Αναβολή - απαλλαγή μέσω Φρουραρχείου
Παιδιά μία ερώτηση επειδή θα ξεκινήσω και εγώ τη διαδικασία μέσω φρουραρχείου σε μια βδομάδα. Το φρουραρχειο αθηνων βλέπω γράφει πως είναι Μεσογείων 96 αλλά ψαχνοντας σε Google Maps βλέπω ότι είναι μέσα στο στρατόπεδο. Επειδή μένω μακριά και δεν μπορώ να οδηγήσω σκέφτομαι να πάρω ταξί. Υπάρει περίπτωση να μην επιτραπεί η είσοδος στο ταξί και να πρέπει να πάω με τα πόδια απο την είσοδο της μεσογείων στο σημείο που βρίσκεται το φρουραρχείο;
Παιδια το χαρτι εσεις το εχετε απο Ψυχιατρο η Ψυχολογο; Γτ εμενα Ψυχολογος με βλεπει
Σε αφήσει από έξω από την είσοδο του στρατοπέδου.
Ο Αιμίλιος στην προηγούμενη σελίδα τα ανέφερε πλήρως κατατοπιστικά. Να ξέρετε το ίδιο ισχύει και για αυτούς με αναβολή ήδη απλά πάνε νωρίτερα από τους κανονικά υπόχρεους.Εγώ θέλω να ρωτήσω στο 401 ενώ μου ήρθε το Μάιο μου είπαν να περιμένω καμία δεκαρια μερες να έχει πάει ο φάκελος σίγουρα γιατί λέει πάει με το ταχυδρομείο. Πήγε κανείς νωρίτερα και δεν μπόρεσε να κάνει δουλειά.
Με αυτοκίνητο/ταξί μπορείς, στρίβοντας απ'τη Μεσογείων, να φτάσεις κανονικά στο στίγμα που φαίνεται στο Google Maps, το οποίο είναι ακριβώς έξω απ'την πύλη του στρατοπέδου που βρίσκεται και το φρουραρχείο.
Παιδιά αν λήγει η αναβολή σπουδών το πτυχίο πρέπει να το δώσουμε τώρα ακόμα και αν πάρουμε αναβολή για λόγους υγείας;
στο φρουραρχείο αυτός με ρώτησε αν διάβασα στο σημείωμα κατάταξης αυτό για το πτυχίο και αν το έχω μαζί μου
στο φρουραρχείο αυτός με ρώτησε αν διάβασα στο σημείωμα κατάταξης αυτό για το πτυχίο και αν το έχω μαζί μου
denomizw έγραψε:Παιδιά αν λήγει η αναβολή σπουδών το πτυχίο πρέπει να το δώσουμε τώρα ακόμα και αν πάρουμε αναβολή για λόγους υγείας;
Απ' ότι γράφεις παρακάτω, έκανες τη διαδικασία μέσω Φρουραρχείου Θεσσαλονίκης, σωστά; Επειδή θα πάω κι εγώ αύριο, θα μπροούσες μήπως να μας πεις τι παίζει, γενικά με τη διαδικασία, τι ώρα πρέπει να πάμε, πόσο κόσμο είχε κλπ;
Ευχαριστώ!
Γεια σας, ήθελα να ρωτήσω 1. Εάν χρειάζεται rapid τεστ για να μπούμε στο φρουραρχείο, αν ξέρει κανείς. Η ημερομηνία κατάταξης είναι στις 10 του μήνα, και λέω να πάω Τρίτη (8) γιατι 5 μέρες πρίν είναι Σ/Κ και μετα Καθαρά Δευτέρα δεν ξέρω εαν θα λειτουργεί. Και 2. Γράφει Περιφέρια Αττικής, Δήμος Αμαρουσίου. Πηγαίνω κανονικά στο φρουραρχείο Αθηνών, εκεί στη Μεσογείων;
Καλησπερα παιδια, μου ηρθε το email με το παραπεμπτικο για την απαλλαγη αλλα ειδα οτι σε οσα σημεια γραφειο το ΣΑ εχει 2 περισσευοντα μηδενικα στη μεσαια στηλη.
Δηλαδη γραφει 231/003145/2016 ενω το ΣΑ μου ειναι 231/3145/2016
Προκειται για τυπογραφικο που θελει διορθωση; Σε οσους ηρθε το email σημερα εγινε κατι παρομοιο;
Θα καλεσω το πρωι στην στρατολογια αλλα μπας και ξερει κανεις εδω.
Δηλαδη γραφει 231/003145/2016 ενω το ΣΑ μου ειναι 231/3145/2016
Προκειται για τυπογραφικο που θελει διορθωση; Σε οσους ηρθε το email σημερα εγινε κατι παρομοιο;
Θα καλεσω το πρωι στην στρατολογια αλλα μπας και ξερει κανεις εδω.
Κοίταξα πάλι το σημείωμα κατάταξης και γράφει ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ. Κοίταξα λίγο online, και είδα ότι υπάρχει κάτι στο "Ράλλη Πέτρου 2, ΡΟΥΦ, Αθηνα" με τα τηλέφωνα της στρατολογικής υπηρεσίας αυτής. Ακόμα στο Φρουραρχείο Αθηνών πάω; Και μετά από εκεί για να παραδώσω τα χαρτιά;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kital την Τετ Μαρ 02, 2022 4:26 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Καλησπέρα,1. Δε χρειάζεται ραπιντ τεστ
2. Οι 5 μερες είναι εργάσιμες. Για τις 10 μαρτίου δέχονταν από σημερα
3. Νομίζω σημασία έχει ο τόπος διαμονής που αναγράφεται στο σημείωμα κατάταξης, αλλά ένα τηλέφωνο στο φρουραρχείο (αν το σηκώσουν) θα σου δώσει πιο σίγουρη απάντηση
3. Νομίζω σημασία έχει ο τόπος διαμονής που αναγράφεται στο σημείωμα κατάταξης, αλλά ένα τηλέφωνο στο φρουραρχείο (αν το σηκώσουν) θα σου δώσει πιο σίγουρη απάντηση
Εάν λέει ανατολικής Αττικής τότε φίλε θα πρέπει να πας στο φρουραρχειο Αυλώνας και όχι στο Αθηνών.
psari έγραψε:Καλησπέρα,1. Δε χρειάζεται ραπιντ τεστ
Ευχαριστώ, προσπάθησα το τηλεφωνο αλλά δεν απάντησαν, ο τόπος διαμονής λέει Περιφέρια: Αττικής Δήμος/Κοινότητα: Αθηναίων οπότε λογικά αν παω στο φρουραρχείο Αθηνών δεν θα έχω πρόβλημα. Αφού είναι 5 εργάσιμες οι μέρες θα πάω αύριο-μεθαύριο.
Εμένα δεν μου ζήτησαν ούτε μου ανέφεραν κάτι για πτυχίο ή βεβαίωση σπουδών...
Rayne έγραψε:Εάν λέει ανατολικής Αττικής τότε φίλε θα πρέπει να πας στο φρουραρχειο Αυλώνας και όχι στο Αθηνών.
Σοβαρά; Πάνω πάνω γράφει ανατολικής αττικής, αλλά στην σελίδα του φρουραρχείου Αυλώνα γράφει "Εξυπηρετεί στρατεύσιμους και προσωπικό ΕΔ που διαμένουν στους δήμους : ... " και πάνω στο σημείωμα κατάταξης γράφει "Στοιχεία Διαμονής, Δημος: Αθηναίων".
Πρέπει να τρέχω Αυλώνα; Ωχ. Εκεί που λέει "Σχολή Τεθωρακισμένων";
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kital την Τετ Μαρ 02, 2022 6:17 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης