Loxias89 έγραψε:Κοιτά εσυ να μη στραβοπάτησεις στα αθλήματα γτ κ εμεις είμαστε Πολλοί με πάνω από 1150 με εμπειρία που περιμένουμε πως κ πως να ανατρέψουμε τη θεωρία
Ποια θεωρία να ανατρέψετε; Τι εννοείς;
Loxias89 έγραψε:Κοιτά εσυ να μη στραβοπάτησεις στα αθλήματα γτ κ εμεις είμαστε Πολλοί με πάνω από 1150 με εμπειρία που περιμένουμε πως κ πως να ανατρέψουμε τη θεωρία
Sam_wise έγραψε:Ποια θεωρία να ανατρέψετε; Τι εννοείς;
Παιδιά δεν έχω καταλάβει κάτι. Τις θέσεις στη στήλη με τον αριθμό (3) τις διεκδικούν μόνο άτομα χωρίς εμπειρία;Mhtseas55 έγραψε:Καλημέρα ! Δεν ξερω αν είχατε παρακολούθησει τήν κ Νικολάου ! Είχε πει το νέο προσωπικό που θα επιλεγεί Θα είναι με εμπειρία γ αυτό τον λόγο έγινε και έτσι η μοριοδότηση επίσης γνωρίζουν ότι δεν υπάρχουν πολλά στελέχοι κ για αυτό στους β επικουρικούς ανεβαίνεις πολύ με τήν προϋπηρεσία ! Αλλιώς θα ήταν πάλι διοριστέοι άτομα με 20 πτυχίο και proficiency. Όλα είναι προγραμματισμένα ! Όσοι έχουν εμπειρία βάρβατη έχουν ελπίδες καλή επιτυχία σε όλους !
Σωστά δεν λαμβάνεται υπόψην η εμπειρία στις συγκεκριμένες θέσεις.ydneas έγραψε:Παιδιά δεν έχω καταλάβει κάτι. Τις θέσεις στη στήλη με τον αριθμό (3) τις διεκδικούν μόνο άτομα χωρίς εμπειρία;Mhtseas55 έγραψε:Καλημέρα ! Δεν ξερω αν είχατε παρακολούθησει τήν κ Νικολάου ! Είχε πει το νέο προσωπικό που θα επιλεγεί Θα είναι με εμπειρία γ αυτό τον λόγο έγινε και έτσι η μοριοδότηση επίσης γνωρίζουν ότι δεν υπάρχουν πολλά στελέχοι κ για αυτό στους β επικουρικούς ανεβαίνεις πολύ με τήν προϋπηρεσία ! Αλλιώς θα ήταν πάλι διοριστέοι άτομα με 20 πτυχίο και proficiency. Όλα είναι προγραμματισμένα ! Όσοι έχουν εμπειρία βάρβατη έχουν ελπίδες καλή επιτυχία σε όλους !
άρα αυτές τις θέσεις τις διεκδικούμε εμείς χωρίς εμπειρία; Και κάτι ακόμα. Εγώ που δεν έχω εμπειρία μπορώ να δηλώσω όλες αυτές τις θέσεις έτσι;Walas έγραψε:Σωστά δεν λαμβάνεται υπόψην η εμπειρία στις συγκεκριμένες θέσεις.ydneas έγραψε:Παιδιά δεν έχω καταλάβει κάτι. Τις θέσεις στη στήλη με τον αριθμό (3) τις διεκδικούν μόνο άτομα χωρίς εμπειρία;Mhtseas55 έγραψε:Καλημέρα ! Δεν ξερω αν είχατε παρακολούθησει τήν κ Νικολάου ! Είχε πει το νέο προσωπικό που θα επιλεγεί Θα είναι με εμπειρία γ αυτό τον λόγο έγινε και έτσι η μοριοδότηση επίσης γνωρίζουν ότι δεν υπάρχουν πολλά στελέχοι κ για αυτό στους β επικουρικούς ανεβαίνεις πολύ με τήν προϋπηρεσία ! Αλλιώς θα ήταν πάλι διοριστέοι άτομα με 20 πτυχίο και proficiency. Όλα είναι προγραμματισμένα ! Όσοι έχουν εμπειρία βάρβατη έχουν ελπίδες καλή επιτυχία σε όλους !
Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορεί κάποιος με εμπειρία που δεν θα την λάβει υπόψην του ο ΑΣΕΠ Όμως ότι δεν μπορεί να μπει σε περίπτωση που δεν καλυφθεί η θέση από άτομο χωρίς εμπειρία.
Οι θέσεις δηλώνονται με τον κωδικό τους ανάλογα αν είναι για εξωτερική φρούρηση η εσωτερική φύλαξη και ανά κατάστημα κράτησης. Μπορείς να δηλώσεις όλες τις θέσεις σε όλες τις φυλακές. Από εκεί και πέρα ο ΑΣΕΠ σε κατατάσσει ανάλογα με το τι θα δηλώσεις στην αιτηση. Δηλαδή αν έχεις κύριο προσον, α επικουρία, β επικουρία, αν έχεις δηλώσει εμπειρία η όχι, αν είσαι σε ειδική κατηγορία κτλπ.ydneas έγραψε:άρα αυτές τις θέσεις τις διεκδικούμε εμείς χωρίς εμπειρία; Και κάτι ακόμα. Εγώ που δεν έχω εμπειρία μπορώ να δηλώσω όλες αυτές τις θέσεις έτσι;Walas έγραψε:Σωστά δεν λαμβάνεται υπόψην η εμπειρία στις συγκεκριμένες θέσεις.ydneas έγραψε:Παιδιά δεν έχω καταλάβει κάτι. Τις θέσεις στη στήλη με τον αριθμό (3) τις διεκδικούν μόνο άτομα χωρίς εμπειρία;Mhtseas55 έγραψε:Καλημέρα ! Δεν ξερω αν είχατε παρακολούθησει τήν κ Νικολάου ! Είχε πει το νέο προσωπικό που θα επιλεγεί Θα είναι με εμπειρία γ αυτό τον λόγο έγινε και έτσι η μοριοδότηση επίσης γνωρίζουν ότι δεν υπάρχουν πολλά στελέχοι κ για αυτό στους β επικουρικούς ανεβαίνεις πολύ με τήν προϋπηρεσία ! Αλλιώς θα ήταν πάλι διοριστέοι άτομα με 20 πτυχίο και proficiency. Όλα είναι προγραμματισμένα ! Όσοι έχουν εμπειρία βάρβατη έχουν ελπίδες καλή επιτυχία σε όλους !
Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορεί κάποιος με εμπειρία που δεν θα την λάβει υπόψην του ο ΑΣΕΠ Όμως ότι δεν μπορεί να μπει σε περίπτωση που δεν καλυφθεί η θέση από άτομο χωρίς εμπειρία.
οπότε παίζει πολύ σημαντικό ρόλο με ποια σειρά θα βάλουμε τις φυλακές;Walas έγραψε:Οι θέσεις δηλώνονται με τον κωδικό τους ανάλογα αν είναι για εξωτερική φρούρηση η εσωτερική φύλαξη και ανά κατάστημα κράτησης. Μπορείς να δηλώσεις όλες τις θέσεις σε όλες τις φυλακές. Από εκεί και πέρα ο ΑΣΕΠ σε κατατάσσει ανάλογα με το τι θα δηλώσεις στην αιτηση. Δηλαδή αν έχεις κύριο προσον, α επικουρία, β επικουρία, αν έχεις δηλώσει εμπειρία η όχι, αν είσαι σε ειδική κατηγορία κτλπ.ydneas έγραψε:άρα αυτές τις θέσεις τις διεκδικούμε εμείς χωρίς εμπειρία; Και κάτι ακόμα. Εγώ που δεν έχω εμπειρία μπορώ να δηλώσω όλες αυτές τις θέσεις έτσι;Walas έγραψε:Σωστά δεν λαμβάνεται υπόψην η εμπειρία στις συγκεκριμένες θέσεις.ydneas έγραψε:Παιδιά δεν έχω καταλάβει κάτι. Τις θέσεις στη στήλη με τον αριθμό (3) τις διεκδικούν μόνο άτομα χωρίς εμπειρία;Mhtseas55 έγραψε:Καλημέρα ! Δεν ξερω αν είχατε παρακολούθησει τήν κ Νικολάου ! Είχε πει το νέο προσωπικό που θα επιλεγεί Θα είναι με εμπειρία γ αυτό τον λόγο έγινε και έτσι η μοριοδότηση επίσης γνωρίζουν ότι δεν υπάρχουν πολλά στελέχοι κ για αυτό στους β επικουρικούς ανεβαίνεις πολύ με τήν προϋπηρεσία ! Αλλιώς θα ήταν πάλι διοριστέοι άτομα με 20 πτυχίο και proficiency. Όλα είναι προγραμματισμένα ! Όσοι έχουν εμπειρία βάρβατη έχουν ελπίδες καλή επιτυχία σε όλους !
Εννοείτε αυτό. Η πρώτη επιλογή πρέπει να είναι αυτό που θέλετε πραγματικά. Εξωτερική φρουρά η εσωτερικός και σε ποιο κατάστημα κράτησης και συνεχίζεται η σειρά δηλωσης προτίμησης αναλόγως όπως σας βολεύει.ydneas έγραψε:οπότε παίζει πολύ σημαντικό ρόλο με ποια σειρά θα βάλουμε τις φυλακές;Walas έγραψε:Οι θέσεις δηλώνονται με τον κωδικό τους ανάλογα αν είναι για εξωτερική φρούρηση η εσωτερική φύλαξη και ανά κατάστημα κράτησης. Μπορείς να δηλώσεις όλες τις θέσεις σε όλες τις φυλακές. Από εκεί και πέρα ο ΑΣΕΠ σε κατατάσσει ανάλογα με το τι θα δηλώσεις στην αιτηση. Δηλαδή αν έχεις κύριο προσον, α επικουρία, β επικουρία, αν έχεις δηλώσει εμπειρία η όχι, αν είσαι σε ειδική κατηγορία κτλπ.ydneas έγραψε:άρα αυτές τις θέσεις τις διεκδικούμε εμείς χωρίς εμπειρία; Και κάτι ακόμα. Εγώ που δεν έχω εμπειρία μπορώ να δηλώσω όλες αυτές τις θέσεις έτσι;Walas έγραψε:Σωστά δεν λαμβάνεται υπόψην η εμπειρία στις συγκεκριμένες θέσεις.ydneas έγραψε:Παιδιά δεν έχω καταλάβει κάτι. Τις θέσεις στη στήλη με τον αριθμό (3) τις διεκδικούν μόνο άτομα χωρίς εμπειρία;Mhtseas55 έγραψε:Καλημέρα ! Δεν ξερω αν είχατε παρακολούθησει τήν κ Νικολάου ! Είχε πει το νέο προσωπικό που θα επιλεγεί Θα είναι με εμπειρία γ αυτό τον λόγο έγινε και έτσι η μοριοδότηση επίσης γνωρίζουν ότι δεν υπάρχουν πολλά στελέχοι κ για αυτό στους β επικουρικούς ανεβαίνεις πολύ με τήν προϋπηρεσία ! Αλλιώς θα ήταν πάλι διοριστέοι άτομα με 20 πτυχίο και proficiency. Όλα είναι προγραμματισμένα ! Όσοι έχουν εμπειρία βάρβατη έχουν ελπίδες καλή επιτυχία σε όλους !
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Leonidas6156 και 3 επισκέπτες