Προκήρυξη 9Κ/21 - Καταστήματα Κράτησης (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Xrounk
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Xrounk »

Xrounk έγραψε: Ξέρουμε ποιες

Παρατήρηση: Βάζε σημεία στίξης σε παρακαλώ πολύ.

Ναι λάθος μου; Ερώτηση ήθελα να κάνω οποίος ξέρει ας απαντήσει
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος D.Y.K την Τρί Ιούλ 20, 2021 8:00 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 82

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Η εντοπιοτητα στον ΑΣΕΠ σου δίνει προτεραιότητα ακόμα και με μισό μόριο να είσαι. Θα έχει σίγουρα Κέρκυρα, Δράμα, Σέρρες, Χιο, Κω, Μαλανδρινο. Αν πάρει σε όλες αυτές άτομα.

Οι μεγάλες φυλακές Αθήνα, Λάρισα Θεσσαλονίκη Πάτρα Κρήτη είναι χωρίς εντοπιότητα εννοείται.

Άβαταρ μέλους
Xrounk
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Xrounk »

Διασωστης31 έγραψε:Η εντοπιοτητα στον ΑΣΕΠ σου δίνει προτεραιότητα ακόμα και με μισό μόριο να είσαι.Θα έχει σίγουρα Κέρκυρα, Δράμα, Σέρρες, Χιο, Κω, Μαλανδρινο. Αν πάρει σε όλες αυτές άτομα.

Οι μεγάλες φυλακές Αθήνα, Λάρισα Θεσσαλονίκη Πάτρα Κρήτη είναι χωρίς εντοπιότητα εννοείται.

ευχαριστώ διασωστη
eva543
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από eva543 »

Γεια σας ενδιαφέρομαι να κάνω αίτηση γνωρίζετε εάν θα πάρουν γυναίκες; Έπειτα ενδιαφέρομαι να κάνω σε θέσεις χωρίς εμπειρία έχω 20 πτυχίο Γενικού Λυκείου proficiency και είμαι τρίτεκνη! Επίσης πώς λειτουργεί το σύστημα του ΑΣΕΠ εάν δηλώσω τέσσερις φυλακές παίζει ρόλο ποια θα δηλώσω πρώτη επιλογή;
Billpapa
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Billpapa »

Καλησπέρα. Ναι θα πάρει και γυναίκες σίγουρα. Και με αυτον το βαθμό έχεις πολύ καλά μόρια. Ως τριτεκνη μπαίνεις σε ειδική κατηγορία για τριτεκνους. Έχεις πολλές ελπίδες να μπεις θεωρώ. Ας απαντήσει και κάποιος άλλος πιο ψάγμενος. Αλλά κάνε την αίτηση σου. Μπορείς να δηλώσεις όσες θες. Και ανάλογα με τα μόρια και της σειρά προτεραιότητας θα μπεις.
Kostas_91
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 40

Δημοσίευση από Kostas_91 »

Καλησπέρα σας. Θελω να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος, τέκνα ατόμων με ποσοστό αναπηρίας όταν δηλώνει στις ειδικές θέσεις μπορεί να δηλώσει για οποιοδήποτε κατάστημα κράτησης προτίμηση ή η Εκάστοτε προκήρυξη βγάζει ορισμένες θέσεις για τις κατηγορίες αυτές; Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Loxias89
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 213

Δημοσίευση από Loxias89 »

Kostas_91 έγραψε:Καλησπέρα σας. Θελω να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος, τέκνα ατόμων με ποσοστό αναπηρίας όταν δηλώνει στις ειδικές θέσεις μπορεί να δηλώσει για οποιοδήποτε κατάστημα κράτησης προτίμηση ή η Εκάστοτε προκήρυξη βγάζει ορισμένες θέσεις για τις κατηγορίες αυτές;Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Έχουν βγει οι ειδικές θέσεις για αυτή την προκήρυξη παλαιότερα. Ψάξε λίγο θα τις βρεις στο nomothesia

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 155

Δημοσίευση από D.Y.K »

eva543 έγραψε:Γεια σας ενδιαφέρομαι να κάνω αίτηση γνωρίζετε εάν θα πάρουν γυναίκες; Έπειτα ενδιαφέρομαι να κάνω σε θέσεις χωρίς εμπειρία έχω 20 πτυχίο Γενικού Λυκείου proficiency και είμαι τρίτεκνη! Επίσης πώς λειτουργεί το σύστημα του ΑΣΕΠ εάν δηλώσω τέσσερις φυλακές παίζει ρόλο ποια θα δηλώσω πρώτη επιλογή;

Πάντα παίρνουν γυναίκες παντού πλέον. Ξεκίνα προπονήσεις. Το τσιπάκι το μόνο σου εμπόδιο. Στην 6Κ το 99% των υποψηφίων γυναικών πήγαν άκλαφτες στις αθλητικές δοκιμασίες.

Walas
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 126

Δημοσίευση από Walas »

Kostas_91 έγραψε:Καλησπέρα σας. Θελω να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος, τέκνα ατόμων με ποσοστό αναπηρίας όταν δηλώνει στις ειδικές θέσεις μπορεί να δηλώσει για οποιοδήποτε κατάστημα κράτησης προτίμηση ή η Εκάστοτε προκήρυξη βγάζει ορισμένες θέσεις για τις κατηγορίες αυτές;Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Ψάξε λίγο την 6κ/2018 και θα καταλάβεις περίπου πως θα είναι και αυτή η προκήρυξη. Εάν δηλώσεις για ειδικές θέσεις θα ψάξεις σε ποια καταστήματα θα έχει τέτοια θέση η προκηρηξη γιατί εκεί θα έχεις περισσότερες πιθανότητες να μπεις.

Kostas_91
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Loxias89 Έψαξα αλλά δεν το βρίσκω. Έχω δει πως υπήρχε στην 6κ/18 η συγκεκριμένη κατηγορία αλλά δεν ξέρω τώρα που θα ξανά βγει προκήρυξη αν θα υπάρχει και αν θα είναι για συγκεκριμένες περιοχές Όπως και να έχει σε ευχαριστώ!

Kostas_91
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Walas Ευχαριστώ πολύ! Επίσης κάτι τελευταίο, έχω δει πως γυναίκες και άντρες είναι ξεχωριστές οι θέσεις, στην ειδική αυτή κατηγορία λογικά πάλι θα είναι ξεχωριστά σωστά; Και πάλι ευχαριστώ

Walas
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 126

Δημοσίευση από Walas »

Kostas_91 έγραψε:Walas Ευχαριστώ πολύ! Επίσης κάτι τελευταίο, έχω δει πως γυναίκες και άντρες είναι ξεχωριστές οι θέσεις, στην ειδική αυτή κατηγορία λογικά πάλι θα είναι ξεχωριστά σωστά;Και πάλι ευχαριστώ

Ναι στην 6κ οι θέσεις αντρών γυναικών ήταν με ξεχωριστούς κωδικούς ακόμα και για το ίδιο καταστημα οπότε και σε αυτή έτσι θα είναι πιστεύω.

eva543
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από eva543 »

Ευχαριστώ για την απάντηση σου! Είμαι γυμνάστρια δεν θα δυσκολευτώ πολύ με τα αθλήματα το μόνο που με ανησυχούσε εάν παίρνουν γυναίκες. Και με τις θέσεις προτίμησης ενδιαφέρομαι για αθήνα-χαλκίδα Θήβα Λάρισα επηρεάζει αν βάλω πρώτα τη Λάρισα και μετά την Αθήνα; Παίζει ρόλο η σειρά προτεραιότητα που τα βάζω;

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος D.Y.K την Τετ Ιούλ 21, 2021 9:44 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Nemesis 93
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από Nemesis 93 »

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 155

Δημοσίευση από D.Y.K »

eva543 έγραψε:

Ευχαριστώ για την απάντηση σου! Είμαι γυμνάστρια δεν θα δυσκολευτώ πολύ με τα αθλήματα το μόνο που με ανησυχούσε εάν παίρνουν γυναίκες. Και με τις θέσεις προτίμησης ενδιαφέρομαι για αθήνα-χαλκίδα Θήβα Λάρισα επηρεάζει αν βάλω πρώτα τη Λάρισα και μετά την Αθήνα; Παίζει ρόλο η σειρά προτεραιότητα που τα βάζω;

Εννοείται ότι παίζει ρόλο η σειρά προτεραιότητας με την οποία θα δηλώσεις τις φυλακές.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης