Αποτελέσματα Προσωπικού Ασφαλείας ΤτΕ (2021)
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 190
Εντάξει αν είναι 1300 και δουλεύεις και Δευτέρα Παρασκευή 7 με 3 μια χαρα είναι. Δεν ξέρω ποσο είναι οι μισθοί αλλά λογικό να παίρνεις περισσότερα για βραδυνα Σαββατοκύριακα αργίες, κάτι κερδίζεις κάτι χάνεις.
Για τα λεφτά που λετε δεν ειναι τοσα.(1300). Εγω απο οτι ειδα 950 είναι Και παει + αν εχεις πτυχιο πανεπιστημίου η τε η δε αν εχεις λοουερ η προφισιενσι αν εισαι παντρεμένος, αν εχεις παιδια κ αν ναι ποσα. Ολα αυτα φτανουν τα 1300 που λετε. Με βαση αυτα π ειδα εγω. Μπορει να είναι κ αλλιώς. Ενα αλλο θεμα που συζητάμε είναι οτι δεν εχουμε καμια σχεση με την οππι. Κ ομως. Στην οππι καλα καλαδεν Βγηκαν οι πινακες οι τελικοι κ εβγαλαν προκήρυξη για καθηγητές. Σ εμας τπτ η εκτός αν παμε με αυτους
Ο. Π. Κ. Ε
Νομιζω η δικη μας σχολη θα ειναι στην σχολη επιμορφωσης στην βεροια οποτε δεν θα ειμαστε μαζι με ΟΠΠΙ
E.K.A.M-CTSFO
-
- Posts in topic: 190
Για το μισθό σίγουρα θα υπάρχει κάποιο επίδομα θέσης Που θα τον ανεβάζει συν τα βραδινά και τα ΣΚ. Βέβαια κανεις δεν ξέρει με σιγουριά να μας πει.
Κι εγω νομίζω πως η εκπαίδευση δεν γίνεται στις σχολές αστυφυλάκων όπως στους οππι αλλά σε Βέροια/Αθήνα
Κι εγω νομίζω πως η εκπαίδευση δεν γίνεται στις σχολές αστυφυλάκων όπως στους οππι αλλά σε Βέροια/Αθήνα
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 145
ετσι ηταν με ρι τώρα... Αλλα για λόγους οικονομίας κλπ και επειδή ο χρόνος εκπαίδευσης θα είναι ίδιος μην το δένετε κόμπο ότι δε θα είσαι μαζί Στην ίδια σχολή... Και εννοειται αυτο σας εξυπηρετεί γιατί θα κινηθούν ποιο γρήγορα οι διαδικασίες για τους οππι... Εγω θεωρώ μέσα Οκτώβρη οι οππι θα μπουνε σχοληKratoss έγραψε:Για το μισθό σίγουρα θα υπάρχει κάποιο επίδομα θέσης Που θα τον ανεβάζει συν τα βραδινά και τα ΣΚ. Βέβαια κανεις δεν ξέρει με σιγουριά να μας πει.
-
- Posts in topic: 61
Σιγά μην πάμε με τους Οππι, στις σχολές μετεκπαίδευσης θα εκπαιδευτούμε η Αθήνα η Βέροια !
Βρε και εγω ξερω οτι δεν ειναι και καλα η ιδια σχολη κ οτι ειναι αυτή που λετε. Αλλα αυτο που θελω να πω ειναι οτι η δικη μας ειναι ποιο μπροστα σαν προκήρυξη κ οι οππι ακομη δεν βγηκαν οι τελικοι πινακες και εχουν βγαλει προκήρυξη για καθηγητες. Πράγμα Π σε εμας δεν εχει γινει.2 σενάρια υπάρχουν. Η θα παμε με οππι η θα καθυστερήσει η εκπαίδευση σας-μας.
Ο. Π. Κ. Ε
-
Στο έχω ξαναπεί, αλλά δεν καταλαβαίνεις ! Στην δικιά μας δεν βιάζονται ! Ούτε υπάρχει άμεση ανάγκη ! Στους Οππι με το που θα ξεκινήσει η χρόνια στα πανεπιστήμια τον Οκτωμβρη πρέπει να είναι έτοιμοι τοποθετημένοι !Xanthos έγραψε:Βρε και εγω ξερω οτι δεν ειναι και καλα η ιδια σχολη κ οτι ειναι αυτή που λετε. Αλλα αυτο που θελω να πω ειναι οτι η δικη μας ειναι ποιο μπροστα σαν προκήρυξη κ οι οππι ακομη δεν βγηκαν οι τελικοι πινακες και εχουν βγαλει προκήρυξη για καθηγητες. Πράγμα Π σε εμας δεν εχει γινει.2 σενάρια υπάρχουν. Η θα παμε με οππι η θα καθυστερήσει η εκπαίδευση σας-μας.
-
Οι φρουροί Ττε Μεσα Νοέμβρη θα μπουν σχολή !
Επειδή κ εγω το εχω ξαναπει εδω μεσα εδω και καμια 10αρια χρονια. Το τι λες εσυ για Νοέμβρη χωρις να τοποθέτησε αν ειναι πηγη σου η βυσμα σου η ο περιπτεράς δεν εχει να λεει. Χαιρω πολυ οτι δεν βιάζονται φάνηκε αλλωστε κ όχι απο τωρα αλλα εδω κ κανα 2 χρόνια που ετρεχε το φεκ. Άλλωστε οι διαδικασίες πκε και με οτι αυτο συνεπάγεται υπάρχουν και κάποια χρονικά ορια, κ οπως ειπε κ ενας φιλος παραπάνω πχ για τα πκε 4 τρόποι υπαρχουν. Η δίνουμε μονοι μας. Η με οππι η μετα παιδια των οππι η με των πανελληνίων
Ο. Π. Κ. Ε
Παιδιά ρωτήσατε καθόλου για καρτελες; Έχουμε κάποια ενημέρωση; Ξέρει κάποιος κάτι;
Καλησπέρα σε όλους και καλό μήνα!Λογικά μετά τον 15Αύγουστο θα έχουμε νεότερη πληροφόρηση, αν μάθει κανείς κάτι ας μας ενημερώσει.
Καλησπέρα παιδιά! Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι, ελαφρώς ασχετο για οποιον γνωρίζει. Οι επιτυχόντες φύλακες σε αυτή την προκήρυξη έχουν πιθανότητες, ανάλογα με τις ανάγκες της υπηρεσίας, να μετατεθούν πχ στην Αθήνα, σε προστασία υψηλόβαθμων προσώπων; Η προκήρυξη αναφέρει την μη δυνατότητα μετάθεσης, αλλά αυτό που αναφέρω γίνεται; Αλλιώς ποιοι καλύπτουν αυτές τις θέσεις;
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 145
ναι κάνουν κ συνοδειες στελεχών τράπεζας κάποιοι. Πιθανον γίνετε επιλογή αυτών με διαφορά προσόντα εμφάνιση κλπκλπκλπWarwick έγραψε:Καλησπέρα παιδιά! Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι, ελαφρώς ασχετο για οποιον γνωρίζει. Οι επιτυχόντες φύλακες σε αυτή την προκήρυξη έχουν πιθανότητες, ανάλογα με τις ανάγκες της υπηρεσίας, να μετατεθούν πχ στην Αθήνα, σε προστασία υψηλόβαθμων προσώπων; Η προκήρυξη αναφέρει την μη δυνατότητα μετάθεσης, αλλά αυτό που αναφέρω γίνεται; Αλλιώς ποιοι καλύπτουν αυτές τις θέσεις;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης