Προκήρυξη 9Κ/21 - Καταστήματα Κράτησης (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
geomp
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 367
Επάγγελμα: Αρχαιοφύλακας

Δημοσίευση από geomp »

D.Y.K έγραψε:Θα μπουν και από Β' επικουρία σίγουρα. Καταρχάς τα ΙΕΚ με πιστοποίηση δεν είναι τόσα πολλά όσα νομίζουν ορισμένοι, λόγω πανδημίας, συν ότι αρκετοί με κύριο προσόν μπήκαν σε 6Κ/18, ΣΦ, ΤτΕ, ΟΠΠΙ και ΕΠΟΠ στην Αεροπορία. Οι πολλοί της Α' επικουρίας είναι 35+, γυναίκες και γιωτόμπαλα χωρίς παρεξήγηση από αυτά που βλέπω, διαβάζω και μοιράζομαι με φίλους και γνωστούς. Επίσης, μην ξεχνάτε τις ΠΚΕ. Θα υπάρξουν απώλειες και μη προσέλευση και εκεί.

Εκεί ποντάρω στα πκε d.y.k μήπως κοπούν κ πιάσω ως εξωτερικός γιατί προσωπικά τα αθλήματα τα έχω λόγω προπονήσεων.

Al8888
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Al8888 »

Ρε παιδια ξερετε ποσα μορια παιζουν στον β επικουρικο;

al8888
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 155

Δημοσίευση από D.Y.K »

Al8888 έγραψε:Ρε παιδια ξερετε ποσα μορια παιζουν στον β επικουρικο;

Μήπως μπερδεύτηκες με την 6Κ φίλε μου; Διότι εδώ δεν έχουμε καλά καλά προκήρυξη ακόμη. Μόνο εκτιμήσεις μπορούν να γίνουν αυτή τη στιγμή.

geomp
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από geomp »

D.Y.K για παράδειγμα όταν δε καλυφθούν οι θέσεις από πολύτεκνους-τριτεκνους παίρνουν από τις γενικές θέσεις, τώρα αν στις θέσεις για γυναίκες δε βρεθούν στο τέλος γυναίκες δε παίρνουν άντρες; Συγνώμη αν είναι χαζό το ερώτημα μου.
Al8888
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Al8888 »

Εχεις δικιο φιλε μου για τν 6κ ρωταω αλλα στο φορουμ της 6κ δν βγαζεις ακρη. Εσεις ειστε πιο δια βασμενοι. Π
al8888
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

geomp έγραψε:D.Y.K για παράδειγμα όταν δε καλυφθούν οι θέσεις από πολύτεκνους-τριτεκνους παίρνουν από τις γενικές θέσεις, τώρα αν στις θέσεις για γυναίκες δε βρεθούν στο τέλος γυναίκες δε παίρνουν άντρες; Συγνώμη αν είναι χαζό το ερώτημα μου.

Αντιγράφω από την 6Κ:

Σε περίπτωση που δεν καλυφθούν οι ειδικές θέσεις που προβλέπονται για πολύτεκνους, τέκνα πολυτέκνων, τρίτεκνους, τέκνα τρίτεκνης οικογένειας, παλιννοστούντες Πόντιοι ομογενείς και ομογενείς του ν.2790/2000, άτομα με ποσοστό αναπηρίας τουλάχιστον 50%, άτομα που έχουν τέκνο, αδελφό ή σύζυγο, καθώς και τα τέκνα ατόμων με ποσοστό αναπηρίας 67 % και άνω και Έλληνες υπηκόους που προέρχονται από τη Μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης, από υποψηφίους των αντίστοιχων κατηγοριών, οι θέσεις αυτές θα καλυφθούν από υποψηφίους που δεν έχουν τις ιδιότητες αυτές, κατά τη σειρά στον Πίνακα Κατάταξης, εφόσον έχουν συμπεριλάβει στις προτιμήσεις τους, τις θέσεις αυτές.

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Al8888 έγραψε:Εχεις δικιο φιλε μου για τν 6κ ρωταω αλλα στο φορουμ της 6κ δν βγαζεις ακρη. Εσεις ειστε πιο δια βασμενοι. Π

Δεν είναι θέμα γνώσεων αδερφέ. Μόνο οι οριστικοί πίνακες θα σου λύσουν τη συγκεκριμένη απορία. Δεν υπάρχουν "διαρροές" από τον φορέα για τη βάση στο Β' επικουρικό της 6Κ, τη στιγμή που έχουν καλέσει όλο τον πίνακα επιλαχόντων για να είναι σίγουροι, ενώ τα κενά σας είναι περίπου 55-60. Υπομονή μέχρι τα τελικά.

Al8888
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Al8888 »

Και στις ποσες θεσεις ειναι κενες κανενας δν απανταει με σιγουρια και με τν ασεπ που εχω μιλησει τα ιδια. Εγω πχ εχω 930 μορια
al8888
geomp
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από geomp »

Το θετικό είναι ότι η δική μας εφόσον γίνονται οι διαδικασίες μέσω ΠΚΕ θα ξεμπρδεψουμε πιο γρήγορα, το θέμα είναι πρώτα ο ΑΣΕΠ να βγάλει τα αποτελέσματα στη καλύτερη σε 6-7μηνες, και οι υπόλοιπες διαδικασίες θα γίνουν τσακ μπαμ
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Τις ΠΚΕ της 9Κ θα τις αναλάβει το υπουργείο. Λογικά οι διαδικασίες θα γίνουν ταχύτερα.
Crazyfrong5
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από Crazyfrong5 »

Εγώ πιστεύω κατά την ταπεινή μου άποψη. Ότι αυτοί που είναι πιστοποιημένοι είναι γύρω στα 70 άτομα θα παίξουν πάρα πολύ Β επικουρία και πιστεύω με βάσει μοριοδότησης θα έχουν μεγάλες ελπίδες όσοι έχουνε μόρια από 1.100 και πάνω διορθώστε με
Walas
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 126

Δημοσίευση από Walas »

geomp έγραψε:D.Y.K για παράδειγμα όταν δε καλυφθούν οι θέσεις από πολύτεκνους-τριτεκνους παίρνουν από τις γενικές θέσεις, τώρα αν στις θέσεις για γυναίκες δε βρεθούν στο τέλος γυναίκες δε παίρνουν άντρες; Συγνώμη αν είναι χαζό το ερώτημα μου.
Στην 6κ αναφερόταν ότι καλύπτονται μόνο από γυναίκες.

Walas
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 126

Δημοσίευση από Walas »

Μόλις ειδα ότι το αναφέρει και στις θέσεις τις 9κ.
Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 109

Δημοσίευση από Player7 »

Και γω πιστεύω ότι όσοι έχουν πιστοποίηση από τα 2 ιεκ, είναι ταβάνι 60-70 άτομα.Όσοι είχαν κοπεί στα αθλήματα στην 6κ και είχαν ιεκ, λογικά είναι πάνω από 32 πλέον.

Loxias89
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 213

Δημοσίευση από Loxias89 »

Crazyfrong5 έγραψε:Εγώ πιστεύω κατά την ταπεινή μου άποψη. Ότι αυτοί που είναι πιστοποιημένοι είναι γύρω στα 70 άτομα θα παίξουν πάρα πολύ Β επικουρία και πιστεύω με βάσει μοριοδότησης θα έχουν μεγάλες ελπίδες όσοι έχουνε μόρια από 1.100 και πάνω διορθώστε με

Πάνω κάτω όπως τα λες είναι... Εκτίμηση για βάση δε μπορεί να γίνει γιατί όλα θα κριθούν από τη σειρά προτίμησης που θα βάλουν τα ΙΕΚ... Η Δράμα πχ έχει πολλές θέσεις και όλα δείχνουν ότι θα μπει κόσμος με εντοπιότητα από Β... Ένα σενάριο άλλο όμως είναι αν κινηθούν τα ΙΕΚ προς τα εκεί να μπουν μόνο εσωτερικοί στη Δράμα από Β. Όλα θα φανούν στα προσωρινά.

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες