Προκήρυξη 9Κ/21 - Καταστήματα Κράτησης (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Gekas55
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 63

Δημοσίευση από Gekas55 »

geomp έγραψε:Εάν βγεί του χρόνου τότε η του 89' χάνουν τη προκήρυξη καθώς και μετά θα έχουμε καινούργιους πιστοποιημένους οπότε θα δυσκολέψει η κατάσταση, προσωπική εκτίμηση ο, τι η δική μας θα βγούνε αιτήσεις το Δεκέμβριο έχω μια μικρή αισιοδοξία.

Άντε να ξυπνήσουμε ένα πρωί και να δούμε στην αρχική του ΑΣΕΠ έκδοση προκήρυξης 9κ 21 Αντεε!

IN COLD BLOOD
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από IN COLD BLOOD »

Θα ξυπνήσεις σίγουρα απότομα αλλά όχι έτσι όπως το νομίζεις, δυστυχώς.
Νέμεσις
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 91

Δημοσίευση από Νέμεσις »

Ναι οι του 89 είναι πολύ πιθανόν να μην προλάβουν.
Του 90
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Του 90 »

Καλησπέρα.Ποιο παλιά είχα ξανά μπει με άλλο όνομα έχω να μπω καιρό στο φόρουμ.

Είχα πει ότι η προκήρυξη θα βγει του χρόνου και όλοι με εκραζαν...

Δυστυχώς η ευτυχώς παιδιά του χρόνου θα βγει.

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 155

Δημοσίευση από D.Y.K »

Enoplos Frouros
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από Enoplos Frouros »

Οπότε υπάρχουν ακόμα πιθανότητες να βγει φέτος.
Glock 19
Του 90
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Του 90 »

Δεν πρόκειται να βγουν όλες αυτές μαζί... Ο υπουργός υποσχέθηκε για τους δήμους ότι Μάρτη θα έχουν μπει για δουλειά...

Ο διαγωνισμός των σοφρωνιστικων έχει παγώσει.

Αν βγει για τους δήμους Νοεμβρίο τότε πάει για ανοίξει ο διαγωνισμός των σοφρωνιστικω

Άβαταρ μέλους
Nemesis 93
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από Nemesis 93 »

Δλδ σε φάση ρε φίλε με αυτα που ακούω Καλύτερα να την επερνε την προκήρυξη το Προστασίας του Πολίτη και να μου επερνε την θέση ενα κωλοβυζμα παρα αυτη η κοροϊδία που επικρατεί μισο χρονο τωρα. Τουλάχιστον θα το ειχα παρει Απόφαση και θα συνεχιζα αλλου! Μπουρδ3λο συστήμα...
Νέμεσις
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 91

Δημοσίευση από Νέμεσις »

Συνονόματε εσύ όμως δεν έχεις θέμα ηλικιακό, όλοι του 89 θα μείνουμε εκτός σε περίπτωση που πάει από 22.
Άβαταρ μέλους
Nemesis 93
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από Nemesis 93 »

Όχι πασια μου δεν θέλω να βγει του χρόνου θελω να ξεμπερδεύουμε φετος αν γίνεται γιατί εχει απο αρχες καλοκαιριού λενε θα βγει και βγαινει και πάει απο εδω παει απο εκει. Ισια ισια λυπαμαι τα παιδια του 89 που ζουν με την ψυχή στο στομα για φετος!
geomp
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 367
Επάγγελμα: Αρχαιοφύλακας

Δημοσίευση από geomp »

Nemesis 93 έγραψε:Όχι πασια μου δεν θέλω να βγει του χρόνου θελω να ξεμπερδεύουμε φετος αν γίνεται γιατί εχει απο αρχες καλοκαιριού λενε θα βγει και βγαινει και πάει απο εδω παει απο εκει. Ισια ισια λυπαμαι τα παιδια του 89 που ζουν με την ψυχή στο στομα για φετος!

Έστω Νοέμβριο αν πάει εθνικό τυπογραφείο, βγαίνει Δεκέμβριο, οπότε ακόμα τίποτα δε χάθηκε, αλλά ο Νοέμβριος θα είναι ο καθοριστικός μήνας πιστεύω. Εκτος αν γίνει θαύμα και πάει τώρα Οκτώβρη και βγεί τέλη Νοεμβρίου.

Loxias89
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 213

Δημοσίευση από Loxias89 »

geomp έγραψε:
Nemesis 93 έγραψε:Όχι πασια μου δεν θέλω να βγει του χρόνου θελω να ξεμπερδεύουμε φετος αν γίνεται γιατί εχει απο αρχες καλοκαιριού λενε θα βγει και βγαινει και πάει απο εδω παει απο εκει. Ισια ισια λυπαμαι τα παιδια του 89 που ζουν με την ψυχή στο στομα για φετος!

Έστω Νοέμβριο αν πάει εθνικό τυπογραφείο, βγαίνει Δεκέμβριο, οπότε ακόμα τίποτα δε χάθηκε, αλλά ο Νοέμβριος θα είναι ο καθοριστικός μήνας πιστεύω. Εκτος αν γίνει θαύμα και πάει τώρα Οκτώβρη και βγεί τέλη Νοεμβρίου.

Αν γίνει αυτό που λες οι δήμοι ποτε θα βγουν ; Δυο μαζί ξέρουμε ότι δεν βγαίνουν...

IN COLD BLOOD
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από IN COLD BLOOD »

Έχουν δώσει προτεραιότητα στους δήμους. Οι δικές μου πληροφορίες λένε ότι προωθούν αυτή την προκήρυξη στην παρούσα φάση, έναντι των καταστημάτων κράτησης. Υπολόγιζαν επίσης σε μεγαλύτερη ταχύτητα αποπεράτωσης της 6Κ αλλά δεν. Δύσκολο για φέτος παιδιά.
geomp
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 367
Επάγγελμα: Αρχαιοφύλακας

Δημοσίευση από geomp »

Loxias89 έγραψε:
geomp έγραψε:

Αν γίνει αυτό που λες οι δήμοι ποτε θα βγουν ; Δυο μαζί ξέρουμε ότι δεν βγαίνουν...

Προσπαθώ να κρατήσω μια μικρή ελπίδα ο, τι στη χειρότερη μέσα Νοεμβρίου να βγούνε αιτήσεις για δήμους και σε εμάς να αρχίσουν αιτήσεις Δεκέμβριο, γιατί αν βγει από το 2022 άστα να πάνε θα έχουνε βγεί και οι καινούργιοι πιστοποιημένοι και είναι κρίμα και για τα παιδιά του 89'.

Δλδ και με κινητοποιήσεις που είχαν κάνει οι εξωτερικοί ακόμη τη τρεναρουν τη δική μας και δίνουν πλέον προτεραιότητα στους δήμους με εντολή Βορίδη+ ο, τι θα προσληφθούν επίσης γρήγορα.

Άβαταρ μέλους
Fulakas
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 49

Δημοσίευση από Fulakas »

geomp έγραψε:
Loxias89 έγραψε:
geomp έγραψε:

Προσπαθώ να κρατήσω μια μικρή ελπίδα ο, τι στη χειρότερη μέσα Νοεμβρίου να βγούνε αιτήσεις για δήμους και σε εμάς να αρχίσουν αιτήσεις Δεκέμβριο, γιατί αν βγει από το 2022 άστα να πάνε θα έχουνε βγεί και οι καινούργιοι πιστοποιημένοι και είναι κρίμα και για τα παιδιά του 89'.

Δλδ και με κινητοποιήσεις που είχαν κάνει οι εξωτερικοί ακόμη τη τρεναρουν τη δική μας και δίνουν πλέον προτεραιότητα στους δήμους με εντολή Βορίδη+ ο, τι θα προσληφθούν επίσης γρήγορα.

απο τι φενεται αν δεν τελειωσει η 6κ δεν βλεπω να βγαινει νεα προκυρηξη... Κριμα

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες