Προκήρυξη 9Κ/21 - Καταστήματα Κράτησης (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
geomp
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 367
Επάγγελμα: Αρχαιοφύλακας

Δημοσίευση από geomp »

Πάντως πήρα ένα τηλ στο εθνικό τυπογραφείο, τίποτα σε τους έχει έρθει, επίσης δεν έχουν κάποια πληροφορία αν τους έρθει η 9κ έστω την άλλη εβδομάδα.

Loxias89
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 213

Δημοσίευση από Loxias89 »

5 άτομα εδώ μέσα μιλάμε για αυτή τη προκήρυξη. Κανείς άλλος στην Ελλάδα... Το πλοίο πάει στα βράχια...
geomp
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από geomp »

Loxias89 έγραψε:5 άτομα εδώ μέσα μιλάμε για αυτή τη προκήρυξη. Κανείς άλλος στην Ελλάδα... Το πλοίο πάει στα βράχια...

Τι να πω, πάντως φίλε ίσως γίνει κανά θαύμα και τέλη μήνα πάει εθνικό τυπογραφείο, γιατί μετά θα δυσκολέψει διότι όπως είπε κ ο δ. Υ. Κ

Το 2011 είχε βγεί προκήρυξη το Δεκέμβρη για ένστολο προσωπικό κ ήταν η μοναδική φορά.

PetG
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 131

Δημοσίευση από PetG »

Παιδιά εγώ έμαθα από έγκυρη πηγή ότι οι αιτήσεις για την προκυρηξη θα είναι περίπου μέσα με τέλη Νοεμβρίου... Λογικά για να μου είπανε έτσι πάει να πει ότι μέχρι τέλος του μήνα θα πάει τυπογραφείο και μετά από 15 μέρες θα εκδοθεί η προκήρυξη... Τώρα εμένα έτσι μου είπανε... Μιλάω πάλι για έγκυρη πηγή
Kostas_91
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 40

Δημοσίευση από Kostas_91 »

Μακάρι ρε παιδιά μακάρι! Ότι νέα μαθαίνετε παρακαλούμε ενημερώνετε!
Νέμεσις
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 91

Δημοσίευση από Νέμεσις »

Δεν θέλω να αμφισβητήσω τις όποιες πηγές και πληροφορίες έχει κάποιος, εγώ πάντως που τυχαίνει να έχω αντίστοιχες έγκυρες πηγές, δεν έχουν την παραμικρή ιδέα πότε θα βγει η προκήρυξη. Θεωρούν μάλιστα πιο πιθανό να βγουν οι δήμοι πρώτα. Ειλικρινά πρέπει να σταλεί στο τυπογραφείο χθες για να υπάρχει πιθανότητα να ξεκινήσουν οι αιτήσεις έστω κ τέλη Νοεμβρίου.
Άβαταρ μέλους
Gekas55
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 63

Δημοσίευση από Gekas55 »

Νέμεσις έγραψε:Δεν θέλω να αμφισβητήσω τις όποιες πηγές και πληροφορίες έχει κάποιος, εγώ πάντως που τυχαίνει να έχω αντίστοιχες έγκυρες πηγές, δεν έχουν την παραμικρή ιδέα πότε θα βγει η προκήρυξη. Θεωρούν μάλιστα πιο πιθανό να βγουν οι δήμοι πρώτα. Ειλικρινά πρέπει να σταλεί στο τυπογραφείο χθες για να υπάρχει πιθανότητα να ξεκινήσουν οι αιτήσεις έστω κ τέλη Νοεμβρίου.

Εγώ άκουσα τουλάχιστον για τους δήμους ότι θα βγει από το νέο έτος! Τώρα το πότε θα βγει η δικιά μας αναμένουμε! αν φτάσουμε Δεκέμβριο και δεν έχουμε δει ίχνος τότε ούτε του χρόνου να περιμένουμε!

Άβαταρ μέλους
Gekas55
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 63

Δημοσίευση από Gekas55 »

Κρίμα πάντως για τους 89 αρίδες! 😔😔
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 155

Δημοσίευση από D.Y.K »

Δε γίνεται να είναι στις θέσεις τους οι νέοι υπάλληλοι των δήμων όπως έχει δηλώσει ο Βορίδης και η προκήρυξη αυτή να βγει με το νέο έτος. Ως κατ'επείγον έχουν πάει στον ΑΣΕΠ αιτήματα για τους δήμους και για την μεγάλη του ΕΣΥ (Υπουργείο Υγείας). Όλα δείχνουν ότι τα καταστήματα κράτησης θα πάνε πίσω.
geomp
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από geomp »

Κρατάω μια επιφύλαξη μήπως κ την άλλη εβδομάδα τη στείλουν εθνικό τυπογραφείο και κλείσει ο μήνας με θετική εξέλιξη, αλλά είναι και η προκήρυξη των δήμων που ίσως ανατρέψει την όλη κατάσταση.Προσωπικά αν βγεί του χρόνου το θετικό είναι ηλικιακά με παίρνει απλά θα βγούνε τότε αρκετά ΙΕΚ, πράγμα που αυτοί με απολυτήριο θα είναι σε μειονεκτική θέση.

PetG
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από PetG »

Ίσως να την καθυστερουνε και εσκεμμένα έτσι ώστε να δώσουνε εξετάσεις πολλά άτομα από την Δράμα για να τους απορροφήσουμε στις φυλακές μετά γιατί άκουσα και ένα τέτοιο σενάριο... Πάντως εάν κάνουνε κάτι τέτοιο θα φανεί ότι η προκήρυξη θα είναι εντελώς φωτογραφική και για ψηφαλακια
PetG
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από PetG »

geomp έγραψε:Κρατάω μια επιφύλαξη μήπως κ την άλλη εβδομάδα τη στείλουν εθνικό τυπογραφείο και κλείσει ο μήνας με θετική εξέλιξη, αλλά είναι και η προκήρυξη των δήμων που ίσως ανατρέψει την όλη κατάσταση.Προσωπικά αν βγεί του χρόνου το θετικό είναι ηλικιακά με παίρνει απλά θα βγούνε τότε αρκετά ΙΕΚ, πράγμα που αυτοί με απολυτήριο θα είναι σε μειονεκτική θέση.

Πάντως εάν γίνει αυτό χαιρετά μας τον πλάτανο μετά

geomp
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από geomp »

PetG έγραψε:
geomp έγραψε:Κρατάω μια επιφύλαξη μήπως κ την άλλη εβδομάδα τη στείλουν εθνικό τυπογραφείο και κλείσει ο μήνας με θετική εξέλιξη, αλλά είναι και η προκήρυξη των δήμων που ίσως ανατρέψει την όλη κατάσταση.Προσωπικά αν βγεί του χρόνου το θετικό είναι ηλικιακά με παίρνει απλά θα βγούνε τότε αρκετά ΙΕΚ, πράγμα που αυτοί με απολυτήριο θα είναι σε μειονεκτική θέση.

Πάντως εάν γίνει αυτό χαιρετά μας τον πλάτανο μετά

Τι να πω φίλε μου με αυτούς που μπλέξαμε, βέβαια για να βγει η προκήρυξη των δήμων θέλει μια διαδικασία που απαιτεί χρόνο, θεωρητικά η λογική έλεγε να βγεί η δική μας πρώτα και φέτος κιόλας αλλά Ελλάδα είμαστε, τώρα ο Βορίδης μπορεί να λέει ότι μέχρι Μάρτιο θα τους απορροφήσει αλλά και για την 9κ κάποτε έλεγαν θα βγεί καλοκαίρι οπότε όλα στον αέρα είναι. Ας δούμε πως θα πάει η εβδομάδα που μας έρχεται.

Walas
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 126

Δημοσίευση από Walas »

PetG έγραψε:Ίσως να την καθυστερουνε και εσκεμμένα έτσι ώστε να δώσουνε εξετάσεις πολλά άτομα από την Δράμα για να τους απορροφήσουμε στις φυλακές μετά γιατί άκουσα και ένα τέτοιο σενάριο... Πάντως εάν κάνουνε κάτι τέτοιο θα φανεί ότι η προκήρυξη θα είναι εντελώς φωτογραφική και για ψηφαλακια
Ότι δηλαδή το υπουργείο πήγε βρήκε όλα τα ΙΕΚ στην δραμα και συνεννοήθηκε ώστε να δει πόσοι θα δώσουν εξετάσεις για στέλεχος υπηρεσιών ασφαλείας το προσεχές διαστημα ώστε να βασίσει όλοη την πολιτική του πάνω σε αυτό; Ούτε σε ταινία επιστημονικής φαντασίας τέτοιο σενάριο. Αν το σκέφτηκες μόνος σου καλό θα ήταν να κάνεις ένα πέρασμα από Χόλιγουντ ποτέ δεν ξέρεις

PetG
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από PetG »

Walas έγραψε:
PetG έγραψε:Ίσως να την καθυστερουνε και εσκεμμένα έτσι ώστε να δώσουνε εξετάσεις πολλά άτομα από την Δράμα για να τους απορροφήσουμε στις φυλακές μετά γιατί άκουσα και ένα τέτοιο σενάριο... Πάντως εάν κάνουνε κάτι τέτοιο θα φανεί ότι η προκήρυξη θα είναι εντελώς φωτογραφική και για ψηφαλακια
Ότι δηλαδή το υπουργείο πήγε βρήκε όλα τα ΙΕΚ στην δραμα και συνεννοήθηκε ώστε να δει πόσοι θα δώσουν εξετάσεις για στέλεχος υπηρεσιών ασφαλείας το προσεχές διαστημα ώστε να βασίσει όλοη την πολιτική του πάνω σε αυτό; Ούτε σε ταινία επιστημονικής φαντασίας τέτοιο σενάριο. Αν το σκέφτηκες μόνος σου καλό θα ήταν να κάνεις ένα πέρασμα από Χόλιγουντ ποτέ δεν ξέρεις

Φίλε όχι δεν το σκέφτηκα μόνος μου αλλά είναι και αυτό μια λογική... Δεν είναι δυνατόν να πιέζει ο δήμαρχος για έξτρα μοριοδοτηση να έχουνε από το καλοκαίρι που λένε για την προκυρηξη να έχουμε φτάσει φθινόπωρο και ακόμα να μην έχει βγει... Θα δεις πως άμα φύγει και ο Οκτώβριος και δεν έχει εκδοθεί τον Νοέμβριο ή έστω τον Δεκέμβριο μετά το σενάριο λέει πως είναι ένας λόγος που την καθυστέρησαν αυτός...

Ο φάκελος και η προκυρηξη έτοιμη είναι... Να πάει στο τυπογραφείο και να εκδοθεί είναι το θέμα... Για να την καθυστερουνε και να έχουνε βγει ένα σωρό προκυρηξεις μόνο αυτός θα μπορούσε να είναι ο λόγος

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες