Προκήρυξη 9Κ/21 - Καταστήματα Κράτησης (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Θοδωρας
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από Θοδωρας »

Crazytime έγραψε:Ευχαριστώ φίλε δηλαδή για να καταλάβω αν βγει τώρα η προκήρυξη έχω ένσημα ως 5/21 θα βάλω 25 + 25 που εργάζομαι ήδη και θα το διαιρέσω δια του 25;
64 μηνες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Κυρ Ιούλ 25, 2021 11:54 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Walas
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 126

Δημοσίευση από Walas »

Crazytime έγραψε:Ευχαριστώ φίλε δηλαδή για να καταλάβω αν βγει τώρα η προκήρυξη έχω ένσημα ως 5/21 θα βάλω 25 + 25 που εργάζομαι ήδη και θα το διαιρέσω δια του 25;
Η βεβαίωση του εφκα για ΑΣΕΠ θα γράφει πάνω το σύνολο των ημερών που εργάζεσαι σαν φύλακας. Αυτές τις μέρες τις διαιρεις με το 25. Παράδειγμα Έχεις 1613/25 μας κάνει 64 μήνες. Αν όταν βγει η προκηρηξη έχεις μαζέψει κι άλλες ακόμα καλύτερα.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Κυρ Ιούλ 25, 2021 11:54 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Crazytime
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Crazytime »

Walas έγραψε:Η βεβαίωση του εφκα για ΑΣΕΠ θα γράφει πάνω το σύνολο των ημερών που εργάζεσαι σαν φύλακας. Αυτές τις μέρες τις διαιρεις με το 25. Παράδειγμα Έχεις 1613/25 μας κάνει 64 μήνες. Αν όταν βγει η προκηρηξη έχεις μαζέψει κι άλλες ακόμα καλύτερα.
καταλάβα! Ναι όμως ο εφκα Μου τρώει 3 μήνες ! Γτ να μήν περάσω καί αυτούς τούς μήνες; Πού μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα θ έχουν περαστεί
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Κυρ Ιούλ 25, 2021 11:53 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Θοδωρας
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από Θοδωρας »

Crazytime έγραψε:καταλάβα! Ναι όμως ο εφκα Μου τρώει 3 μήνες ! Γτ να μήν περάσω καί αυτούς τούς μήνες; Πού μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα θ έχουν περαστεί
Μεχρι την ληξη αιτηση εννοεις, οχι αποτελεσματα δεν γινεται
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Κυρ Ιούλ 25, 2021 11:53 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
MakisD
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από MakisD »

Η πρακτική που κάναμε τα παιδιά από το δημόσιοι ιεκ 6 μήνες πιάνετε για προϋπηρεσία;
geomp
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 367
Επάγγελμα: Αρχαιοφύλακας

Δημοσίευση από geomp »

MakisD έγραψε:Η πρακτική που κάναμε τα παιδιά από το δημόσιοι ιεκ 6 μήνες πιάνετε για προϋπηρεσία;

Όχι δε πιάνετε, η προϋπηρεσία μετράει μετά τη λήψη της πιστοποίησης.

Άβαταρ μέλους
Crazytime
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Θοδωρας έγραψε:
Crazytime έγραψε:καταλάβα! Ναι όμως ο εφκα Μου τρώει 3 μήνες ! Γτ να μήν περάσω καί αυτούς τούς μήνες; Πού μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα θ έχουν περαστεί
Μεχρι την ληξη αιτηση εννοεις, οχι αποτελεσματα δεν γινεται

Μάλλον δεν το εξήγησα εγώ καλά! Η βεβαίωση των εφκα δηλαδή η βεβαίωση προϋπηρεσίας επειδή περνάει ανά τρεις μήνες τα ένσημα ! Μου έχουνε περάσει έως 5/21 τον Αύγουστο θα μου περάσουν του Ιουλίου. Οπότε εγώ αν ανοίξει η αίτηση θα βάλω τους μήνες τους πραγματικούς ή ότι γράφει μέσα το χαρτί.

Άβαταρ μέλους
ΕΛΔΥΚ 16
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 74

Δημοσίευση από ΕΛΔΥΚ 16 »

Καθηστε λίγο να βγει η προκήρυξη και θα τα δούμε όλα αναλυτικά μην βιάζεστε δεν είναι μάγοι τα παιδιά
Άβαταρ μέλους
Crazytime
Στρατιώτης
Στρατιώτης

ΕΛΔΥΚ 16 έγραψε:Καθηστε λίγο να βγει η προκήρυξη και θα τα δούμε όλα αναλυτικά μην βιάζεστε δεν είναι μάγοι τα παιδιά
θα βγει φίλε όπου να ναι είναι πολύ κοντά! Είχαν πει τέλος Ιουλίου πιστεύω αρχές Αυγούστου να κάνει το μπαμ
Walas
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 126

Δημοσίευση από Walas »

Crazytime έγραψε:Μάλλον δεν το εξήγησα εγώ καλά! Η βεβαίωση των εφκα δηλαδή η βεβαίωση προϋπηρεσίας επειδή περνάει ανά τρεις μήνες τα ένσημα ! Μου έχουνε περάσει έως 5/21 τον Αύγουστο θα μου περάσουν του Ιουλίου. Οπότε εγώ αν ανοίξει η αίτηση θα βάλω τους μήνες τους πραγματικούς ή ότι γράφει μέσα το χαρτί.
Θα γράφει η προκηρηξη ακριβώς πώς αποδεικνύεται η εμπειρία. Στην 6κ μετρουσε ακριβώς ότι έγραφε πάνω η βεβαίωση του εφκα.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Κυρ Ιούλ 25, 2021 10:00 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Crazytime
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Walas έγραψε:Θα γράφει η προκηρηξη ακριβώς πώς αποδεικνύεται η εμπειρία. Στην 6κ μετρουσε ακριβώς ότι έγραφε πάνω η βεβαίωση του εφκα.

Άρα όποτε εκείνη τη στιγμή που θα κάνω την αίτηση ότι γράφει η βεβαίωση! Ωραία! Δεν πειράζει Τι να κάνουμε χάνουμε 14 μόρια!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Κυρ Ιούλ 25, 2021 10:00 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Anavatis
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από Anavatis »

Grigoris_guard έγραψε: Καλησπέρα και από μένα στο συγκεκριμένο σχόλιο δεν έχεις δίκιο οι προκηρύξεις του ΑΣΕΠ λειτουργούν λίγο διαφορετικά δηλαδή ο υποψήφιος που έχει την εντοπιότητα του δίνεται η δυνατότητα να προηγείται των άλλων υποψηφίων μόνο στον πίνακα που ανήκει για παράδειγμα αν ένας υποψήφιος στην ειδικότητα ΔΕ Προσωπικό Εξωτερικής Φρούρησης ανήκει στα κύρια προσόντα δηλαδή είναι κάτοχος του ΙΕΚ στέλεχος ασφαλείας προσώπων και υποδομών και έχει εντοπιότητα προηγείται των άλλων υποψηφίων που έχουν το ίδιο πτυχίο χωρίς εντοπιότητα, αν ένας υποψήφιος πού ανήκει στην Β επικουρία δηλαδή απόφοιτος λυκείου έχει εντοπιότητα προηγείται μόνο της κατηγορίας του δηλαδή ανταγωνίζεται και προηγείται μόνο των αποφοίτων λυκείου αυτό ισχύει για όλες τις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ σε οποιαδήποτε ειδικότητα και σε οποιονδήποτε κωδικό.
Καλησπέρα παιδιά! Ο φίλος ο Γρηγόρης έχει απόλυτο δίκιο! Ακριβώς όπως το έχει αναλύσει είναι. Το ΙΕΚ στέλεχος ασφαλείας προηγείται της εντοπιότητας! Η εντοπιότητα δεν "σπάει" το κύριο προσόν. Το κύριο προσόν "σπάει" από υποψήφιο με κύριο προσόν και εντοπιότητα ταυτόχρονα. Αν υπάρχει άτομο με εντοπιότητα και Α επικουρία ή Β επικουρία δεν περνάει τον κύριο τίτλο. Υποψήφιοι που έχουν τα ίδια προσόντα τότε κερδίζει την θέση η εντοπιότητα.
Άβαταρ μέλους
Gekas55
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 63

Δημοσίευση από Gekas55 »

Λεβεντιές λογικά πάμε από Σεπτέμβρη!
Nick greek
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από Nick greek »

Στα τέλη του 2021 θα δημοσιευθεί η προκήρυξη να προλάβουν να πάρουν και πιστοποίηση και αλλά άτομα .. Μην βιάζεστε ξέρουν τι κάνουν !
geomp
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 367
Επάγγελμα: Αρχαιοφύλακας

Δημοσίευση από geomp »

Nick greek έγραψε:Στα τέλη του 2021 θα δημοσιευθεί η προκήρυξη να προλάβουν να πάρουν και πιστοποίηση και αλλά άτομα .. Μην βιάζεστε ξέρουν τι κάνουν !

Μέχρι να πάρουν πιστοποίηση θα χει πάει Γενάρης του 2022, Σεπτέμβρη βαριά θα βγεί η δική μας λογικά αρχές.

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες