Αποτελέσματα Προσωπικού Ασφαλείας ΤτΕ (2021)
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 145
Ο μόνος που ήξερε τι έλεγε από τους αρνητές της προκ ήταν ο Kwstas26 ο οποίος εξανε αγώνα ο άνθρωπος έκανε κ ενσραση σε γνωστό δικηγόρο για τα συμφέροντα του και τώρα αραξε στν μακρακωμη κ απολαμβάνει μπυριτσα κ προβατίνα σε γνωστή ταβερνα
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 20
Pepegas απειλείς μόνο από ασφαλή απόσταση. Πήγαινε να πάρεις το χαρτζιλίκι σου έχεις αργήσει πρέπει να πιείς και το γάλα σου.
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Λοιπόν η πρώτη μάχη είναι η ακύρωση των προσωρινών πινάκων επιτυχόντων. Μετά έρχεται η μητέρα των μαχών με την προσφυγή κατά της προκήρυξης. Όπως μου τα είπε το παλικάρι που είναι συνάδελφος και συμμετείχε στην προκήρυξη και έχει κινηθεί νομικά με γνωστό δικηγόρο.
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 39
3Η μάχη είναι να μπεις εσυ dekaneas ... Να τα λες όλα
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Λόγω αγγλικών και πληροφορικής δεν μπορουσα να κάνω χαρτιά. Στην επόμενη προκήρυξη αν προλάβω θα τα κάνω καθώς είμαι επιτυχών στην προκήρυξη για εποπ.
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 190
Dekaneas 92 έγραψε:Μόχθησαν για να γεννηθούν σε οικογένειες με βύσμα. Μπράβο τους για ποιό λόγο να τους πω;Alexhsupra έγραψε:Φιλε δεν μπορείς να λες βύσματος όσους είχαν μορια και περασαν και εσυ κλαίγεσαι... Ας είχες τα α@@αδια Να κάτσεις να βγάλεις ιεκ, ειδικές δυνάμεις,lower Η prof Και να μην πας στο σχολείο βόλτα να πιεις Καφεδάκι και να έχεις μεγάλο απολυτήριο... Τωρα κατσε και κλαψε και βγάλε κακία για τα παιδιά που μοχθήσαν και εσυ ξινοσουν...
Μπορείς να μας πεις πως μπορεί να είναι καποιος επιτυχών από βύσμα στην συγκεκριμένη προκήρυξη;
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Ήταν μια φωτογραφική προκήρυξη κάθως απέκλεισε από την αρχή κόσμο χωρίς αγγλικά και πληροφορική. Όποτε έβαλαν την μοριοδότηση όπως τους βόλευε. Έδωσαν μόρια σε συμβασιούχους.
-
συμφωνω σε αυτό απόλυτα μαζί σου... Αλλα το φεκ βγήκε από πέρυσι οποίος ήταν ψιλθασμενις πήγε κ πήρε τ πτυχια. Εγώ όμως επειδή κυνηγούσα μορια για λιμενικο έβγαλα κομπιούτερ πριν χρόνια μετά την αποτυχία για 100 μορια δεν πήγα εφ το 19 έβγαλα οροφυσενσυ. Δίπλωμα λεωφορείου κλπ τώρα ξεκίνησα δεύτερη γλώσσα να είμαι ποιο έτοιμος...Dekaneas 92 έγραψε:Ήταν μια φωτογραφική προκήρυξη κάθως απέκλεισε από την αρχή κόσμο χωρίς αγγλικά και πληροφορική. Όποτε έβαλαν την μοριοδότηση όπως τους βόλευε. Έδωσαν μόρια σε συμβασιούχους.
-
ίσως να χαθούν οι προθεσμίες για την ακύρωση προκυρηξης. Υπαρχει ένα δίμηνο από τότε που θ βγει μάλλον... Επίσης δίμηνο από τις ενστάσεις για κάποιον που θεωρεί ότι άδικα δεν του εβαλαν μορια πχ για τι είχε ιδιωτικο ιεκ παράδειγμα κλπDekaneas 92 έγραψε:Λοιπόν η πρώτη μάχη είναι η ακύρωση των προσωρινών πινάκων επιτυχόντων. Μετά έρχεται η μητέρα των μαχών με την προσφυγή κατά της προκήρυξης. Όπως μου τα είπε το παλικάρι που είναι συνάδελφος και συμμετείχε στην προκήρυξη και έχει κινηθεί νομικά με γνωστό δικηγόρο.
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 165
Ασε μας ρε φιλε που ηταν φωτογραφικη για τα αγγλικα και την πληροφορικη που πλεον το β2 το παιρνουν απο το δημοτικο... Θες να μπεις και τραπεζα ελλαδος χωρις να ξερεις γρι αγγλικαDekaneas 92 έγραψε:Ήταν μια φωτογραφική προκήρυξη κάθως απέκλεισε από την αρχή κόσμο χωρίς αγγλικά και πληροφορική. Όποτε έβαλαν την μοριοδότηση όπως τους βόλευε. Έδωσαν μόρια σε συμβασιούχους.
Κυριε Dekanea92, ας πεσω στο επιπεδο σου. Μαζεψε το γλωσσαρακι σου κατ αρχας.
Δευτερον τραβα βγαλε πτυχια και μη σταζεις φαρμακι επειδη ολοι εμεις οι υπολοιποι ειμασταν μια ζωη πανω απο βιβλια και δε βγαιναμε για καφεδακι.
Τριτον, το να θεωρεις οτι ολο το συμπαν συνωμοτεί εναντιον σου βαζοντας εν έτι 2021 προαπαιτουμενα ecdl και αγγλικα ειναι καπως. Κοιταξε το.
Τεταρτον, ουτε βυσμα εχω βαλει ουτε τιποτα. Με την αξια μου περασα οπως και ολοι οι υπολοιποι.
Πεμπτον, φωτογραφικες προκυρηξεις και αηδιες. Τυχαια μου την πεταξε στον ιντερνετ εμενα προσωπικα, ενω εψαχνα δουλεια στο αντικειμενο μου, ασχετο με την αστυνομία. Αρχιτεκτονας μηχανικος ΕΜΠ εχω τελειωσει. Τιμη μου και καμαρι.
Εκτον, ουτε μπαμπα ουτε μαμα πλουσιους εχω. Αγροτες και οι δυο με σκληρη δουλεια για να "πλουτισουν" τα παιδια τους με γνωσεις και πτυχια για ενα καλυτερο μελλον.
Εβδομον, κούρασες.(Κουρασα κι εγω, ζητω συγγνώμη απο τους σοβαρους του φορουμ)
Ογδοον, κανε την αυτοκριτικη σου και πραξε αναλογα. Το να καθεσαι να κλαιγεσαι και να βγαζεις κακία μονο μπροστα δε σε παει.
Δευτερον τραβα βγαλε πτυχια και μη σταζεις φαρμακι επειδη ολοι εμεις οι υπολοιποι ειμασταν μια ζωη πανω απο βιβλια και δε βγαιναμε για καφεδακι.
Τριτον, το να θεωρεις οτι ολο το συμπαν συνωμοτεί εναντιον σου βαζοντας εν έτι 2021 προαπαιτουμενα ecdl και αγγλικα ειναι καπως. Κοιταξε το.
Τεταρτον, ουτε βυσμα εχω βαλει ουτε τιποτα. Με την αξια μου περασα οπως και ολοι οι υπολοιποι.
Πεμπτον, φωτογραφικες προκυρηξεις και αηδιες. Τυχαια μου την πεταξε στον ιντερνετ εμενα προσωπικα, ενω εψαχνα δουλεια στο αντικειμενο μου, ασχετο με την αστυνομία. Αρχιτεκτονας μηχανικος ΕΜΠ εχω τελειωσει. Τιμη μου και καμαρι.
Εκτον, ουτε μπαμπα ουτε μαμα πλουσιους εχω. Αγροτες και οι δυο με σκληρη δουλεια για να "πλουτισουν" τα παιδια τους με γνωσεις και πτυχια για ενα καλυτερο μελλον.
Εβδομον, κούρασες.(Κουρασα κι εγω, ζητω συγγνώμη απο τους σοβαρους του φορουμ)
Ογδοον, κανε την αυτοκριτικη σου και πραξε αναλογα. Το να καθεσαι να κλαιγεσαι και να βγαζεις κακία μονο μπροστα δε σε παει.
Και πολλη αξια σου δωσαμε που καθομαστε και ασχολουμαστε μαζι σου. Τα κουβαδακια σου και σ αλλη παραλια.
Τραβα στο φορουμ τον εποπ που εισαι επιτυχων και μη μας ζαλιζεις τ αρ$!#@.
Nic27 έγραψε:Τραβα στο φορουμ τον εποπ που εισαι επιτυχων και μη μας ζαλιζεις τ αρ$!#@.
Μπαα δεν θα του καθεται καλα. Εχει πολλες μεταθεσεις

Τεσπα ας μην δινουμε αξια αλλο σε αυτο το πλεμπιδιο και ας συνεχισουμε με οτι αλλο σοβαρο θεμα εχουμε.
E.K.A.M-CTSFO
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Nic και pepegas πραγματικά πρέπει να είστε πολλή καλά βολεμένοι. Πείτε στα βύσματα σας να σας βάλουν ταμίες στην δεη δεν κάνουν τα βουτηροπαιδα στα σώματα ασφαλείας.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες