Για παραδειγμα εστω οτι εχω παρει 1 ετος, μπορω να ξανακανω την ιδια διαδικασία ακόμα μια φορά;
Προσοχη για αναβολη μιλαω οχι απαλλαγη!
Ευχαριστω
Καλησπέρα φίλε, συνολικά 2 χρόνια αναβολών ξέρω και εγώ και μετά απαλλαγή. Ναι γίνεται με διάφορους τρόπους ανάλογα τι θέλει ο καθένας και τι θα σου δώσουν. Μπορεί να είναι 1 χρόνο + 2 6μηνες πχ ή 1+1 χρόνο ή 4 6μηνες. Αλλά καλύτερα να ξεμπερδεύεις, για να μην πηγαίνεις πολλές φορές το κάνεις μια 2ετη η 1+1 χρόνο. Ναι μπορείς να ξανά κάνεις την διαδικασία αλλά συνολικά πρέπει να έχεις 2 χρόνια αναβολών.
Αύριο πάω επιτροπή απαλλαγών χωρίς χαρτί ψυχιάτρου μόνο με μια συνταγογράφηση, λέτε να μου την δώσουν την αναβολή;(Έχω πάρει ήδη 1 χρόνο μέσω στρατοπέδου μετά από 7 μήνες θητείας.) Αν δεν μου την δώσουν μπαίνω με την επομένη εσσο ή μπαίνω μετά από κάτι μέρες δηλαδή Οκτώβριο;
Μπορεί απλά να σου δώσουν μια 6μηνη, η διάγνωση πάντα είναι ένα δυνατό χαρτί αλλά και η συνταγογράφηση δείχνει ότι παρακολουθείσαι, ενημέρωσε μας πως πήγε. Καλή επιτυχία
Πήγα και εγώ σήμερα επιτέλους για την απαλλαγή μου έκατσα έδωσα ταυτότητα φάκελο με ρώτησε αν εργάζομαι του απάντησα. Αρχησε να διαβάζει τον φάκελο μου και την γνωμάτευση του γιατρού μου και μου είπε μπες σε ένα μήνα να δεις την απόφαση... Αυτά. Ελπιζω όλα να πάνε καλά
Πήγα και εγώ σήμερα επιτέλους για την απαλλαγή μου έκατσα έδωσα ταυτότητα φάκελο με ρώτησε αν εργάζομαι του απάντησα. Άρχισε να διαβάζει τον φάκελο μου και την γνωμάτευση του γιατρού μου και μου είπε μπες σε ένα μήνα να δεις την απόφαση... Αυτά. Ελπίζω όλα να πάνε καλά
Είμαι γραμμένος στο μητρώο αρρένων Αγρινίου, αλλά μένω μόνιμα Αθήνα εδώ και πολλά χρόνια. Στο περιοδεύον που μου ήρθε όταν έκλεισα τα 18 δήλωσα τόπο κατοικίας Αθήνα. Παρ'όλα αυτά, το site της στρατολογίας λέει οτι υπάγομαι στην στρατολογία δυτικής αττικής (205).
Σήμερα που πήρα τηλέφωνο την στρατολογία μου είπαν πως η διεύθυνση κατοικίας μου είναι ήδη στην Αθήνα, και πως μπορώ να απευθυνθώ στο φρουραρχείο Αθηνών κανονικά.
Γνωρίζει κανείς αν θα μπορώ να περάσω από το φρουραρχείο Αθηνών όταν έρθει η ώρα για την αναβολή, ή χρειάζεται να κάνω και κάποια άλλη διαδικασία;
Είμαι γραμμένος στο μητρώο αρρένων Αγρινίου, αλλά μένω μόνιμα Αθήνα εδώ και πολλά χρόνια. Στο περιοδεύον που μου ήρθε όταν έκλεισα τα 18 δήλωσα τόπο κατοικίας Αθήνα. Παρ'όλα αυτά, το site της στρατολογίας λέει οτι υπάγομαι στην στρατολογία δυτικής αττικής (205).
Σήμερα που πήρα τηλέφωνο την στρατολογία μου είπαν πως η διεύθυνση κατοικίας μου είναι ήδη στην Αθήνα, και πως μπορώ να απευθυνθώ στο φρουραρχείο Αθηνών κανονικά.
Γνωρίζει κανείς αν θα μπορώ να περάσω από το φρουραρχείο Αθηνών όταν έρθει η ώρα για την αναβολή, ή χρειάζεται να κάνω και κάποια άλλη διαδικασία;
Μικρή διόρθωση, το site της στρατολογίας λέει οτι υπάγομαι στην στρατολογία Δυτικής Ελλάδος (205), όχι δυτικής Αττικής!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Δευ Σεπ 27, 2021 7:05 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γεια σου χαίρομαι που πήγαν όλα όπως φαίνεται καλά, στην ερώτηση για την εργασία ήταν ψαρωτικος δηλαδή ήθελε λεπτομέρειες ή όχι; Επειδή έχω ακούσει μπορεί να το ψάξουν μέσω ΑΜΚΑ και έχω αγχώθει, ο δικός μου ψυχίατρος μου είπε να τους πως ότι ξεκίνησα δουλειά αλλά την άφησα όπως και έγινε.
Sotiris έγραψε:Γεια σου χαίρομαι που πήγαν όλα όπως φαίνεται καλά, στην ερώτηση για την εργασία ήταν ψαρωτικος δηλαδή ήθελε λεπτομέρειες ή όχι; Επειδή έχω ακούσει μπορεί να το ψάξουν μέσω ΑΜΚΑ και έχω αγχώθει, ο δικός μου ψυχίατρος μου είπε να τους πως ότι ξεκίνησα δουλειά αλλά την άφησα όπως και έγινε.
Καλησπέρα φίλε μου, δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι σχεδόν όλοι ρωτάνε αλλά δεν θεωρώ ό, τι μπορεί να ψαρώσουν κάτι. Παρα πολύς κόσμος εργάζεται και μπορεί να έχει ψυχολογικό πρόβλημα. Να πείς την αληθεία δεν νομίζω ό, τι θα το ελέγξουν κάπου αλλά να πείς ειλικρινά τι νιώθεις.
Προσωπικά με ρώτησαν αν εργάζομαι και τους απάντησα ναι και μάλιστα πιάσαμε και κουβέντα γιατί του άρεσε το επάγγελμά μου, πηρά κανονικά την αναβολή χωρίς κανένα πρόβλημα. Αν εργάζεσαι ή όχι, δεν είναι κριτήριο στο αν έχεις ψυχολογικό πρόβλημα.
Sotiris έγραψε:Γεια σου χαίρομαι που πήγαν όλα όπως φαίνεται καλά, στην ερώτηση για την εργασία ήταν ψαρωτικος δηλαδή ήθελε λεπτομέρειες ή όχι; Επειδή έχω ακούσει μπορεί να το ψάξουν μέσω ΑΜΚΑ και έχω αγχώθει, ο δικός μου ψυχίατρος μου είπε να τους πως ότι ξεκίνησα δουλειά αλλά την άφησα όπως και έγινε.
Καλησπέρα φίλε, δεν ψάχνουν τίποτα μην αγχώνεσαι. Ναι την αλήθεια να πεις κανονικά.
Καλησπέρα φίλε, για να σου είπαν έτσι, έτσι θα είναι. Κανονικά στην Αθήνα. Δεν ξέρω να σου απαντήσω αλλά για να στο είπαν αυτό θα είναι.
Εμένα ο ψυχίατρος μου είπε να πω όχι αν τυχόν με ρωτήσουν αν δουλεύω. Θυμάμαι και πριν 2 χρόνια να το είχανε ρωτήσει. Τι λέτε εσείς; Έχει σημασία; Βλέπω εδώ παιδιά να λένε να πουμε την αλήθεια.