Προκήρυξη 9Κ/21 - Καταστήματα Κράτησης (2021)
Κάποιος βοήθεια ;
- Andy88
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 8
Καλησπέρα σας με 18,7 απολυτήριο και λοουερ εχω δηλώσει όλες τις φυλακές. Πως το βλέπετε εχω ελπίδες;
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 17
Andy88 έγραψε:Καλησπέρα σας με 18,7 απολυτήριο και λοουερ εχω δηλώσει όλες τις φυλακές. Πως το βλέπετε εχω ελπίδες;
Κάτι μπορεί να γίνει ! Κράτα όμως πολύ μικρό καλάθι
- Andy88
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 8
Κοιτά δεδομένου της περσινης πιστεύω έχω θέση... Δεδομένου οτι έχει θέσεις αποκλειστικά χωρίς προϋπηρεσία
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Andy88 έγραψε:Κοιτά δεδομένου της περσινης πιστεύω έχω θέση... Δεδομένου οτι έχει θέσεις αποκλειστικά χωρίς προϋπηρεσία
Μη συγκρίνεις την περσινή! Είχε άλλη μοριοδότηση!
Ρε παιδιά βάζουμε και την πιστοποίηση και το δίπλωμα έτσι δεν είναι; Αλλά θέλω να μου πείτε αν τα βάζουμε και τα δύο στα συνημμένα μαζί η φτιάχνουμε ξεχωριστό τίτλο για την πιστοποίηση και ξεχωριστά τίτλο για το δίπλωμα; ... Κάποιος που να ξέρει
γίνεται να δηλώσουμε όλες τις φυλακές με οποία προτεραιότητα θέλουμε;Andy88 έγραψε:Καλησπέρα σας με 18,7 απολυτήριο και λοουερ εχω δηλώσει όλες τις φυλακές. Πως το βλέπετε εχω ελπίδες;
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 367
- Επάγγελμα: Αρχαιοφύλακας
Andy88 έγραψε:Κοιτά δεδομένου της περσινης πιστεύω έχω θέση... Δεδομένου οτι έχει θέσεις αποκλειστικά χωρίς προϋπηρεσία
Κάνε την αίτηση, εξάλλου θα μπούνε και από Β επικουρία άτομα, τώρα έχεις καλό απολυτήριο, απλά να ξέρεις β επικουρία ήδη έχω εντοπίσει άτομα απ' το φόρουμ με τρελή προϋπηρεσία.
O Andy88 διεκδικει θεσεις χωρις εμπειρια οποτε εχει μεγαλες ελπιδες λογω απολυτηριου! Ποσοι να βρεθουν στη β επικουρια μεγαλυτερο απο 18,7 απολυτηριο και προφεσενσι; Μια θεση τη πιανεις πιστευω, ειδικα μετα τα κοψιματα στις πκε!
στη β επικουρία μετράει η προϋπηρεσία;geomp έγραψε:Andy88 έγραψε:Κοιτά δεδομένου της περσινης πιστεύω έχω θέση... Δεδομένου οτι έχει θέσεις αποκλειστικά χωρίς προϋπηρεσία
Κάνε την αίτηση, εξάλλου θα μπούνε και από Β επικουρία άτομα, τώρα έχεις καλό απολυτήριο, απλά να ξέρεις β επικουρία ήδη έχω εντοπίσει άτομα απ' το φόρουμ με τρελή προϋπηρεσία.
Να ρωτήσω κάτι γιατί δεν είμαι σίγουρη...
1. Εγώ που είμαι β επικουρία, μπορώ να δηλώσω όλες τις φυλακές που αντιστοιχούν στις γυναίκες, ή δηλώνω μόνο όσες θέσεις είναι χωρίς προϋπηρεσία;
2. Επίσης, στην βεβαίωση ύψους, ο ορθοπεδικός θα γράψει το ονοματεπώνυμο μας, αμκα και ότι άλλο ζητάει και θέλει να φανταστώ και την υπογραφή-σφραγίδα του.
3. Τέλος, το απολυτήριο λυκείου είναι 15,6 και το πολλαπλασιάζουμε με 60;(δηλαδή πχ 936).
1. Εγώ που είμαι β επικουρία, μπορώ να δηλώσω όλες τις φυλακές που αντιστοιχούν στις γυναίκες, ή δηλώνω μόνο όσες θέσεις είναι χωρίς προϋπηρεσία;
2. Επίσης, στην βεβαίωση ύψους, ο ορθοπεδικός θα γράψει το ονοματεπώνυμο μας, αμκα και ότι άλλο ζητάει και θέλει να φανταστώ και την υπογραφή-σφραγίδα του.
3. Τέλος, το απολυτήριο λυκείου είναι 15,6 και το πολλαπλασιάζουμε με 60;(δηλαδή πχ 936).
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
ydneas έγραψε:στη β επικουρία μετράει η προϋπηρεσία;
Εγώ πχ δεν έχω τρελή προϋπηρεσία 54 μήνες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Δευ Νοέμ 22, 2021 10:32 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 367
- Επάγγελμα: Αρχαιοφύλακας
ydneas έγραψε:στη β επικουρία μετράει η προϋπηρεσία;
Ναι κανονικά
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Δευ Νοέμ 22, 2021 10:32 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Stauros44 έγραψε:Ωραία για πες μου τώρα PetG γτ με βοηθάει αυτό τα μόρια σου (δεν τα γράφω ξανά εδώ) τα έχεις από προϋπηρεσία από απολυτήριο; Προϋπηρεσία+ Απολυτήριο η από κάπου αλλου;
Κύριο προσον, προϋπηρεσία, αγγλικά
- ale3andros12
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 9
Πόσο καιρό πιστεύετε θα κάνουν να βγουν τα προσωρινά;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες