Για ποια αποτελέσματα εννοεις τα προσωρινα; Πόσο δλδ πιστεύεις;Stauros44 έγραψε:Καλά μην σας φανεί περίεργο αν βγάλουν τα αποτελέσματα γρήγορα εγώ πιστεύω δεν θα πάρει πολύ για τα αποτελέσματα
Προκήρυξη 9Κ/21 - Καταστήματα Κράτησης (2021)
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 28
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 367
- Επάγγελμα: Αρχαιοφύλακας
Για τη μόνη προκήρυξη που θέλουν να βγάλουν τα αποτελέσματα γρήγορα και σε χρόνο 3-4 μηνών είναι αυτή τών δήμων με. Εντολη Βορίδη, μάλιστα είπε μέχρι Μάρτιο τους θέλει στις θέσεις τους, τώρα για τη δική μας καλό καλοκαίρι προσωπική εκτίμηση μακάρι να κάνω λάθος και να βγουν γρηγορότερα.Stauros44 έγραψε:Καλά μην σας φανεί περίεργο αν βγάλουν τα αποτελέσματα γρήγορα εγώ πιστεύω δεν θα πάρει πολύ για τα αποτελέσματα
Πάντως σήμερα χλωμό το βλέπω να βγει ΦΕΚ... Από Δευτέρα και βλέπουμε
Τι αγχώνεστε για το φεκ, σημασία έχει ότι θα βγει σίγουρα φέτος η προκηρυξη.Αυτό μας νοιάζει.
Δε περιμένουμε ν μάθουμε τίποτα νέο απ το φεκ, θέσεις και μοριοδοτηση ξέρουμε!
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 70
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 70
Θέμα χρόνου η δημοσίευση της προκήρυξης.
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 5
Καλά λέει τι καιγεστε για το ΦΕΚ το θέμα είναι να προχωρήσει η διαδικασία γρήγορα και να ανοίξουν οι αιτήσεις να μάθουμε ποτε δηλαδή πάνω κάτω θα γίνει αυτό
Player7 έγραψε:Τι αγχώνεστε για το φεκ, σημασία έχει ότι θα βγει σίγουρα φέτος η προκηρυξη.Αυτό μας νοιάζει.
Το ΦΕΚ σε νοιάζει γιατί άμα δώσει διορία 10 μέρες να καταθέσεις τα χαρτιά θα χρειαστείς σίγουρα 4-5 μέρες για να τα συγκεντρώσεις... Επισεις θα θέλεις να δεις και την προκήρυξη και μπορεί να έχει και κάποια παραθυρακια όπως για το ύψος που πολλοί δεν το ήξεραν και κόπηκαν... Οπότε χρειάζεται και το ΦΕΚ έτσι ώστε να την διαβάσεις και να είσαι προσεκτικός στην αίτηση σου
Εγώ πιστεύω αρχές του 22 τα προσωρινά πρπταιραιοτητα βάζουν στους δήμους σε θέσεις που δεν είναι μόνιμες πολύ σωστό το σκεπτικό του Geomp απλά λεω την προσωπική μου αποψη
15 μέρες δίνουν για αιτήσεις.Επίσης πριν ανοίξουν οι αιτήσεις, αναρτάται η προκηρυξη οπότε βλέπεις νωριτερα τι χρειάζεται!
Μόλις αναρτηθεί η προκηρυξη δε θα ανοίξουν αμέσως οι αιτήσεις.
19 μερες δινουνPlayer7 έγραψε:15 μέρες δίνουν για αιτήσεις.Επίσης πριν ανοίξουν οι αιτήσεις, αναρτάται η προκηρυξη οπότε βλέπεις νωριτερα τι χρειάζεται!

Εγώ παλι άγχος πιο πολύ έχω να δω ολόκληρη την προκήρυξη όχι για το πότε ανοίγουν οι αιτήσεις
Player7 έγραψε:15 μέρες δίνουν για αιτήσεις.Επίσης πριν ανοίξουν οι αιτήσεις, αναρτάται η προκηρυξη οπότε βλέπεις νωριτερα τι χρειάζεται!
Ναι όποτε και να ανοίξουνε πρέπει να την διαβάσουμε κιόλας... Εγώ δουλεύω κιόλας οπότε πρέπει να τρέξω για 1-2 μέρες και πρέπει να βρω και χρόνο... Δεν είναι για όλους όλα μέλι γάλα...
Fulakas έγραψε: 19 μερες δινουν... Τι αγχωνεστε γυρω στις 20 θα ανοιξουν οι αιτησεις θεμα ημερων ειναι...
15 μέρες δίνουν.
Περίοδος υποβολής αιτήσεων στην 6Κ/18 από 12 Ιουνίου έως 27 έως τις 14:00 το μεσημέρι.
Ναι PetG μόνο εσύ δουλεύεις!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες