Επιτυχόντες (6Κ/2018) - ΔΕ Φύλαξης - Εξ. Φρουροί
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 237
Ναι κινητά κλπ απαγορευονται αυστηρά! Σταθερό εννοείται ότι υπάρχει
- Taksidiotis
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 529
Εγω παιδια σας λέω ότι μου εχουν πει. Έμαθα πως ειδικά τα βράδια είναι τελείως χαλαρα τα πράγματα...
Φίλε μου ούτε οι εσωτερικοί δεν έχουν κινητά στις βάρδιες τους.
9 ατομα δε δεχθηκαν τη θεση και αναμενουν απο τον ασεπ επιλαχοντες για να γινει η σχολη των εξωτερικων
- Taksidiotis
- Αντισυνταγματάρχης
ARN έγραψε:Φίλε μου ούτε οι εσωτερικοί δεν έχουν κινητά στις βάρδιες τους.
Αδερφέ κι εγώ έτσι ξέρω. Και είναι και το πιο σωστό όσο κι αν σπαζόμαστε εμείς. Απλά ξέρω από παιδί που δούλευε στα προσωρινά ότι υπάρχουν στιγμές που τα βγάζουν. Τώρα τι να πω, δε ξέρω. Προσωπική εμπειρία δεν έχω.
- Taksidiotis
- Αντισυνταγματάρχης
IRON MAN έγραψε:9 ατομα δε δεχθηκαν τη θεση και αναμενουν απο τον ασεπ επιλαχοντες για να γινει η σχολη των εξωτερικων
Ώρα φιλαράκι τι πληροφορία φωτιά ήταν αυτή. Χαχα Ξέρεις από κάπου λεπτομέρειες φίλε; Αυτοί ίσως είναι από αυτούς που διορίστηκαν αλλού από άλλη προκήρυξη. Επίσης μήπως ξέρεις αν το 15 του μηνός που αναφέρθηκε ισχύει;
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 63
IRON MAN έγραψε:9 ατομα δε δεχθηκαν τη θεση και αναμενουν απο τον ασεπ επιλαχοντες για να γινει η σχολη των εξωτερικων
Ξέρουμε χρονοδιάγραμμα;
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 124
Άρα μιλάμε για 9 άτομα από τους εξωτερικούς φρουρούς... Αν και έχω την εντύπωση πως είναι νωρίς για να βγάλει ανακοίνωση ο ΑΣΕΠ για κάλυψη θέσεων από επιλαχόντες! Ας βγω λάθος αλλά δεν βλέπω τους υπεύθυνους από τον ΑΣΕΠ να είναι και τα πιο γρήγορα πιστόλια!
- Taksidiotis
- Αντισυνταγματάρχης
Εγώ δε μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να μη ξέρουμε πιο γενικευμένες πληροφορίες όπως πχ μια ημερομηνία και να ξέρουμε λεπτομέρειες όπως το πόσοι αρνήθηκαν την προκήρυξη. Τεσπα, θα μας απαντήσει ο φίλος που το ανέφερε.
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 237
Δεν υπάρχει περίπτωση να καλυφθούν τώρα οι θέσεις από επιλαχόντες! Θα γίνουν οι σχολές απ τους επόμενους στην λίστα των επιτυχόντων και οι επιλαχόντες στο τέλος σε όσες θέσεις μείνουν κενές
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 124
Δοκίμασα να πάρω στο τηλέφωνο που μας δώσανε για την εξέλιξη των πραγμάτων και δεν το σηκώσανε ούτε σήμερα ! Τι θα γίνει με αυτή την κατάσταση δεν ξέρω!
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 180
Paris Volos13 έγραψε:Δεν υπάρχει περίπτωση να καλυφθούν τώρα οι θέσεις από επιλαχόντες! Θα γίνουν οι σχολές απ τους επόμενους στην λίστα των επιτυχόντων και οι επιλαχόντες στο τέλος σε όσες θέσεις μείνουν κενές
Ακριβώς
Αν καλέσουν τώρα επιλαχόντες θα πάει πίσω η πρόσληψη άλλους 2 μήνες.
Paris Volos13 έγραψε:Δεν υπάρχει περίπτωση να καλυφθούν τώρα οι θέσεις από επιλαχόντες! Θα γίνουν οι σχολές απ τους επόμενους στην λίστα των επιτυχόντων και οι επιλαχόντες στο τέλος σε όσες θέσεις μείνουν κενές
Καλό ακούγεται αυτό για έναν επιλαχών να πιάσει θέση εξωτερικού με 800μορια εδώ που φτάσαμε... Ενώ παράλληλα στην ιδια φυλακή να έχει εσωτερικό με περισσότερα από την ίδια προκ...
- Taksidiotis
- Αντισυνταγματάρχης
Υπάρχουν επιτυχόντες να καλέσουν αν χρειαστούν. Απλά να στείλουν χαρτιά, να τα ελέγξουν, πάνε δυο μήνες που λέει και ο Διασώστης. Πιστεύω θα τους καλέσουν σε δεύτερο χρόνο αν τους χρειαστεί. Το θέμα είναι ότι κάνουμε έναν ισχυρισμό χωρίς βάση. Βέβαια θα φανεί αύριο αν ο φίλος έχει δίκιο και σωστή πληροφόρηση για τις 15 του μηνός.
- lefterislefteris
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 14
Ερώτηση,
Εγώ πχ πέρασα εσωτερικός φρουρός (υπέγραψα) στον κορυδαλλό και είναι 5 επιλογή μου και αρνηθεί να πάει ένας εξωτερικός φρουρός στην πόλη μου, θα καλέσουν επιλαχόν με λιγότερα μόρια αντί να φωνάξουν εμένα για να είμαι πιο κοντά στην πόλη μου;
Εγώ πχ πέρασα εσωτερικός φρουρός (υπέγραψα) στον κορυδαλλό και είναι 5 επιλογή μου και αρνηθεί να πάει ένας εξωτερικός φρουρός στην πόλη μου, θα καλέσουν επιλαχόν με λιγότερα μόρια αντί να φωνάξουν εμένα για να είμαι πιο κοντά στην πόλη μου;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες