Προκήρυξη για ΟΒΑ (2021)
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2021)
Σίγουρο αυτο;
- Dimitris-96
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 9
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2021)
Τι εννοείς με το θα προλαβουνε;
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2021)
greenalexyo έγραψε:Δεν μπορούν οι δόκιμοι παίδες.
Ναι ρώτησα έγκυρο
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2021)
Καλησπέρα απαίσια από ότι κατάλαβα όσοι δεν έχουν υπηρετήσει ακόμα η βρίσκονται πριν την ολοκλήρωση των 4 μηνών, δεν μπορούν να δηλώσουν .; Έτσι ;
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2021)
Καλημέρα παιδιά. Θελω να κάνω μια ερώτηση. Ψάχνω να βάλω τη Νέα Περαμο ως πρώτη επιθυμία τοποθέτησης αλλά δεν μου το βγάζει στους δήμους. Έχει κανείς καμιά ιδέα;
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2021)
E.D. έγραψε:Καλησπέρα απαίσια από ότι κατάλαβα όσοι δεν έχουν υπηρετήσει ακόμα η βρίσκονται πριν την ολοκλήρωση των 4 μηνών, δεν μπορούν να δηλώσουν .; Έτσι ;
Δυστυχώς κάπως έτσι φίλε
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2021)
Άστο φίλε άμα δε σε θέλει. Πήγα δόκιμος να μαζέψω μορια για τα εποπ που δυστυχώς με τα νέα δεδομένα των αθλημάτων δύσκολα περνάς και ιδιαίτερα το κολύμπι που με κόψανε. Ως δόκιμος οβα δεν μπορώ να τα κάνω. Και συνοριοφυλακες που θα παρουν τώρα στον Έβρο δε μπορώ να τα κάνω γιατί απολύομαι Μάρτη. Γαμησετα
- Tasosliar
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 1
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2021)
Ξέρει κάποιος εάν ώς ΟΒΑ γίνεται να κάνουμε και πρακτική άσκηση για να πάρουμε πτυχίο;
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2021)
Tasosliar έγραψε:Ξέρει κάποιος εάν ώς ΟΒΑ γίνεται να κάνουμε και πρακτική άσκηση για να πάρουμε πτυχίο;
Κανείς υπηρεσίες ως άπλος στρατιώτης τίποτα παραπάνω
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 1
- Επάγγελμα: Αξιωματικός
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2021)
Ρε παιδιά εγώ ήμουν έφεδρος αξιωματικός στο πεζικό, μπορώ να κάνω χαρτιά για ΟΒΑ ΠΑ;
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2021)
AthComando έγραψε:Ρε παιδιά εγώ ήμουν έφεδρος αξιωματικός στο πεζικό, μπορώ να κάνω χαρτιά για ΟΒΑ ΠΑ;
Όχι.
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2021)
Μετα τη βυσματικη προκυρηξη των εποπ που δυστυχως μου κοψανε ποσα μορια και δεν περασα και μπηκαν ολα τα βυσματα θα κανω την προσπαθεια για οβα!Κανενας εδω οβα παλιος η υποψηφιος τι λεει πως ειναι τα πραγματα μεσα για εναν οβα ;
Θα γινουν αθληματα αν επιλεγεις;
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2021)
ARMY1964 έγραψε:Μετα τη βυσματικη προκυρηξη των εποπ που δυστυχως μου κοψανε ποσα μορια και δεν περασα και μπηκαν ολα τα βυσματα θα κανω την προσπαθεια για οβα!Κανενας εδω οβα παλιος η υποψηφιος τι λεει πως ειναι τα πραγματα μεσα για εναν οβα ;
Διαβασε την προκήρυξη μεγάλε
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2021)
ΕΛΔΥΚ 16 έγραψε:ARMY1964 έγραψε:Μετα τη βυσματικη προκυρηξη των εποπ που δυστυχως μου κοψανε ποσα μορια και δεν περασα και μπηκαν ολα τα βυσματα θα κανω την προσπαθεια για οβα!Κανενας εδω οβα παλιος η υποψηφιος τι λεει πως ειναι τα πραγματα μεσα για εναν οβα ;
Θα παθεις τιποτα φιλε ελδυκ να πεις αν εχει αθληματα η προκυρηξη δηλαδη ; Η μονο εξυπναδες ξερεις να πετας;
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2021)
ARMY1964 έγραψε:ΕΛΔΥΚ 16 έγραψε:ARMY1964 έγραψε:Μετα τη βυσματικη προκυρηξη των εποπ που δυστυχως μου κοψανε ποσα μορια και δεν περασα και μπηκαν ολα τα βυσματα θα κανω την προσπαθεια για οβα!Κανενας εδω οβα παλιος η υποψηφιος τι λεει πως ειναι τα πραγματα μεσα για εναν οβα ;
Θα παθεις τιποτα φιλε ελδυκ να πεις αν εχει αθληματα η προκυρηξη δηλαδη ; Η μονο εξυπναδες ξερεις να πετας;
Θα πάθεις τίποτα αν ανοίξεις τα μάτια σ να διαβάσεις την προκήρυξη πολύ απλά
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 12 επισκέπτες