Αδελφέ εσύ που είσαι ήδη στο σώμα, αποσο φαντάζομαι από τη περσινή προκήρυξη (αν δε κάνω λάθος) , θα ήθελες να μας ενημερώσεις, ώστε να έχουμε πλήρη εικόνα, περί αμοιβής, πενθημέρων, τα καθήκοντα σας, ρεπό κλπ; Τι ισχύει και τι όχι🤔Anemelossss έγραψε:Τι να σου πω ρε Dolce... Οποιος πιστευει οτι δεν θα γινει μονιμος ας μην κανει καν χαρτια... τι συζηταμε...
φυσικα ολα θα φανουν στην πραξη οπως λες... Υποθεσεις κανουμε με βαση οτι μας λενε οσοι ειμαστε ηδη στο σωμα οπως και απο πολλες πλευρες αν το δεις...
απιθανο να σε διωξουν...
Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2021)
Μαζί με πενθήμερα νύχτες κτλ γύρω στο 1.200 βγαίνει το μήνα παιδιά
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 227
Police_ΣΦ έγραψε:Μαζί με πενθήμερα νύχτες κτλ γύρω στο 1.200 βγαίνει το μήνα παιδιά
Αυτά Μπωρει μετά τον χρόνο γιατί στην αρχή έχεις πολλές κρατήσεις οπότε κάντε κομποδεμα καλο πλησίαζει η ώρα ελπίζω...
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 70
Με νυχτερινα και πενθημερα οσοι ειναι Χωροφυλακη παιρνουν 1050 (τοσο παιρνω κ γω σαν χωροφυλακη) Αποκει κ περα οσοι παιρνουν παραπανω ειναι λογο επιδομα παιδιου και γαμου... Σταματηστε ν παραπληροφορειτε τον κοσμο... (φιλικα παντα) ...
Οσοι ειναι Αστυνομια πολεως παιρνουν λιγοτερα 100 ευρω λιγοτερα αν δεν κανω λαθος... Αλλα παιρνουν παραπανω εφαπαξ...
Εχω πει φιλε αρκετες φορες επειδη μπαινω να διαβαζω πως σκεφτεται ο αλλος η αν μπορω να βοηθησω καπως καποιον π εχει αποριες οτι στα καθηκοντα τουλαχιστον σε λερο που ειμαι εγω λιγοι ειναι τμημα οπως και εχουν παραμεινει κανουν περιπολιες με το περιπολικο κ ελενχους αλλα δεν γραφουν...
Καποιοι αλλοι ειχαμε μπει διμοιρια (κ γω... ) κατι που δεν αξιζει σαν σφ... Γιατι δουλευαμε καθε μερα 6ωρα και 7ωρα με λιγοτερα λεφτα διοτι δεν καναμε νυχτα... Επιδομα διμοιριας δεν πηραμε ποτε επειδη λεει ο προεδρος ... Δεν ειστε κανονικη διμοιρια... Τελος παντων εν τελει μετα απο 5 μηνες μας γυρισαν μεσα στο ΚΥΤ. Οπου ειχαν μεινει καποιοι συναδελφοι και πλεον απλα βαραμε σκοπιες... Απο πληροφορια που εχω επειδη ανοιγει τελος του μηνα το προκεκα - νεο κυτ και εχουν παρει περιπου 150σεκιουριτι θα κανουν σκοπιες οπως μας ειπαν... Επομενος φανταζομαι οτι εμεις θα ειμαστε απλα σταντ μπαι, η περιπολιες... Αυτο θα φανει... Προς το παρον σκοπετο και μερικοι εχουν κανει μεταγωγες αλλοδαπων στην αθηνα... Απο μισθο φιλε δεν μενουν και πολλα στην ακρη... Ειναι δυσκολα τα πραγματα αλλα δεν θα πεινασεις... Ολα για ενα καλυτερο και πιο σιγουρο μελλον... ! Ελπιζω να σε καλυψα οσο μπορουσα... Συγγνωμη για το σεντονι...
Οσοι ειναι Αστυνομια πολεως παιρνουν λιγοτερα 100 ευρω λιγοτερα αν δεν κανω λαθος... Αλλα παιρνουν παραπανω εφαπαξ...
Εχω πει φιλε αρκετες φορες επειδη μπαινω να διαβαζω πως σκεφτεται ο αλλος η αν μπορω να βοηθησω καπως καποιον π εχει αποριες οτι στα καθηκοντα τουλαχιστον σε λερο που ειμαι εγω λιγοι ειναι τμημα οπως και εχουν παραμεινει κανουν περιπολιες με το περιπολικο κ ελενχους αλλα δεν γραφουν...
Καποιοι αλλοι ειχαμε μπει διμοιρια (κ γω... ) κατι που δεν αξιζει σαν σφ... Γιατι δουλευαμε καθε μερα 6ωρα και 7ωρα με λιγοτερα λεφτα διοτι δεν καναμε νυχτα... Επιδομα διμοιριας δεν πηραμε ποτε επειδη λεει ο προεδρος ... Δεν ειστε κανονικη διμοιρια... Τελος παντων εν τελει μετα απο 5 μηνες μας γυρισαν μεσα στο ΚΥΤ. Οπου ειχαν μεινει καποιοι συναδελφοι και πλεον απλα βαραμε σκοπιες... Απο πληροφορια που εχω επειδη ανοιγει τελος του μηνα το προκεκα - νεο κυτ και εχουν παρει περιπου 150σεκιουριτι θα κανουν σκοπιες οπως μας ειπαν... Επομενος φανταζομαι οτι εμεις θα ειμαστε απλα σταντ μπαι, η περιπολιες... Αυτο θα φανει... Προς το παρον σκοπετο και μερικοι εχουν κανει μεταγωγες αλλοδαπων στην αθηνα... Απο μισθο φιλε δεν μενουν και πολλα στην ακρη... Ειναι δυσκολα τα πραγματα αλλα δεν θα πεινασεις... Ολα για ενα καλυτερο και πιο σιγουρο μελλον... ! Ελπιζω να σε καλυψα οσο μπορουσα... Συγγνωμη για το σεντονι...
Σε ευχαριστούμε πολύ για τις πληροφορίες που μας δίνεις από μέσα και για τον χρόνο σου για να γράψεις όλα αυτά! 👍👍👍Anemelossss έγραψε:Με νυχτερινα και πενθημερα οσοι ειναι Χωροφυλακη παιρνουν 1050 (τοσο παιρνω κ γω σαν χωροφυλακη) Αποκει κ περα οσοι παιρνουν παραπανω ειναι λογο επιδομα παιδιου και γαμου... Σταματηστε ν παραπληροφορειτε τον κοσμο... (φιλικα παντα) ...
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 70
Να εισαι καλα φιλε... Οτι θελετε κ μπορω να απαντησω εδω ειμαι... !
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 146
- Ενδιαφέροντα: ΕΦ
Κατατοπιστικοτατος ο φιλος... !
- BorderRanger
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 189
Καθηστε να μπούμε πρώτα και μετά μας νοιάζει ο μισθός.Μη βάλει καμία μοριοδοτηση σα της οππι αλλά χωρίς πτυχία και κλαίμε.
-
- Συνταγματάρχης
Πραγματικα ο μισθος ειναι το τελευταιο ζητημα (προσωπικα). Δε νομιζω να βγει σαν της ΟΠΠΙ ξανα στα πλαισια προκυρηξης ΕΦ και ΣΦ. Ητανε μοναδικη η προκυρηξη και τα κριτηρια. Σκεφτομαι μονο οτι ισως υπαρχει εδνεχομενο να προσθεσει γνωσεις Η/Υ και να δινει 1-2 μορια εξτρα.
- Panos944
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 28
Dolce έγραψε:Για μονιμοποίηση των Σοχ τι σας λένε σε όσους είστε ήδη μέσα στο σώμα; Ακούγετε τίποτα επίσημο; Με τα δακρυγόνα που έφαγαν οι συμβασιούχοι πυροσβέστες δεν βλέπω πολύ θετικά τα πράγματα για μονιμοποίηση των Σοχ εγώ προσωπικά
Διάβασε νομο 4647/2019 το αρθρο 17, παραγραφο 1 όλη και ειδικότερα δώσε βάση στα της ίδιας παραγράφου 1. Στ - 1. Ζ - 1. Η
Όλο το ψωμί είναι στην παραγραφό 1. Η που λέει τα παρακάτω:
Ειδικότερα ζητήματα και λεπτομέρειες που δεν ρυθμίζονται από τις διατάξεις του παρόντος και για τα οποία δεν εφαρμόζονται οι διατάξεις που αφορούν τους Συνοριακούς Φύλακες, δύνανται να ρυθμιστούν με προεδρικό διάταγμα που εκδίδεται ύστερα από πρόταση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη.
Με λίγα λόγια δίνεται απ τον νόμο η δυνατότητα στον Υπουργό προστασίας το πολίτη να βγάλει νεο ΠΔ ή να το τροποποίηση το προηγούμενο και να δώσει στους ΣΦΟΧ την δυνατότητα της μονιμοποίησης, όπως έχουν και οι ΣΦ. Αν διαβάσεις το 1. Στ και 1. Ζ θα καταλάβεις.
Κάτι σαν το παραπάνω δεν υπάρχει για τους εποχικούς πυροσβέστες που αναφέρεις.
Εδώ και όλος το αρθρο 17 του παραπάνω νόμου.
http://www.kodiko.gr/nomologia/document_pdf/583500
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Panos944 την Δευ Νοέμ 15, 2021 2:23 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Panos944 έγραψε:[Διάβασε νομο 4647/2019 το αρθρο 17, παραγραφο 1 όλη και ειδικότερα δώσε βάση στα της ίδιας παραγράφου 1. Στ - 1. Ζ - 1. Η
Όλο το ψωμί είναι στην παραγραφό 1. Η που λέει τα παρακάτω:
Ειδικότερα ζητήματα και λεπτομέρειες που δεν ρυθμίζονται από τις διατάξεις του παρόντος και για τα οποία δεν εφαρμόζονται οι διατάξεις που αφορούν τους Συνοριακούς Φύλακες, δύνανται να ρυθμιστούν με προεδρικό διάταγμα που εκδίδεται ύστερα από πρόταση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη.
Με λίγα λόγια δίνεται απ τον νόμο η δυνατότητα στον Υπουργό προστασίας το πολίτη να βγάλει νεο ΠΔ ή να το τροποποίηση το προηγούμενο και να δώσει στους ΣΦΟΧ την δυνατότητα της μονιμοποίησης, όπως έχουν και οι ΣΦ. Αν διαβάσεις το 1. Στ και 1. Ζ θα καταλάβεις.
Κάτι σαν το παραπάνω δεν υπάρχει για τους εποχικούς πυροσβέστες που αναφέρεις.
Εδώ και όλος το αρθρο 17 του παραπάνω νόμου.
http://www.kodiko.gr/nomologia/document_pdf/583500
Πολύ καλός! Ωραίος. ✔️✔️
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Δευ Νοέμ 15, 2021 3:25 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Συνταγματάρχης
Σα να ξεπαγωνει το ζητημα! Μακαρι να γινει πραξη το "πριν το τελος του ετους"
Φίλε Anemelos στην Αθήνα έχεις εικόνα τι κάνουν οι Σοχ; Είναι καλυτερα τα πράγματα σε σχέση με τα νησιά; Επίσης εφόσον εσύ περνεις 1050 λόγο του επιδόματος 100? παραμεθοριου στην Αθήνα πρέπει να περνούν 950; Σωστά;
Dolce
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες