Προκήρυξη 9Κ/21 - Καταστήματα Κράτησης (2021)
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 367
- Επάγγελμα: Αρχαιοφύλακας
Λογικά 20-25 Νοέμβρη θα έχει βγεί.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 10
Άντε όλα πάνε τέλεια; Άντε να δούμε εμείς οι β επικουρικοί
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 10
Να δούμε τι ψάρια θα πιάσουμε
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 3
Γνωρίζει κανείς τη μοριοδοτηση;
Μερικοι οπου δειτε φως μπαινετε!Φιλε ενδιαφερεσαι για μια προκηρυξη πατα στο ιντερνετ να δεις τι ζηταγε η προηγουμενη, περαστικοι ειστε και οτι κατσει, οι περισσοτεροι!
Player7 έγραψε:Μερικοι οπου δειτε φως μπαινετε!Φιλε ενδιαφερεσαι για μια προκηρυξη πατα στο ιντερνετ να δεις τι ζηταγε η προηγουμενη, περαστικοι ειστε και οτι κατσει, οι περισσοτεροι!
Το έχουν παρακάνει φίλε και ένας πιο πάνω τα ίδια, ούτε μπαίνουν στον κόπο να διαβάσουν λίγο πιο πίσω. Αρχίζω να πιστεύω ότι είναι τρολακια δεν εξηγείται αλλιώς
-
Υπαρχει καποιος κανονισμος στο φορουμ οτι απαγορευεται να κανεις ερωτηση ή αιτηση για καποια προκυρηξη και δεν το εχω διαβασει; Οποιος γουσταρει θα ρωταει και θα κανει αιτηση επισης οπου γουσταρει... Εξισου θα απανταει και οποιος θελει και μπορει να βοηθησει. Οι υπολοιποι καληνυχτα! Μας τα κανατε αεροστατα εδω μεσα.
Αερόστατα μας τα έχετε κάνει εσείς που είστε ο, τι του φανεί του λολοστεφανή. Έχουν αναλυθεί τα πάντα δεκάδες φορές από πολλούς εδώ. Δεν θα μας απαγορεψεις να σχολιάσουμε λοιπόν τον τυχοδιωκτισμό και την οξεία τεμπελιτιδα που σας διακατέχει ορισμένους. Άντε ξεφορτώσου μας λοιπόν
Παιδιά η γνώμη μου είναι οποίος δεν θέλει δεν απαντάει.Καταλαβαίνω ότι κάποιος παρακολουθεί εδώ και καιρό το νήμα και ίσως να τον κουράζει η επανάληψη όμως είναι και άτομα που τώρα έμαθαν για την προκηρηξη και ρωτάνε για να μάθουν άμεσα και γρήγορα ότι τους ενδιαφέρει.
Walas έγραψε:Παιδιά η γνώμη μου είναι οποίος δεν θέλει δεν απαντάει.Καταλαβαίνω ότι κάποιος παρακολουθεί εδώ και καιρό το νήμα και ίσως να τον κουράζει η επανάληψη όμως είναι και άτομα που τώρα έμαθαν για την προκηρηξη και ρωτάνε για να μάθουν άμεσα και γρήγορα ότι τους ενδιαφέρει.
Όχι αδερφέ δεν πάει έτσι με συγχωρείς. Εγώ που συμμετείχα και στην προηγούμενη είχα κάτσει να διαβάσω την προκήρυξη σελίδα σελίδα, πρόταση πρόταση, την έκανα μόνος μου και δεν είχα ιδέα για το φόρουμ τότε. Απλά μερικοί τα θέλουν όλα έτοιμα και δεν μπορούν να κάτσουν να ψάξουν το παραμικρό. Και αργοσχολοι και ενοχλητικοί δηλαδή.
-
Νέμεσις έγραψε:Walas έγραψε:Παιδιά η γνώμη μου είναι οποίος δεν θέλει δεν απαντάει.Καταλαβαίνω ότι κάποιος παρακολουθεί εδώ και καιρό το νήμα και ίσως να τον κουράζει η επανάληψη όμως είναι και άτομα που τώρα έμαθαν για την προκηρηξη και ρωτάνε για να μάθουν άμεσα και γρήγορα ότι τους ενδιαφέρει.
Όχι αδερφέ δεν πάει έτσι με συγχωρείς. Εγώ που συμμετείχα και στην προηγούμενη είχα κάτσει να διαβάσω την προκήρυξη σελίδα σελίδα, πρόταση πρόταση, την έκανα μόνος μου και δεν είχα ιδέα για το φόρουμ τότε. Απλά μερικοί τα θέλουν όλα έτοιμα και δεν μπορούν να κάτσουν να ψάξουν το παραμικρό. Και αργοσχολοι και ενοχλητικοί δηλαδή.
Ρε αγορι μου αντε βρεξτον λιγο σε ενοχλουμε κιολας σε ενα ανωνυμο φορουμ κομπλεξικε!
Θα τον βρέξω και θα στον φορέσω οπότε πρόσεξε...
Κάτω από το δικό μου μήνυμα θα συνεχίσουμε να συζητάμε για την προκήρυξη. Μην παίζετε με την υπομονή μου κύριοι.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 367
- Επάγγελμα: Αρχαιοφύλακας
Τουλάχιστον αυτή την εβδομάδα θα βγεί ΦΕΚ θα τα αναλύει όλα καθώς κ τις ημερομηνίες, οπότε όλα κυλούν ομαλά, μετά ποιός περιμένει μέχρι τα αποτελέσματα, τουλάχιστον κύριο προσόν κ Α επικουρία είμαστε σίγουρα μέσα. Στη προκήρυξη
Θα μπουν και από Β' επικουρία σίγουρα. Καταρχάς τα ΙΕΚ με πιστοποίηση δεν είναι τόσα πολλά όσα νομίζουν ορισμένοι, λόγω πανδημίας, συν ότι αρκετοί με κύριο προσόν μπήκαν σε 6Κ/18, ΣΦ, ΤτΕ, ΟΠΠΙ και ΕΠΟΠ στην Αεροπορία. Οι πολλοί της Α' επικουρίας είναι 35+, γυναίκες και γιωτόμπαλα χωρίς παρεξήγηση από αυτά που βλέπω, διαβάζω και μοιράζομαι με φίλους και γνωστούς. Επίσης, μην ξεχνάτε τις ΠΚΕ. Θα υπάρξουν απώλειες και μη προσέλευση και εκεί.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες