Χρυσή Αυγή

Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 89

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από yandr »

Ωστόσο στρατιωτικό φόρουμ σημαίνει απλά ότι συζητάμε κυρίως για στρατιωτικά θέματα.

Δεν σημαίνει ότι υποστηρίζουμε (όλοι) την χρυσή αυγή ή τον στόχο ή οτιδήποτε άλλο.

ΓΙΩΡΓΟΣ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 7

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από ΓΙΩΡΓΟΣ »

yandr έγραψε:Ωστόσο στρατιωτικό φόρουμ σημαίνει απλά ότι συζητάμε κυρίως για στρατιωτικά θέματα.

Δεν σημαίνει ότι υποστηρίζουμε (όλοι) την χρυσή αυγή ή τον στόχο ή οτιδήποτε άλλο.

ναι Γιαννη δες τι γραφω πιο πανω...
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 89

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από yandr »

ΕΠΙΘΕΣΗ από μέλη της Χρυσής Αυγής δέχτηκε χθες το μεσημέρι έξω από τον σταθμό του Μετρό στη Λεωφόρο Κατεχάκη η τραγουδίστρια Σοφία Παπάζογλου. Ήταν μεσημέριώρα αιχμής- και η φασιστική πρόκληση έγινε μπροστά στα μάτια έντρομων περαστικών.

Από νωρίς το πρωί τουλάχιστον δέκα νεαροί, φορώντας μαύρα ρούχα και καπέλα, είχαν στηθεί έξω από το Μετρό, μοιράζοντας φυλλάδια και υλικό της Χρυσής Αυγής. Η κ. Σοφία Παπάζογλου έβγαινε από το Μετρό, όταν την πλησίασε ένας νεαρός για να της δώσει φυλλάδιο. Εκείνη αρνήθηκε να το πάρει και τότε δέχθηκε την επίθεση. Ο δράστης τότε της έριξε σπρέι- κατά πάσα πιθανότητα πιπεριού- στο πρόσωπο.

...

Δεκάδες βίαιες επιθέσεις εις βάρος νεαρών και μεταναστών αποδίδονται τα τελευταία χρόνια σε μέλη της οργάνωσης Χρυσή Αυγή. Η πιο αιματηρή επίθεση ήταν εναντίον των φοιτητών Δημήτρη Κουσουρή και Ηλία Φωτιάδη, καθώς και του εκπαιδευτικού Γιάννη Καραμπατσόλη τον Ιούνιο του 1998 κοντά στα δικαστήρια. Με μαχαίρι μέλη της Χρυσής Αυγής, σύμφωνα με καταγγελίες, μαχαίρωσαν στα πόδια φοιτητή, όταν διαμαρτυρήθηκε για συνθήματα που έγραφαν μέλη της οργάνωσης σε χώρους της Πανεπιστημιούπολης. Το επεισόδιο έγινε τον Οκτώβιο του 2007. Τον Ιανουάριο του 1998, ένας 34χρονος μεταφραστής και μέλος μουσικού συγκροτήματος δέχτηκε επίθεση από τρεις νεαρούς που τον χτύπησαν με σιδερόβεργα στο πρόσωπο.

Στο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένους από ξυλοδαρμό έστειλαν μέλη της οργάνωσης πέντε νεαρούς, επειδή μοίραζαν την εφημερίδα τους «Εργατική Αλληλεγγύη». Το επεισόδιο έγινε τον Απρίλιο του 1996 στην Κυψέλη, κοντά στα γραφεία της Χρυσής Αυγής.

ΤΑ ΝΕΑ
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 11

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από Rafale »

Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από Rafale »

Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από Rafale »

Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από Rafale »

Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από Rafale »

Μια πολιτικη οργανωση με φασιστικο ιδεολογικα χαρακτηρατην βλεπουμε να δρα στην ελλαδα αλλα και στη κυπρο απο το 1980 η συμμετοχη της ειναι εμφανη για τη μακεδονια, για τους σερβους της βοσνιας, ιμια λαθρομεταναστευση για γραμμο και βιτσι.
στις ευρωεκλογες του 2009 πηρε κατι χιλιαδες ψηφους. Μην ξεχναμε οτι εχει κατηγορηθει οτι εχει στενες σχεσεις με την αστυνομια και ετσι τα μελη της μενουν ατιμωρητα.
επισης πολλες ειναι οργανωσεις φοιτητικες νεολαιες και τα κομματα που εχουν καταδικασει ενερεγειες που αδοδιδονται στη χρυση αυγη.
Άβαταρ μέλους
Snakeshit
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 51

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από Snakeshit »

Η ΧΑ έχει εγγεγραμένα μέλη και Αλβανούς κι άλλους ξένους, καθώς και αναρχοκουμμουνιστές οι οποίοι μπήκαν μόνο για να δέρνουν. Απόδειξη του πόσο σάπια είναι αυτή η οργάνωση.
Άβαταρ μέλους
kampf
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 3

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από kampf »

cristi περι σχεσεων ΧΑ με αστυνομια "Ο εχθρος του εχθρου μου ειναι φιλος μου"

Shakesh*t δεν υπαρχει περιπτωση να συμβαινει αυτο που λες
"Αδελφοί, εν τη κρισίμω ταύτη περιστάσει μόνον ένδοξον θάνατον πρέπει να ευχόμεθα" Γ. Ολύμπιος
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από Rafale »

kampf έγραψε:cristi περι σχεσεων ΧΑ με αστυνομια "Ο εχθρος του εχθρου μου ειναι φιλος μου"

Δεν μισω τους εχθρους μου γιατι εγω τους εφτιαξα καπως ετσιΕικόνα
Άβαταρ μέλους
Snakeshit
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Χρυσή Αυγή

kampf έγραψε:cristi περι σχεσεων ΧΑ με αστυνομια "Ο εχθρος του εχθρου μου ειναι φιλος μου"

Κι όμως. Απο έγκυρη πηγή. Μάλιστα υπάρχει και βιντεο απο συνέντευξη αναρχικού ο οποίος έγινε μέλος για να δέρνει. Όσο για το άλλο που είπες δεν ισχύει. Απλώς δεν θέλουν να ανοίξουν και δεύτερο μέτωπο.
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από Rafale »

Snakesh*t έγραψε:

Κι όμως. Απο έγκυρη πηγή. Μάλιστα υπάρχει και βιντεο απο συνέντευξη αναρχικού ο οποίος έγινε μέλος για να δέρνει. Όσο για το άλλο που είπες δεν ισχύει. Απλώς δεν θέλουν να ανοίξουν και δεύτερο μέτωπο.
ναι σνεικ και γω το εχω δειΕικόνα
Άβαταρ μέλους
Snakeshit
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Χρυσή Αυγή

cristi έγραψε:
Snakesh*t έγραψε:

ναι σνεικ και γω το εχω δειΕικόνα
μα ξέρω τι λέω...
GenerX
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 50

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από GenerX »

Ο εχθρός του εχθρού μου είναι φίλος μου;

Δηλαδή ο εχθρός των Ρώσων στον Β Παγκόσμιο, ήταν φίλοι κάποιων. Δεκτό.

Έτσι βγήκε το "Οι Γερμανοί είναι φίλοι μας" μάλλον...

Πότε θα σταματήσει αυτή η απλοϊκή σκέψη...

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης