Προσλήψεις Εποχικών Πυροσβεστών (2021)
- jioseftsavi
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 118
Παιδια καλησπερα. Σε ευχαριστουμε για την ενημερωση. Νησια Ιονιου δεν καλυψε καμια θεση, Ενω στην υπηρεσια που ειμαι επιλαχων λειπουν απο τον Ιουνιο αρχες τουλαχιστον 2 ατομα σιγουρα. Δεν τα καλυψε ουτε πριν ενα μηνα που ξανα καλεσε. Αλλα ουτε παλι τωρα. Πως γινεται αυτο;
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 269
Και ρωτάω εγώ τώρα.εφόσον δν εχουν καν προσωπικό γιατί δεν καλούν άτομα από τος λίστες ; Ειδικά εύβοια κ αττική γιατί από όσο ξέρουμε οι λίστες υπάρχουν κ έχουν μπόλικα άτομα .μελλοντικά μετά με όλη αυτή την κατακραυγή π φάγανε γιατί από όσο είδαμε σκατα έτοιμοι ήταν . καο τα λεφτά που έδωσαν για αεροπλάνα τόσα λεφτά κ ήταν κ ο λόγος που δν πήραν προσωπικό ; Εγώ εύβοια έχω δει όλες αυτές τις μέρες εν αεροπλάνο ! Ένα ***** ! Λυσσάξανε ότι δν θέλουν άτομα ότι είναι πανέτοιμη κλπ κλπ κ δν έβγαλαν μια ***** προκήρυξη ενώ αστυνομία κακό δεκαριά κ πυροσβεστική π ξέρουν κάθε χρόνο τ γίνεται τίποτα ... Να πάρουν όλα τα άτομα από τις λίστες ή όσα περισσότερα γίνονται διότι να ξέρετε προσωπικό άλλο δν υπάρχει Εδώ στην περιοχή μ αν γίνει κάτι είμαστε καταδικασμένοι δν έχει πλέον αλλά άτομα ..
Πολυ ησυχια επεσε στο νημα. Κατακαηκε η μιση Ελλαδα φανηκε η γυμνια του πυροσβεστικου σωματος και ο πρωθυπουργος εξαφανισμενος... Ντροπη τους απλα μονο στα τσ@ντο@καναλα ηξεραν να δινουν τοσα χρηματα
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 269
Αυτά να τα θυμόμαστε στις επερχόμενες εκλογές .. είδατε που δίνουν βάση χεστηκαν για εμάς για τους πυροσβέστες για όλα
Πριν ένα μήνα είχαν πει για 3000 μόνιμες προσλήψεις στο Π. Σ.
-Bildakoss-
Ακόμη και στο φόρουμ βλέπεις κόσμο που πλέκει εγκώμιο για την κυβέρνηση της ΝΔ στο άκουσμα μιας προκήρυξεις, μιλάνε ανοιχτά για ψήφο στη ΝΔ και το αντίθετο αν η προκήρυξη δεν τους ευνοεί.
Λες και θα σας βάλει η ΝΔ στο οποιοδήποτε σώμα και όχι τα μόρια, ο χρόνος και τα χρήματα που έχετε ξοδέψει.
Είναι κοινό γνώρισμα του Ελληνα, ενώ περνάς από ανταγωνιστικη διαδικασία με μόρια αθλήματα κα, νιώθεις υποχρεος.
Λες και θα σας βάλει η ΝΔ στο οποιοδήποτε σώμα και όχι τα μόρια, ο χρόνος και τα χρήματα που έχετε ξοδέψει.
Είναι κοινό γνώρισμα του Ελληνα, ενώ περνάς από ανταγωνιστικη διαδικασία με μόρια αθλήματα κα, νιώθεις υποχρεος.
Έχει ακουστεί αν πάρουν εποχικούς μήπως πάλι?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες