Επιτυχόντες (6Κ/2018) - ΔΕ Φύλαξης - Εξ. Φρουροί
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 237
Το χάνουν θέσεις που είπα παραπάνω εννοούσα την θέση στην εκάστοτε πόλη, την θέση στο δημόσιο εννοείται ότι δεν την χάνουν κατάλαβα πως το είπες λοχία!
-
- Ανθυπασπιστής
Player ναι γιατί την θέση σου θα στην φάει άλλος με περισσότερα μόρια αφου δήλωσες μια μόνο θέση σημαίνει ότι οι άλλες θέσεις δεν σε ενδιαφέρουν αλλιώς ας δηλωνες και αλλού και θα περναγες
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 200
Για να δούμε θα έχει κανένας καμία ειδοποίηση σήμερα
Άλλο πράγμα είπα εγώ.Μίλησα συγκεκριμένα για το Κορυδαλλο.
Ενω εγώ με ιεκ μπορεί να μείνω εκτός Κορυδαλλού, μετά από μήνες μπορεί να μπει επιλαχών στο Κορυδαλλο με Β επικουρια λόγω του ότι δεν έγινε ανακατανομή.
Ενω εγώ με ιεκ μπορεί να μείνω εκτός Κορυδαλλού, μετά από μήνες μπορεί να μπει επιλαχών στο Κορυδαλλο με Β επικουρια λόγω του ότι δεν έγινε ανακατανομή.
-
- Ανθυπασπιστής
Player δεν γίνεται αυτό που λές αν τα περασεις όλα αθλήματα κλπ θα είσαι απ τους πρώτους επιλαχόντες που θα πάρουν αν μείνουν κενές θέσεις
Player7 έγραψε:Άλλο πράγμα είπα εγώ.Μίλησα συγκεκριμένα για το Κορυδαλλο.
Όταν θα καλέσουν μετά από μήνες κάποιον για να καλύψει την θέση. Αυτόν ο επιλαχών που θα προηγειται θα είναι αυτός με το ΙΕΚ player για την συγκεκριμένη θέση όχι ο β επικουρία. Εκτός αν εννοείς πως θα είσαι ήδη σε άλλη θέση μακριά από τον τόπο σου. Την οποία όμως είχες επιλέξει άρα γνώριζες κι αυτήν την πιθανότητα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Walas την Τρί Μαρ 15, 2022 11:20 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Paris Volos13 έγραψε:Player δεν γίνεται αυτό που λές αν τα περασεις όλα αθλήματα κλπ θα είσαι απ τους πρώτους επιλαχόντες που θα πάρουν αν μείνουν κενές θέσεις
Προφανώς εννοεί ότι αν δηλωσε μέσα έξω κορυδαλλο και περάσει μέσα στα οριστικα, εφόσον μείνει κενή θέση στους έξωτερικους λόγω μη αποδοχής, τότε εκεί θα πάει από β επικ, κ αυτός μένει μέσα για πάντα. Επειδη δε γίνεται η ανακατανομή ξανά.
-
- Ανθυπασπιστής
Παιδιά για μένα καθηστε πρωτα να μας παρουν να ξεκινήσουμε δουλειά επιτέλους που είναι και το πιο σημαντικό και μετά να δούμε όλα τα άλλα και οποίος θέλει να διεκδικήσει δικαστικά κάτι εννοείται αν έχει δίκιο να το κάνει
Εγώ λέω άλλο πράγμα το οποίο έχω ρωτήσει και τον γνωστό δικηγόρο που έχει ξεβράκωσει τα Υπουργεία σε προκήρυξεις. Δικαιώνεσαι 1000% απλά ταλαιπωρείσαι λόγω αναμονής.
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 124
Αν είσαι τόσο σίγουρος μην αποδέχεσαι την θέση που σου ανήκει ούτος η άλλος ετοίμασε τα ??? πάρε και τον δικηγόρο τον τσακαλο και πάτε να τους ξεβρακωσετε! Τα πράγματα είναι απλά ! Μπορεί να μην αναφέρει η κάθε προκήρυξη λεπτομέρειες σαν και αυτή αλλά αν είναι η αρχή του ΑΣΕΠ και λειτουργεί έτσι με το υπογράφεις την αίτηση αποδέχεσαι αυτούς τους όρους!
Οκ τότε τι το συζηταμε. Απλά πιστεύω τσάμπα αγχώνεσαι θα μπεις Κορυδαλλό. Κι αν δεν είσαι στην αρχή όταν ζητήσεις μετάθεση για Κορυδαλλό την παίρνεις άμεσα.Player7 έγραψε:Εγώ λέω άλλο πράγμα το οποίο έχω ρωτήσει και τον γνωστό δικηγόρο που έχει ξεβράκωσει τα Υπουργεία σε προκήρυξεις.Δικαιώνεσαι 1000% απλά ταλαιπωρείσαι λόγω αναμονής.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Walas την Τρί Μαρ 15, 2022 11:47 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αν δεν αποδεχτείς τη θέση που θα σου τύχει, δε μπορείς να κάνεις προσφυγή μετά.Πρέπει να πας για δουλειά εκεί που πέρασες και μετά περιμένεις την απόφαση της προσφυγής.
Όλα έτοιμα τα έχω μην αγχώνεσαι, σιγά που θα χαριστώ στο ρδελο του Ασεπ.
Όλα έτοιμα τα έχω μην αγχώνεσαι, σιγά που θα χαριστώ στο ρδελο του Ασεπ.
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 124
Τώρα ας τελειώνει το θέμα του διορισμού και μετά ο καθένας ας κάνει ότι τον φωτίσει ο Θεός! Και για του λόγου του αληθές εδώ μέσα το 70% που λέγεται είναι ράδιο αρβύλα που έχει ακούσει ο ένας και ο άλλος μην τα δενετε και τόσο κόμπο όλα !
Βασική προϋπόθεση να πάνε όλα όπως τα έχεις σκεφτει δηλαδή να μην δεχτεί κάποιος την θέση. Οκ απλά προτρέχεις και προεξοφλείς κάτι το οποίο μπορεί να πάει μια χαρά εξαρχης και να διοριστείς όπου και όπως θες.
Παιδιά ο καθένας θα κάνει ότι πιστεύει σωστό για τον εαυτό του. Το θέμα που μας καίει τώρα είναι μήπως λάβουμε κάποια ειδοποίηση μέσα στην μέρα... Μπας κ μπούμε σε μια σειρά εμείς που είμαστε από μακριά και με οικογένεια
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες