Σχολή Αστυφυλάκων - Υποψήφιοι (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Elena1997___ έγραψε:Αρχικά κανένας δεν σε έκραξε. Απλά προσπαθω εγώ προσωπικα μα σου πω πως δεν λαμβάνεις τους άλλους πολλους παραγοντες υπόψην. Πχ αυξηση εισακτέων στην πυροσβεστική, στον στρατό. Επίσης περυσι πηρε αρκετά άτομα πραγμα που σημαίνει ότι οι μαθητές φέτος "ανταγωνιζονται" Ως επί το πλείστον τους 2003 ... Οι μαθητές τα πηγαν καλυτερα αλλά όχι τέλεια.Όποτε το να λέμε βάσεις (όλοι όχι μόνο εσυ) μπορεί Να απογοητευσει κάποιον χωρίς λόγο. Αυτά από εμένα 😁

Ειναι ενα ανωνυμο φορουμ το οποιο εχει σκοπο να προσφερει ιδεες, αποψεις και πληροφοριες προς το κοινο που τις αντλει / διαβαζει.

Ο καθενας, εχει το ελευθερο να γραφει οτι θελει, απτη στιγμη που δεν βριζει επι προσωπικου.

Ο ανθρωπος αυτος λοιπον, ο Magnus απλα λεει την αποψη του με τα στατιστικα που μαλιστα πολλα απο αυτα ειναι και σωστα με βασει παντα τη λογικη.

Αν καποιος χαλιεται απο τα στατιστικα, τοτε φυσικα δεν ειναι προβλημα του συντακτη αλλα του αναγνωστη, μιας και με τη δικη του θεληση μπαινει στο φορουμ και διαβαζει το συγκεκριμενο νημα.

Εσεις οι νεοι λοιπον, ειστε εδω για να Ανταλλάσσετε αποψεις και πληροφοριες για πιθανες βασεις εισακτεων, οποτε η καθε αποψη ειναι δεκτη ειτε αρεσει σε μερικους ειτε δεν αρεσει !
Elena1997___
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 68

Δημοσίευση από Elena1997___ »

Το ίδιο ακριβώς λέμε, όποτε κανένας δεν κράζει κανέναν, απλά διαφωνούμε και αυτό είναι σεβαστό 😀
ΓΚΑΝΙΑΝ
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από ΓΚΑΝΙΑΝ »

Magnus, εγώ πρώτος σε αποκάλεσα στατιστικολόγο για καριέρα. Όχι γιατί αυτά που γράφεις δεν είναι σωστά, απλά γιατί κανένας δεν ξέρει που θα κάτσει η «μπίλια». Θα υπάρξει άνοδος βάσεων σίγουρα γιατί έχουν γράψει πολλοί καλύτερα και στα πολύ υψηλά μόρια. Υπάρχουν και άλλες πολύ καλές σχολές που θα προτιμήσουν αρκετοί. Απλά φίλε, ο τρόπος που εκφραζόσουν προς όλους ήταν τελείως αρνητικός και απαξιωτικός. Όλοι έχουν κάνει τον αγώνα τους, έχουν τα όνειρα τους, αλλά εσύ επειδή έγραψες πολύ καλά, μιλούσες λες και είσαι ο κ. «γ@@ω»
Magnus Carlsen
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 81

Δημοσίευση από Magnus Carlsen »

Lefteris 2αμαλ αυτό προσπαθώ να τους εξηγήσω κι εγώ.Elena αυτός ακριβώς δεν καταλαβαίνω😂 Λες απλά διαφωνούμε. Και ρωτάω εγώ: Σε τι διαφωνείς ακριβώς; Στα στατιστικά που έχουν βγει από το υπουργείο Παιδείας; Στο ότι έχουν γράψει καλύτερα με άλλες χρονιές; Επίσης αυτό που είπες πριν ότι δε λαμβάνω όλους τους παράγοντες υπόψη μου δεν ισχύει και τόσο διότι πολύ απλά δε χρειάζεται να λάβω υπόψη μου κάτι τέτοιο. Δεν κάνω πρόβλεψη βάσης, αντιθέτως ανέλυσα κάποια στατιστικά. Αν έλεγα πόσο θα πάει η βάση τότε ναι πολύ ευχαρίστως να είχε νόημα αυτό που μου λες περί εισακτέων άλλων σωμάτων. Εγώ όμως αυτό τονίζω, ποτέ δεν είπα θα πάει τόσο ακριβώς η βάση Αστυφυλάκων. Τέλος για να αναφερθώ και στον ΓΚΑΝΙΑΝ, και που έγραψα καλά δε σημαίνει ότι είναι λόγος να το βλέπει κανείς ως κάτι ουαου για 2 σημαντικούς λόγους. Ο ένας από αυτούς είναι ότι έδωσα 2η φορά για να συγκεντρώσω αυτή τη βαθμολογία και ο λόγος είναι ότι στόχος μου είναι η σχολή αξιωματικών και όχι η σχολή Αστυφυλάκων. Οπότε πολύ απλά καταλαβαίνετε ότι δε τίθεται θέμα ανταγωνισμού ή επίδειξης. Στην τελική ούτε εγώ ξέρω καλά καλά αν έχω μπει.
Elena1997___
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 68

Δημοσίευση από Elena1997___ »

Κάπου ανέφερες μια βάση 17000, λιγες σελίδες πριν μόνο
kyriakos208
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 86

Δημοσίευση από kyriakos208 »

Elena1997___ έγραψε:Κάπου ανέφερες μια βάση 17000, λιγες σελίδες πριν μόνο
Εντάξει ελευθερία λόγου έχουμε. Ο καθένας γράφει ότι θέλει. Μετά εσύ είτε τα αποδέχεσαι είτε τα αμφισβητείς. Πήγε πολύ μακριά η συζήτηση για το τίποτα και ξέφυγε μπορώ να πω απο το θέμα του thread

Magnus Carlsen
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 81

Δημοσίευση από Magnus Carlsen »

Elena εγώ απλά είπα ότι πάνω από 17.000 μόρια έχει γράψει το 11,75% από το σύνολο των μαθητών του 1ου,2ου &4ου πεδίου. Το 2019, το 11,19% έγραψε πάνω από 16.500 μόρια και παρόλο αυτά η βάση πήγε στα 16.550. Αν λάβουμε υπόψη μας ότι το 2019 η Αστυφυλάκων έπαιρνε 220 άτομα ενώ φέτος παίρνει 221 άτομα (ουσιαστικά ίδιος αριθμός) μπορούμε να καταλάβουμε ότι δεν είναι τόσο απίθανο να δούμε μια βάση της τάξης του 17.000. Τώρα αν οι εισακτέοι των άλλων σχολών (οι οποίοι είναι περισσότεροι) επηρεάσουν τόσο πολύ την κατάσταση είναι άλλο θέμα. Γι'αυτό κιόλας δεν προσδιορίζω με ακρίβεια τη βάση. Προσωπική μου άποψη πάντως είναι ότι για να πας σε κάποια στρατιωτική σχολή πρέπει να το γουστάρεις αφάνταστα. Δεν είναι μόνο το χρήμα που θα οδηγήσει κάποιον σε αυτή την απόφαση. Η αστυνομία και ο στρατός είναι εντελώς διαφορετικής "φιλοσοφίας". Όπως και να το κάνουμε ο στρατός έχει μεταθέσεις και γενικά περισσότερο ζόρι στην εκπαίδευση, περισσότερη πειθαρχία, δηλαδή πράγματα που προϋποθέτουν αγάπη για το αντικείμενο και όχι απλά "στόχος μου είναι βγάλω φράγκα".
kwstasm7
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από kwstasm7 »

Μαγκες ποσο πιστευετε θα παει η αστυφυλακων στα επαλ;

2002
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 51

Δημοσίευση από 2002 »

Συμφωνα με τα στατιστικά η αξιωματικων θα παει 18.700 γιατί οι αριστούχοι πάνω από 18 αυξήθηκαν 200% και παίρνει μόνο 31 άτομα
kyriakos208
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 86

Δημοσίευση από kyriakos208 »

2002 έγραψε:Συμφωνα με τα στατιστικά η αξιωματικων θα παει 18.700 γιατί οι αριστούχοι πάνω από 18 αυξήθηκαν 200% και παίρνει μόνο 31 άτομα
Συμφωνώ αλλά έχει μεγάλη συσσώρευση στα 18100-18300

ΑΝΘΛΓΟΣ ΚΔ
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 137

Δημοσίευση από ΑΝΘΛΓΟΣ ΚΔ »

2002 σιγά μην πάει και 19.000
Άβαταρ μέλους
George003
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 55

Δημοσίευση από George003 »

Δεν θέλουν όλοι με 18.000+ να πάνε αξιωματικοί στην ΕΛΑΣ να θυμίσω εγώ.
2002
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 51

Δημοσίευση από 2002 »

Είναι πάρα πολλοί πάνω από 18.000 πάρα πολύ
Άβαταρ μέλους
Xaris_Euk
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Xaris_Euk »

Φίλε και εγώ από ΕΠΑΛ είμαι. Θεωρώ προσωπικά οτι η βάση κάτω από 18.500 πολύ δύσκολα. Είναι μόνο 12 εισακτέοι. Πόσα μόρια συγκέντρωσες αν επιτρέπετε;
kapapa
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από kapapa »

16.800 εσυ; Υπαρχει ελπιδα;

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kapapa την Κυρ Ιούλ 25, 2021 2:18 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες