Σχολή Αστυφυλάκων - Υποψήφιοι (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
ΑΝΘΛΓΟΣ ΚΔ
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 137

Δημοσίευση από ΑΝΘΛΓΟΣ ΚΔ »

Ρε Magnus πραγματικά εσυ περασες τωρα από τα ψυχοτεχνικα της αστυνομίας; Αγόρι μου έχεις πρόβλημα ασχολησου με τίποτα άλλο. Αλλα θα μπεις στην σχολή και θα σου κοπεί η ψευτομαγκιά απότομα
HeroRambo
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από HeroRambo »

Ανθυπολοχαγός, ποια σχολή ; Πιστεύεις ότι έχει γραψει τόσο ο κλόουν;
Elena1997___
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 68

Δημοσίευση από Elena1997___ »

Ψιτ Magnus κουρασες ρε αδερφέ
2002
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 51

Δημοσίευση από 2002 »

Ξερολες οπως το magnus θα συναντήσουμε πολλούς που σκοπό έχουν να απογοήτευουν μόνο... Σκεφτείτε μόνο ότι δεν έχουμε κάνει ακόμα το μηχανογραφικο και αυτός έχει βγάλει τα αποτελέσματα. Εικόνα θα έχουμε παιδιά όταν βγουν τα πκε να δούμε πόσοι είναι πραγματικά υποψήφιοι. Από το 2 πεδίο φέτος θα παρει πολύ ελάχιστα άτομα η Αστυνομία γιατί θα παμε όλοι Ευελπίδων
Elena 02
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Elena 02 »

Έδωσα φέτος δεύτερη φορά για αστυνομία. Συγκεντρωσα 15.500μορια πολυτέκνων. Πέρασα τα αθλήματα... Έχω ελπίδες?
Elena1997___
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Ανετοτατα!
AStavros
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από AStavros »

Σιγα μη δηλώσουν ευελπίδων. Αστυφυλάκων θα προτιμήσουν οι περισσότεροι.
Άβαταρ μέλους
Jimi2917
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από Jimi2917 »

Στα ψυχοτεχνικα στο λιμενικο τι ρωτάνε ;
2002
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από 2002 »

Εσυ πιστεύεις θα προτιμήσουν την Αστυφυλακων από την Ευελπίδων που έχει περισσότερα χρήματα και Εξέλιξη μέχρι στρατηγός
ANDMWR2000
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 61

Δημοσίευση από ANDMWR2000 »

Τι σχέση έχει η εξέλιξη; Στον στρατό δεν πας αν δεν το θες πραγματικά διότι κατά πάσα πιθανότητα θα παραιτηθείς. Άλλη φάση ο στρατός και άλλη η αστυνομία.
Elena 02
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Elena 02 »

Καλημέρα και καλή επιτυχία σε όλους. Εγραψα 15500 μόρια, πολύτεκνων, και πέρασα τα αθλήματα στην Θεσσαλονίκη. Εχω ελπίδες?
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από D.Y.K »

Elena 02 έγραψε:Καλημέρα και καλή επιτυχία σε όλους. Εγραψα 15500 μόρια, πολύτεκνων, και πέρασα τα αθλήματα στην Θεσσαλονίκη. Εχω ελπίδες;

Ναι.

2002
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από 2002 »

Είναι καποιος εδώ από Θετική κατεύθυνση που θέλει Αστυφυλακων και όχι Ευελπίδων;
Magnus Carlsen
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 81

Δημοσίευση από Magnus Carlsen »

Μ'αρέσει που κάθεστε και με κράζετε σε ένα φόρουμ που κανείς δεν ξέρει κανέναν😂 Λες και αν μιλάτε με άσχημο τρόπο θα μου αλλάξετε τη γνώμη. Πέρα από την πλάκα όμως επειδή δεν έχω καταλάβει τι σας πειράζει από αυτά που λέω, θα μπορούσε να μου πει κάποιος τι είναι αυτό που τον ενοχλεί για να μην το πω άλλη φορά; Κάτι διάβασα ότι προσπαθώ να ρίξω τη ψυχολογία των άλλων. Πώς προκύπτει αυτό; Εγώ απλά είπα το ποσοστό των μαθητών που έγραψε πάνω από 17.000 μόρια.

Είπα εγώ ποτέ ότι τόσο θα πάει η βάση Αστυφυλάκων; Είπα εγώ ποτέ ότι κανείς δεν έχει ελπίδες να περάσει; Μάλιστα οι πιο πολλοί από εσάς έχουν γράψει και αρκετά μόρια. Πώς προκύπτουν λοιπόν όλα αυτά που λέτε για εμένα; Και εκτός από αυτό, εμένα στόχος μου είναι η σχολή αξιωματικών και όχι η σχολή Αστυφυλάκων οπότε δεν έχω κάποιον λόγο να πω πράγματα που δεν ισχύουν. Τα στατιστικά σας τα είπα μόνο και μόνο για να σας βοηθήσω και όχι για να υπάρχουν παρεξηγήσεις.

Αν δεν γουστάρετε λοιπόν το σύμβολο % πείτε το μου να μην λέω για στατιστικά. Θα ήθελα όμως κάποιος να μου πει τι είναι αυτό που τον ενοχλεί με ωραίο τρόπο για να ξέρω από εδώ και πέρα. Το λέω επειδή μετά από κάθε μήνυμα μου βλέπω μια θύελλα αντιδράσεων που αμφισβητούν ακόμα και πράγματα που είναι δεδομένα. Όποιος θέλει να μου πει λοιπόν για να λυθεί το θέμα. Εξάλλου δεν έχουμε να χωρίσουμε και κάτι

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τετ Ιούλ 21, 2021 5:01 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Elena1997___
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Αρχικά κανένας δεν σε έκραξε. Απλά προσπαθω εγώ προσωπικα μα σου πω πως δεν λαμβάνεις τους άλλους πολλους παραγοντες υπόψην. Πχ αυξηση εισακτέων στην πυροσβεστική, στον στρατό. Επίσης περυσι πηρε αρκετά άτομα πραγμα που σημαίνει ότι οι μαθητές φέτος "ανταγωνιζονται" Ως επί το πλείστον τους 2003 ... Οι μαθητές τα πηγαν καλυτερα αλλά όχι τέλεια.Όποτε το να λέμε βάσεις (όλοι όχι μόνο εσυ) μπορεί Να απογοητευσει κάποιον χωρίς λόγο. Αυτά από εμένα 😁

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες