Ιατρικές, υγειονομικές εξετάσεις (2009)

Οι προϋποθέσεις εισαγωγής στις στρατιωτικές σχολές, τα όρια ύψους, η σωματική ικανότητα και τα μόρια που απαιτούνται
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Paola
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Paola »

Καλησπέρα θα ηθελα να ρωτησω αν θα πρεπει να εχουμε μαζι μας στις υγειονομικες Ακτινογραφια θωρακος οπως εχουμε σε εξετασεις σωμαρων ασφαλειας ευχαριστώ!Εικόνα

illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Παολινα μου, ακτινα θα βγαλουμε την πρωτη μερα των εξετασεων... Μεσα στο στρατιωτικο νοσοκομειο
Dum spiro spero
RIA__________
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από RIA__________ »

Γεια σας παιδια! Το προβλημα π εχω έχει αναφερθει στο topic ομως θέλω κάποιες παραπάνω πληροφορίες. Έχω σκολίωση. Όμως είναι σε πολύ μικρό βαθμό. Στην προκήρυξη αναφέρεται ότι κόβεσαι ακόμα και αν είναι σε πάρα πολύ μικρό βαθμό αλλά όταν κάποιος ρώρησε γ αυτό το πρόβλημα εδώ οι περισσότεροι νομίζω του απάντησαν ότι δεν υπήρχε πρόβλημα.

Σ εμένα δε φαίνεται καθόλου ότι έχω σκολίωση. Δηλαδή θα μπορούσα να μην το πω και απλά να πώ ότι δεν το είχα καταλάβει.(Βέβαια θα το καταλάβουν από τις ακτινογραφίες όμως ίσως να μη δώσουν τόση σημασία αν δεν το έχω αναφέρει) Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι θέλουν το παιδικό βιβλιάριο. Εκεί σίγουρα θα φανεί ότι το ήξερα αφου το παρακολουθούσα κάποια χρόνια και έβγαζα συχνά ακτινογραφίες.

(Εμφανίστηκε στην 6η δημοτικού κ μέχρι την 2α γυμνασίου είχε σταματήσει να Εξελίσεται όμως επαναλαμβάνω ότι είναι πολύ μικρό και δεν φαίνεται καθόλου.)

(Αυτό το Μάη θα δώσω πανελλήνιες)

Εσείς τι λέτε; Θα περάσω τα τεστ η θα κοπώ για ένα τόσο μικρό πρόβλημα;

Ευχαριστώ πάρα πολύ Όποιον μπορέσει να με βοηθήσει. Πραγματικά θέλω να ξέρω τι μου γίνεται. Μην ελπίζω άδικα... Θέλω πάρα πολύ να περάσω.

19adonis92
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από 19adonis92 »

Γεια σας... Οποις μπορει και ξερει θελω να μου πει αν υπαρχει περιπτωση να με περασουν στις υγειονομικες αν χρησιμοποιησω "βυσμα". Εχω κυφωση και θέλω παρα πολυ να περασω σσε, σμυν ή σμυ...
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Αν εχεις κυφωση να κατσεις στο σπιτι σου. Αρκετους γιοταδες εχουν μαζεψει οι σχολες απο κατι τυπους-βυσματα σαν εσενα
19adonis92
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Φιλε... Ακου. Θελω παρα παρα πολυ να μπω στο στρατο. Δεν θελω να μπω για τα συγουρα λεφτα αλλα γιατι τον αγαπαω παρα πολυ και δεν θελω να χασω την ευκερια επειδη ημουν ατυχος και εχω κυφωση... Πες μου αν μπορεις αν γινετε να μπω με μεσον
Theoni
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Theoni »

Τις γυναικες τις αφηνουν μονο με το κατω εσωρουχο. Στο γυναικολογο το μονο που κανεις ειναι κατεβασεις πολυ λιγο το εσωρουχο για να δουν αμα εχεις καποια ουλη (για αφαιρεση ωοθηκων η μητρας) κ σου κανουν διαφορες ερωτησεις.
19adonis92
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Πειτε τι να κανω... Αναγκη
Ξενοφών
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Ξενοφών »

Φιλε αδωνη κατανοώ την αναγκη σου και την μεγάλη επιθυμία σου να πας στο στρατό και πολυ καλα κάνεις... Για να έχεις και τοσο μεγάλη ομως επιθυμία σημαίνει πως εισαι συμφωνος με ολα του στρατού την ιδεα το τι εκσυπηρετεί τα καλα τα κακά του... Ομως έχει και αυτος ανάγκες, σωστά; Θα μπορείς να τις εκπληρώσεις με το προβλημά σου; Θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις χειρότερες συνθήκες πολέμου;(ουσιαστικά για αυτο ειναι ο στρατός) εαν αγαπας τον στρατό οσο λες μαλλον ξέρεις την απάντηση απο μονος σου...
Τώρα οσο για το "βύσμα" που λες, θες να μπεις ενω ξερεις πως είσαι ακαταλληλος; Επίσης πες μου αλλοι που κόβονται για 1 εκατοστο τι να πούνε; Στο κατω κάτω αυτοι δεν έχουν και ιατρικό προβλημα... !
Γενικά ειναι τροπή να σκεφτεται κανείς ετσι, κατα την γνώμη μου, και συντηρεί και διαιωνίζει μια αντιληψη που εχει προξενίσει τοσα δεινα και το βλέπουμε όλοι μας
Γιαννηςς
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Γιαννηςς »

19adonis92 έγραψε:Γεια σας... Οποις μπορει και ξερει θελω να μου πει αν υπαρχει περιπτωση να με περασουν στις υγειονομικες αν χρησιμοποιησω "βυσμα". Εχω κυφωση και θέλω παρα πολυ να περασω σσε, σμυν ή σμυ...
Στις υγειονομικες δεν μπαινει βισμα κατσε καλυτερα φιλε μου στο σπιτι σου γιατι καποιοι σαν εσενα μολυνουν τον τομεα
Anonymous

Γεια σασ Παιδια Ενδιαφερομαι για Στυα Σιρ Και Σι ιπταμεωος

το Προβλημα μου ειναι Πωσ Εχω σπονυλολυσυ η οποια προκαλεσε Ελαχιστη σπονδυλολισθηση Το Προβλημα Ειναι εκ γενετης και το ανακαλυψα τυχαια Με Ακτινογραφια Στην περιοχη τη Λεκανης

δεν εχω καμια ενοχληση και μαλιστα κανω Πρωταθλητισμο 7 Χρονια με βαρβατες προπονησεισ 3-4 Ωρων την ημερα

υπαρχει περιπτωση να Με Κοπσουν; Γτ Εχω ακουσει Πως δεν κανουν ακτινογραφιεσ Σε Εκεινο το μερροσ

19adonis92
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα. Εκτως εαν εισαι γκαντεμης...
Anonymous

Παιδιά γειά χαρά!
Μπαίνω στρατό οπου νά'ναι και θέλω να ρωτήσω κάποια άτομα που ξέρουν απο αυτά...
Έχω περάσει 3 επεισόδια αυτόματου πνευμοθώρακα με 2 εγχειρήσεις και άλλη μια επέμβαση, ειχα απο μικρός άσθμα.
Τι γίνεται τώρα; Όταν παρουσιαστώ τι Ι θα μπώ και τι γίνεται μετα;
Anonymous

Ξερει κανεις ποιες ειναι ακριβος οι εξετασεις που γινονται οσον αφορα την υγεια, πριν μπεις στην Σ. Σ. Ε... Αν μπορειτε να μου πειτε ακριβος! Π. Χ. Ξερω οτι γινετε ακτινα θωρακος... Τι αλλο;

Υ. Γ. Οποιος ειναι γνωστης του θεματος να μου απαντηση παρακαλω αμεσα... Ευχαριστο
ratatoulis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από ratatoulis »

!P.D! έγραψε:Ξερει κανεις ποιες ειναι ακριβος οι εξετασεις που γινονται οσον αφορα την υγεια, πριν μπεις στην Σ. Σ. Ε... Αν μπορειτε να μου πειτε ακριβος! Π. Χ. Ξερω οτι γινετε ακτινα θωρακος... Τι αλλο;

Υ. Γ. Οποιος ειναι γνωστης του θεματος να μου απαντηση παρακαλω αμεσα... Ευχαριστο
εννοείς τα υγειονομικά που περνα ένας υποψήφιος στις προκαταρκτικές εξετάσεις;

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες