή μόνο για εμάς.

Σήμερα που έκανα ακτινογραφία το διαγνωστικό έβαλε σφραγίδα πάνω στην φωτογραφία μου επειδή είχε ρωτήσει κάποιος χθες.

οκ... Άλλαξε Μάλλον το κόλπο θα κάνουν επιτροπή μόνο για μας απ ότι λένε. Και κάτι άκουσα για 6 /9... Και αυτές τις μέρες θα βγει το πρόγραμμα των πκε... Για να δουμε
ΕΛ. ΑΣ

Δημοσίευση από ΕΛ. ΑΣ »

Έχετε γνωμάτευση σε φάκελλο από όλους τους γιατρούς η οχι;
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 358

Δημοσίευση από Xanthos »

Αν ειναι να παμε για αθληματα μεχρι και 10/9 πρεπει μεχρι Παρασκευή το αργότερο δηλαδη αυριο να βγει το πρόγραμμα τον πκε. Αλλιως δεν νομιζω

Πανω κάτω 10 με 13 μερες διαφορα εχουν οτα Βγαινει κ σε καλεί. Θα δουμε. Γνωμάτευση οχι σε ολες τις εξετάσεις δεν θελει αν κ εμενα επειδη τις εκανα εξω μ έδωσαν πλην του καρδιολογου

Ο. Π. Κ. Ε
Νοημοσύνη
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από Νοημοσύνη »

Πώς τα πάτε με τα αθλήματα; Πιο σας φένεται πιο δύσκολο; Τι χρόνους κάνετε?
Nic27
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από Nic27 »

Εχοντας κανει πολλες προπονησεις τα αθληματα βγαινουν νερο. Το μηκος μου ηταν δυσκολο, δεν εφτανα τα 3,60μ με τιποτα αλλα κανοντας 1 φορα προπονηση με προπονητη μου εδειξε τεχνικη κι έφτασα για πλακα 4,90μ. Το 1000αρι το βγαζω σε 3' και 58", το 100αρι σε 12" και τη σφαιρα 8μ. Συχνες προπονησεις και βγαινουν ανετα. Καλη επιτυχια να χουμε Ολοι!
NikosChar95
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 86

Δημοσίευση από NikosChar95 »

Φιλε αν βγάζεις το 100αρι σε 12 εισαι για ολυμπιακούς. Οχι για τραπεζα😂😂
ΕΛ. ΑΣ

Δημοσίευση από ΕΛ. ΑΣ »

Πηγα σε ιδιώτη Παθολόγο. Μου λέει τι να γράψω. Δεν ήξερε ακριβώς... Τι εγγραφεί ο παθολογος έχει διαβάσει κανεις
spyros94
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Καλησπερα σε όλους.Γενικά μην αγχώνεστε αν έχει συμπληρωθεί η καρτέλα δεν μπορεί να κοπεί κάποιος στα υγειονομικά απλά μπορεί η επιτροπή να του ζητήσει περαιτέρω διευκρινίσεις. Ας έχει πάει κάποιος στους γιατρούς και να έχει όλες τις σφραγίδες και τα υπόλοιπα μετά έστω και κάπου να κολλήσουν φτιάχνουν...

Teoteo
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από Teoteo »

Καλησπέρα, μπορούμε να ξέρουμε κάπως αν οι συμβάσεις μας θα είναι ίδιες με αυτές των ήδη υπαρχόντων φυλακών ασφαλείας ; Αν είναι ίδιες είναι πολύ καλά τα πράγματα... Αλλά υπάρχει τρόπος να μάθουμε; Υποθέτω πως όχι.
ΕΛ. ΑΣ

Δημοσίευση από ΕΛ. ΑΣ »

spyros94 έγραψε:Καλησπερα σε όλους.Γενικά μην αγχώνεστε αν έχει συμπληρωθεί η καρτέλα δεν μπορεί να κοπεί κάποιος στα υγειονομικά απλά μπορεί η επιτροπή να του ζητήσει περαιτέρω διευκρινίσεις. Ας έχει πάει κάποιος στους γιατρούς και να έχει όλες τις σφραγίδες και τα υπόλοιπα μετά έστω και κάπου να κολλήσουν φτιάχνουν...

εγω πήγα σε ιδιώτες οι σφραγίδες είναι η μία πάνω στην άλλη χαμός... Ελπίζω οι γιατροί εκεί να μην ασχολοντε με αυτές τις λεπτομέρειες γθατι αλλιώς τη βαψαμε
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Οταν λες πολύ κάλα τι εννοεις; Ετσι κ αλλιώς θα ειναι καλα. Όσο για την σύμβαση δεν νομιζω να μπορουμε να μαθουμε παρα μονο οσοι μπουνε μεσα😂 Άν εξαιρέσεις οτι κ αυτοι π ειναι μεσα εχουν κάμποσα χρονάκια στην πλατη Τους κ αν εννοείς μισθολογικά θα εχουμε μεγαλες διαφορές
Ο. Π. Κ. Ε
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Σε όλους ετσι θα ειναί. Κ εμενα εχει γινει σαν παλιοχαρτό. Επι τις ευκαιριας να συμπληρώσω οτι εγω που πηγα σε πολυιατριο εκτος απο ψυχίατρο που δεν ειχέ μ έβαλαν κανονικα το γνησιο τις υπογραφής που θελει κάτω
Ο. Π. Κ. Ε
spyros94
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Καλημέρα. Στο πολυϊατρείο από στιγμή που δεν είναι δημόσιο δε χρειάζεται το γνήσιο της υπογραφής (εφόσον βέβαια σε κάθε γιατρό βάζει σφραγίδα και υπογραφή ο ιατρός της κατάλληλης ειδικότητας).

Όσον αφορά τους παλιούς ότι είναι πολύ καλά για τι περίπου μέγεθος μιλάμε φίλε; Απλά στο περίπου να γνωρίζουμε και εμείς που δεν έχουμε κάποιον τόσο γνωστό ήδη μέσα.

Ευχαριστούμε

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες