Προκήρυξη 9Κ/21 - Καταστήματα Κράτησης (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Walas
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 126

Δημοσίευση από Walas »

Σημειώνεται ότι οι υποψήφιοι των κλάδων ΔΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΦΡΟΥΡΗΣΗΣ και ΔΕ ΦΥΛΑΞΗς,

για την απόδειξη του ύψους του αναστήματος [ (άνδρες τουλάχιστον ενός μέτρου και εβδομήντα εκατοστών (1,70)

(χωρίς υποδήματα) και γυναίκες τουλάχιστον ενός μέτρου και εξήντα εκατοστών (1,60) (χωρίς υποδήματα) ], προ-

σκομίζουν Βεβαίωση ιατρού ειδικότητας Ορθοπεδικού (ιδιώτη ή δημοσίου) στην οποία θα πρέπει να αναγράφε-

ται-βεβαιώνεται απαραιτήτως ότι ο/η υποψήφιος/α επώνυμο/πατρώνυμο/μητ/ ΑΔΤ/ΑΜΚΑ / Υψομετρήθηκε την

....(ημερομηνία) και διαπιστώθηκε ότι έχει ανάστημα ....(ύψος αναστήματος) σε εκατοστά.

Η προθεσμία υποβολής της εκτυπωμένης μορφής της ηλεκτρονικής αίτησης, με τα επισυναπτόμενα δικαι-

ολογητικά λήγει με την πάροδο της 2ας Ιουλίου 2018, ημέρας Δευτέρας. Το εμπρόθεσμο της ταχυδρομικής

αποστολής αυτών κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ταχυδρομικής σήμανσης.

Κάθε υποψήφιος μπορεί να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού (ΠΕ

ή ΤΕ ή ΔΕ).

Άβαταρ μέλους
Charlie Harper 13
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 70

Δημοσίευση από Charlie Harper 13 »

Ευχαριστώ.
PetG
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 131

Δημοσίευση από PetG »

Stauros44 έγραψε:Ρε φίλε PerG γιατί επαναλαμβάνεις κάτι που απάντησαν τα παιδιά από κάτω πες λίγο πόσα χόρτα καπνίζειςς με το που ξυπνάς; Την αντίστοιχη ερώτηση πάνω κάτω την έκανες εσύ πιο παλιά σαν βρεγμένη γάτα για τα μάτια και δεν πήρες μια άποψη- απάντηση και όσο αφορά για το ΦΕΚ που λες συνέχεια και πάλι εσύ είπες ότι θα είναι η ίδια προκήρυξη να διαβάζεται την 6 Κ και τώρα λες περίμενε να βγει να την διαβάσουμε και να είστε σίγουροι και τέτοια κόψε λίγο τα ναρκωτικά σε πειράζουν

Ποια ναρκωτικά ρε φίλε; Πας καλά; Διάβασε την προηγούμενη προκυρηξη να δεις τι λέει ή μήπως θέλεις να στο στείλω να το διαβάσεις καλύτερα... Και ναι ρωτούσα παλιότερα γιατί δεν μου ανοίγει το αρχείο και δεν μπορούσα να το δω... Τόσο απλό είναι... Τώρα εάν δεν διαβάζεις τπτ από την παλιά προκυρηξη και τα περιμένεις όλα έτοιμα από εδώ μέσα μάλλον εσύ πρέπει να κόψεις τα ναρκωτικά

PetG
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από PetG »

Stauros44 έγραψε:Γνωρίζει κανείς από την 6κ από υγειονομικές εξετάσεις Πχ για ύψος θέλει πιστοποιητικό από ιδιώτη η δημοσίου γιατρό υπάρχει αντίστοιχη πιστοποίηση για μάτια;
Ζητούσε βεβαίωση ύψους είχα βγάλει

Και το έβαζες μαζί με τα δικαιολογητικά

Εδώ από μόνος σου φασκεις και αντιφάσκεις... Για οποιαδήποτε άλλη λεπτομέρεια που μπορεί να έχουνε βάλει έξτρα μέσα θα το δεις στο ΦΕΚ... Μέχρι στιγμής ξέρουμε ότι θα ισχύουν τα ίδια με την 6Κ... Νιώσε και μην μπαφιαζεις όλη μέρα... Το παίζεις μάγκας πίσω από το πληκτρολόγιο

FILAKES_KASSANDRAS
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από FILAKES_KASSANDRAS »

Νέμεσις έγραψε:Κάνεις μεγάλο λάθος. Ζητούσε βεβαίωση ορθοπεδικού για το ύψος και το κατέθετες μαζί με τα υπόλοιπα δικαιολογητικά. Κόπηκαν αρκετοί έτσι τότε.
Ναι μπορεί να έχεις δίκιο αλλά δεν το θυμάμαι...

geomp
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 367
Επάγγελμα: Αρχαιοφύλακας

Δημοσίευση από geomp »

Μάγκες να ρίξουμε την αίτηση πρώτα, έπειτα να περάσουμε και τα υπόλοιπα τα χαρτιά τα βρίσκουμε, εξάλλου υπάρχει κ αυτό το φόρουμ για τυχόν λεπτομέρειες η άνθρωποι έξω που γνωρίζουν.
PetG
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από PetG »

geomp έγραψε:Μάγκες να ρίξουμε την αίτηση πρώτα, έπειτα να περάσουμε και τα υπόλοιπα τα χαρτιά τα βρίσκουμε, εξάλλου υπάρχει κ αυτό το φόρουμ για τυχόν λεπτομέρειες η άνθρωποι έξω που γνωρίζουν.

Geomp δεν λέμε κάτι το παράλογο... Ας διαβάσουν και την προηγούμενη προκυρηξη... Δεν γίνεται να απαντάμε σε όλους και σε όλα και να μην κοιτάνε καν την προκυρηξη και το ΦΕΚ... Εγώ ρώτησα κάτι παλιότερα γιατί πολύ απλά δεν μου ανοίγει το αρχείο όσες φορές και να προσπάθησα... Το άνοιξα διάβασα το ΦΕΚ όλο κατά γράμμα και μου λύθηκαν οι απορίες... Τώρα ότι άλλο θα θέλουμε να μάθουμε είναι μετά το ΦΕΚ και εάν έχουνε προσθέσει κάτι

geomp
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από geomp »

PetG έγραψε:
geomp έγραψε:Μάγκες να ρίξουμε την αίτηση πρώτα, έπειτα να περάσουμε και τα υπόλοιπα τα χαρτιά τα βρίσκουμε, εξάλλου υπάρχει κ αυτό το φόρουμ για τυχόν λεπτομέρειες η άνθρωποι έξω που γνωρίζουν.

Geomp δεν λέμε κάτι το παράλογο... Ας διαβάσουν και την προηγούμενη προκυρηξη... Δεν γίνεται να απαντάμε σε όλους και σε όλα και να μην κοιτάνε καν την προκυρηξη και το ΦΕΚ... Εγώ ρώτησα κάτι παλιότερα γιατί πολύ απλά δεν μου ανοίγει το αρχείο όσες φορές και να προσπάθησα... Το άνοιξα διάβασα το ΦΕΚ όλο κατά γράμμα και μου λύθηκαν οι απορίες... Τώρα ότι άλλο θα θέλουμε να μάθουμε είναι μετά το ΦΕΚ και εάν έχουνε προσθέσει κάτι

Υπομονή φίλε μπήκαμε στη τελική ευθεία, την άλλη εβδομάδα βγαίνει το ΦΕΚ που μέσα θα φαίνονται όλες οι απορίες μας, μετά ποιός κάνει υπομονή για τα αποτελέσματα που ως γνωστόν ο ΑΣΕΠ θέλει χρόνο για να τα βγάλει.

PetG
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από PetG »

geomp έγραψε:Υπομονή φίλε μπήκαμε στη τελική ευθεία, την άλλη εβδομάδα βγαίνει το ΦΕΚ που μέσα θα φαίνονται όλες οι απορίες μας, μετά ποιός κάνει υπομονή για τα αποτελέσματα που ως γνωστόν ο ΑΣΕΠ θέλει χρόνο για να τα βγάλει.
Καλύτερα για να προετοιμαστούμε για τα ΠΚΕ και να πάμε έτοιμοι να ξεμπερδευουμε και του χρόνου τέτοιο καιρό θα είμαστε Διορισμένοι

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Σάβ Νοέμ 06, 2021 9:11 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
geomp
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από geomp »

PetG έγραψε:Καλύτερα για να προετοιμαστούμε για τα ΠΚΕ και να πάμε έτοιμοι να ξεμπερδευουμε και του χρόνου τέτοιο καιρό θα είμαστε Διορισμένοι
Προσωπικά τα αθλήματα τα έχω από τώρα, εξάλλου δε περίμενα τη προκήρυξη για να αθληθω, είναι το τελευταίο που σκέφτομαι.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Σάβ Νοέμ 06, 2021 9:11 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
PetG
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από PetG »

geomp έγραψε:Προσωπικά τα αθλήματα τα έχω από τώρα, εξάλλου δε περίμενα τη προκήρυξη για να αθληθω, είναι το τελευταίο που σκέφτομαι.
Κανένας δεν περιμένει τελευταία στιγμή... Εγώ έκανα και παλιότερα στίβο οπότε με μια προπόνηση τα βγάζω... Γενικά εννοώ να προετοιμαστούμε ψυχολογικά αλλά και σωματικά

geomp
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από geomp »

PetG έγραψε:Κανένας δεν περιμένει τελευταία στιγμή... Εγώ έκανα και παλιότερα στίβο οπότε με μια προπόνηση τα βγάζω... Γενικά εννοώ να προετοιμαστούμε ψυχολογικά αλλά και σωματικά
Ναι φίλε. Μου από. Εμενς καλή επιτυχία να έχεις!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Σάβ Νοέμ 06, 2021 9:10 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
PetG
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από PetG »

geomp έγραψε:Ναι φίλε. Μου από. Εμενς καλή επιτυχία να έχεις!
Επισεις

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Σάβ Νοέμ 06, 2021 9:10 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Stauros44
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 128

Δημοσίευση από Stauros44 »

Άστο PetG καλή επιτυχία να έχεις
Jack21
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Jack21 »

Ξέρετε αν μετράει σαν προϋπηρεσία για μοριοδοτηση ο εποχικός πυροσβέστης;
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες