Προκήρυξη 9Κ/21 - Καταστήματα Κράτησης (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Mellas92
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Mellas92 »

IN COLD BLOOD έγραψε:Στον ιδιωτικό παίρνεις περισσότερα; Εάν ναι, τότε κάτσε εκεί και μην κάνεις τα χαρτιά σου στην προκήρυξη. Εδώ υπάρχουν άνεργα παιδιά ή άλλα που δουλεύουν για 3 και 60 και θα μας πεις εσύ ότι δε βγαίνεις κιόλας με 900+ ευρώ στην Ελλάδα της πείνας. Χαϊβάνι.

Επειδή εσύ είσαι είσαι άχρηστος στήν κοινωνία και τσάμπα αναπνέεις δεν σημαίνει ότι είναι όλοι έτσι εγώ είπα για εκτός Αθήνας, εάν ένας οικογενειάρχης έχει το σπίτι του στήν Αθήνα κ δηλώσει έξω νομίζεις θα τα βγάλει πέρα; Αλλά πού ν ξέρεις εσύ άχρηστος είσαι! ΝΑι ρε φίλε εγώ περνώ 1250 δουλεύω σε μεγάλο όμιλο ! Που θα βρω πεις καί χαιβανιε ζώον

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τρί Νοέμ 09, 2021 12:04 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Mellas92
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Player7 έγραψε:Φιλε με 950ε μονος σου, ναι μπορεις να ανταπεξελθεις, οχι ανετα αλλα μπορεις.Αν δεν εχεις συγχρονως καποια δοση αυτοκινητου κλπ, εισαι καλα με 950ε μηνιαιως!

Εγώ πχ είμαι οικογενειάρχης ! Έχω το σπίτι μου στήν Αθήνα. Δικό μου θα μπορώ να τα βγάλω πέρα εκτός Αθηνών με ενοίκια κτλπ. Πχ εγώ περνώ τώρα 1250. Εννοείται θα φύγω για το δημόσιο γιατί με σιγουριά αλλά όχι εκτός αθηνών

Stauros44
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 128

Δημοσίευση από Stauros44 »

Θα συμφωνήσω με τον in cold blood χωρίς το χαιβανι βέβαια δεν υπάρχει ο ιδιωτικός τομέας για μένα τουλάχιστον εκμετάλλευση βασικός μισθός και 12 ώρα και απολύσεις τουλάχιστον εκεί θα ξες ότι θα είσαι μόνιμος θα παίρνεις αυτά που παίρνεις 900 + ευρώ δεν νομίζω να μην βγαίνει ένα άτομο τώρα για οικογένεια ελπίζω να δουλεύει και η γυναίκα Με 600 του ιδιωτικου τομέα δεν βγαίνεις θα παίρνεις και τις αδειες οπότε θες χωρις να ακούς δεν ξέρουμε αν έχουμε άτομα για άδειες και θα δουμε και τέτοια αυτά έχει ο ιδιωτικος ούτε θα γυρνάς δώρα πίσω θα γεμίσουν και τα καταστήματα τώρα με φύλακες και κομπλέ
Mellas92
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Stauros44 έγραψε:Θα συμφωνήσω με τον in cold blood χωρίς το χαιβανι βέβαια δεν υπάρχει ο ιδιωτικός τομέας για μένα τουλάχιστον εκμετάλλευση βασικός μισθός και 12 ώρα και απολύσεις τουλάχιστον εκεί θα ξες ότι θα είσαι μόνιμος θα παίρνεις αυτά που παίρνεις 900 + ευρώ δεν νομίζω να μην βγαίνει ένα άτομο τώρα για οικογένεια ελπίζω να δουλεύει και η γυναίκα Με 600 του ιδιωτικου τομέα δεν βγαίνεις θα παίρνεις και τις αδειες οπότε θες χωρις να ακούς δεν ξέρουμε αν έχουμε άτομα για άδειες και θα δουμε και τέτοια αυτά έχει ο ιδιωτικος ούτε θα γυρνάς δώρα πίσω θα γεμίσουν και τα καταστήματα τώρα με φύλακες και κομπλέ

Συμφωνώ σε αυτή την περίπτωση! Εγώ όμως όπως ανέφερα παίρνω 1250 Εννοείται θα βάλω πιο πάνω από τον δημόσιο φορέα και ας παίρνω λιγότερα ! Αλλά όχι εκτός αθηνών έχω οικογένεια και η γυναίκα δουλεύει στην Αθήνα ! Αν εγώ περάσω Θεσσαλονίκη αυτόματος το μόνο εισόδημα θα είναι 950 ευρώ + ενοίκιο ρεύματα φαγητά κ ότι άλλο προκύψει στην δικιά μου περίπτωση δεν αξίζει τώρα ένα παλικάρι αν παίρνει 600 ευρώ και ζει μόνος του εννοείται είναι καλύτερα

Stauros44
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Η άποψη μου για μένα το να φύγεις από την Αθήνα με οικογένεια και Μ αυτόν τον μισθό ούτε να το σκέφτεσαι η (άποψη μου πάντα) το να περάσεις Αθήνα και να αφήσεις την δουλειά σου από εκεί και περα παίζουνε πολλοί παράγοντες ρολο! Ο in cold blood σου λέει ότι προφανώς εδώ οι περισσότεροι είμαστε χωρίς παιδιά και πάνω κάτω ο μισθός τους Να είναι από τον βασικό έως και 700- 800 ευρώ και άλλοι άνεργοι οπότε ναι θα είναι ένα καλύτερο αύριο γ αυτούς και μόνιμο, αλλά δεν έχω καταλάβει σε αυτό το φόρουμ τι κάνεις αφού σου αρέσει ο μισθός σου, και είσαι ικανοποιημένος να μάθεις τον μισθό των υπαλλήλων στις φυλακες για να δεις αν είναι περισσότερα η θες απόψεις για το άμα κάνεις τα χαρτιά σ η οχι?
Stauros44
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Εγώ στην θέση σου θα έβλεπα μόνο για Αθήνα αν περνούσα θα πήγαινα και για λιγότερα πάντα μιλάω εκ του ασφαλούς
Mellas92
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Stauros44 έγραψε:Η άποψη μου για μένα το να φύγεις από την Αθήνα με οικογένεια και Μ αυτόν τον μισθό ούτε να το σκέφτεσαι η (άποψη μου πάντα) το να περάσεις Αθήνα και να αφήσεις την δουλειά σου από εκεί και περα παίζουνε πολλοί παράγοντες ρολο! Ο in cold blood σου λέει ότι προφανώς εδώ οι περισσότεροι είμαστε χωρίς παιδιά και πάνω κάτω ο μισθός τους Να είναι από τον βασικό έως και 700- 800 ευρώ και άλλοι άνεργοι οπότε ναι θα είναι ένα καλύτερο αύριο γ αυτούς και μόνιμο, αλλά δεν έχω καταλάβει σε αυτό το φόρουμ τι κάνεις αφού σου αρέσει ο μισθός σου, και είσαι ικανοποιημένος να μάθεις τον μισθό των υπαλλήλων στις φυλακες για να δεις αν είναι περισσότερα η θες απόψεις για το άμα κάνεις τα χαρτιά σ η οχι;

Όχι θέλω να δω το μισθό γιατί άμα περάσω Αθήνα ! Θα πάω με 950 ευρώ διότι έχω το σπίτι μου στην Αθήνα δουλεύει και η γυναίκα μου στην Αθήνα ! Επίσης θα πέσω σε μισθό περίπου τρία κατοστάρικα αλλά θα είμαι μόνιμος! Αν ήταν ο μισθός πάνω από 1.200 και πέρναγα έξω θα πήγαινα! Εννοείται! Εικασίες κάνουμε τώρα που μπορεί να μην έχω και κάν ελπίδες δεν έχω προϋπηρεσία απλά έχω 20 πτυχίο proficiency και άριστη γνώση γερμανικών...

Άβαταρ μέλους
Taksidiotis
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από Taksidiotis »

Αν ζορίζεται κάποιος να πάει στη φθηνή επαρχία τότε φανταστείτε να έρθει η επαρχία στην ακριβή Αθήνα να ζήσει. Παιδιά μην υπάρχουν αυταπάτες.950ε είναι μια χαρά για μια θέση δημοσίου. Πόσα να δώσουν για να ευχαριστήσουν κάποιον σε πρώτο μισθό;1500ε; Κάποιος μπορεί να έχει ρυθμίσει τη ζωή του με τέτοιο τρόπο που να μη του φτάνουν ούτε 2000ε. Όποιος πιστεύει ότι μισθολογικά δε βγαίνει, δε κάνει τα χαρτιά του και τελειώνει η υπόθεση ή τα κάνει μόνο για την πόλη ενδιαφέροντος του. Απλά είναι τα πράγματα, δε χρειάζονται προστριβές και διαφωνίες.
geomp
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 367
Επάγγελμα: Αρχαιοφύλακας

Δημοσίευση από geomp »

Ακριβώς ο καθένας ρυθμίζει τη ζωή του, προσωπικά 26 ετών όπου και αν με πάρουν θα πάω, μακάρι βέβαια να έβγαιναν μόνιμες θέσεις στο επάγγελμα μου αλλά κ αυτές οι θέσεις μια χαρά είναι προσφέρουν μόνιμη αποκατάσταση, τώρα για Αθήνα εκεί πιστεύω θα πάνε τα στελέχη ασφαλείας για έξω, για μέσα ίσως πάνε κ β επικουρικό, επίσης δε χρειάζονται βρισιές, οπότε φίλε μου κάτσε ιδιωτικό αφού παίρνεις αυτά τα λεφτά.
Mellas92
Στρατιώτης
Στρατιώτης

geomp έγραψε:Ακριβώς ο καθένας ρυθμίζει τη ζωή του, προσωπικά 26 ετών όπου και αν με πάρουν θα πάω, μακάρι βέβαια να έβγαιναν μόνιμες θέσεις στο επάγγελμα μου αλλά κ αυτές οι θέσεις μια χαρά είναι προσφέρουν μόνιμη αποκατάσταση, τώρα για Αθήνα εκεί πιστεύω θα πάνε τα στελέχη ασφαλείας για έξω, για μέσα ίσως πάνε κ β επικουρικό, επίσης δε χρειάζονται βρισιές, οπότε φίλε μου κάτσε ιδιωτικό αφού παίρνεις αυτά τα λεφτά.

Αθήνα με βολεύει ! Αυτό προσπαθώ να εξηγήσω! Ως εκεί! Για έναν πιτσιρικά που θέλει να ανοίξει τα φτερά του εννοείται να πάει μέχρι και στα σύνορα! άλλος με προκάλεσε να βρίσω ! Δεν επιτρέπω σε κανέναν να με λέει χαιβανι !

Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 109

Δημοσίευση από Player7 »

Mellas92 αν δεν έχεις ιεκ δε μπαίνεις Αθήνα, πολύ δύσκολο θα πρέπει να κοπούν όλα τα Ιεκ στις πκε.Θέλει πολύ τύχη άμα είσαι Β επικουρια για να μπεις Αθήνα.

Walas
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 126

Δημοσίευση από Walas »

Mellas92 έγραψε:
geomp έγραψε:Ακριβώς ο καθένας ρυθμίζει τη ζωή του, προσωπικά 26 ετών όπου και αν με πάρουν θα πάω, μακάρι βέβαια να έβγαιναν μόνιμες θέσεις στο επάγγελμα μου αλλά κ αυτές οι θέσεις μια χαρά είναι προσφέρουν μόνιμη αποκατάσταση, τώρα για Αθήνα εκεί πιστεύω θα πάνε τα στελέχη ασφαλείας για έξω, για μέσα ίσως πάνε κ β επικουρικό, επίσης δε χρειάζονται βρισιές, οπότε φίλε μου κάτσε ιδιωτικό αφού παίρνεις αυτά τα λεφτά.

Αθήνα με βολεύει ! Αυτό προσπαθώ να εξηγήσω! Ως εκεί! Για έναν πιτσιρικά που θέλει να ανοίξει τα φτερά του εννοείται να πάει μέχρι και στα σύνορα! Άλλος με προκάλεσε να βρίσω ! Δεν επιτρέπω σε κανέναν να με λέει χαιβανι !

Καλά κάνεις και δεν επιτρέπεις σε κανέναν να σε λέει χαιβανι. Υπάρχουν και οικογενειάρχες (όπως λες ότι εισαι) που δεν εχουν την τύχη σου, να παίρνουν μισθό σαν τον δικό σου (όπως είμαι εγω). Και δεν σου κρύβω όταν είδα το ποσταρισμα σου αναρωτήθηκα "μα καλά τι ψάχνει αυτός εδώ; " Καλό είναι να μην υποτιμάς τίποτα και κανέναν σε αυτή την ζωή γιατί αυτό είναι λογικό να προκαλεσει αντιδραση. Η πλειοψηφία στην Ελλάδα δεν ζει άνετα οικονομικά. Εσύ που έχεις αυτήν την δουλειά και μεγαλώνεις άνετα την οικογένεια σου θέλω να πω είσαι τυχερός. Προσωπικά όταν έκανα τα χαρτιά μου στην 6κ (επειδή σε καταλαβαίνω στο σκέλος της οικογένειας) έκανα μόνο για θέση στην πόλη που μένω.

El AR
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από El AR »

Φίλε παίρνεις 1200 ευρώ με δεύτερο μισθό στο σπίτι και μας ρωτάς πόσος είναι ο μισθός; Με ύφος κιόλας ότι δεν είναι ικανοποιητικός, από όπου και αν ξεκινήσεις στο δημόσιο οποία δουλειά θες είτε είναι αστυνομία είτε στρατός είτε σαρεσει είτε όχι ξεκινάς από χαμηλά 850 με 900 Μαξ θα παίρνεις και μη το σκέφτεσαι καν να φύγεις από Αθήνα στην δικιά σου περίπτωση εγώ δεν θα κάνα καν τα χαρτια για περιοχές εκτός Αθήνας τώρα αν τα κάνεις και βάλεις Κορυδαλλό όπως είπαν πρέπει να κοπούν όλα τα ΙΕΚ που θα περασουν, στις αθλητικές δοκιμασίες δεν έχεις ελπίδες ούτε εγώ έχω για Αθήνα
geomp
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 367
Επάγγελμα: Αρχαιοφύλακας

Δημοσίευση από geomp »

13-17 οι μέρες κοντεύουν ίσως σήμερα βγεί και το ΦΕΚ, και αν όλα πάνε καλά ποιος ξέρει Απρίλη ίσως έχουμε αποτελέσματα γιατί η κατάσταση στις φυλακες λόγω έλλειψης προσωπικού δεν είναι και οι καλύτερες.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες