geomp έγραψε:Αυτός που έχει εντοπιότητα προηγείται μόνο στο πίνακα του επίσης αν υπάρχει ένας με. Κυριο προσόν χωρίς εντοπιότητα και ένας από Α επικουρία με εντοπιότητα, προηγείται το κύριο προσόν.
Άρα ακόμα κι αν έχεις εντοπιότητα, αν ένας έχει κύριο προσόν υπερτερεί άσχετα με την εντοπιοτητα του. Μάλιστα. Ευχαριστώ φίλε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Πέμ Δεκ 02, 2021 6:51 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εγω για την εντοπιοτητα εχω τελειως διαφορετικη εικονα. Εχω μπει σε μουσειο με εντοπιοτητα και 3η επικουρια. Εγω λοιπον προηγουμαι απο καποιον που ειναι απο αθηνα και εχει 1η επικουρια. Μην λετε ανακριβειες εδω μεσα. Η εντοπιοτητα εξαντλει ολους τους υποψηφιους απο την περιοχη και μετα παιρνει απο αλλες περιοχες.
FILAKES_KASSANDRAS έγραψε:Αποκλείεται να περάσουν οι 47 π λες γιατί ήταν απ'τα προσωρινά και στα τελικα μπορεί να είναι εσωτερικοί... Εδω δεν το κανανε τόσους μήνες αυτό, τώρα θα το κανουν;
Δεν λέω πως θα γίνει έτσι. Θα μπορούσε όμως. Αλλιώς γιατί να βγάλουν από τώρα τις πιστώσεις. Ούτως η άλλως τα ποσά είναι κατά πολύ μικρότερα από αυτά που είχαν εγκριθεί για 55ατομα που είχαν δηλώσει αποδοχή το 2019.Όσοι περιμένουν ανακατάταξεις δεν δήλωσαν για σύμβαση. Γι αυτό και δήλωσαν 47 και όχι 59. Και τόσο καιρό ελέγχουν τα δικαιολογητικά μας εμάς για αυτό και η καθυστέρηση. Δεν θα περάσουν σχολη άτομα με πλαστά πτυχία κτλπ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Πέμ Δεκ 02, 2021 7:02 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
vankouman έγραψε: Εγω για την εντοπιοτητα εχω τελειως διαφορετικη εικονα. Εχω μπει σε μουσειο με εντοπιοτητα και 3η επικουρια. Εγω λοιπον προηγουμαι απο καποιον που ειναι απο αθηνα και εχει 1η επικουρια. Μην λετε ανακριβειες εδω μεσα. Η εντοπιοτητα εξαντλει ολους τους υποψηφιους απο την περιοχη και μετα παιρνει απο αλλες περιοχες.
Φίλε με όλο τον σεβασμό. Μην είσαι απόλυτος. Για να σου λένε κάτι κάποιοι δεν το βγάζουν από το κεφάλι τους. Το ίδιο θα σου πω κι εγώ. Το κύριο προσόν υπερτερεί της εντοπιότητας. Η εντοπιότητα υπερτερεί μεταξύ κοινών προσόντων. Θα σου φέρει παράδειγμα. Αν πχ σε μια φυλακή διεκδικείται μία θέση από δύο άτομα, που και τα δύο έχουν ΙΕΚ και ο ένας έχει εντοπιότητα και ο άλλος όχι θα πάρουν αυτόν με την εντοπιότητα. Δηλαδή η εντοπιότητα προτάσσεται μεταξύ ίδιας κατηγορίας. Αν πχ είναι δύο άτομα με απολυτήριο λυκείου και διεκδικούν την ίδια θέση και ο ένας έχει εντοπιότητα και ο άλλος όχι θα πάρουν αυτόν με την εντοπιότητα. Σε καμία περίπτωση όμως η εντοπιότητα δεν υπερτερεί των προσόντων! Υπερτερεί μόνο μεταξύ κοινών προσόντων.
Οκ κυριοι. Δεν θελω να επιμεινω παραπανω αλλα η εικονα που εχω και εξ ιδιας πειρας (απο σοχ) ειναι αυτη. Ενδεχομενως να μην ισχυει σε ολες της προκηρυξεις. Παντως και στην εν λογω προκηρυξη που εχουμε κανει τα χαρτια μας η διαφορα στη καταταξη της περιοχης μου με εντοπιοτητα σε σχεση με τις αλλες δηλωθεισες απο πλευρας μου ειναι χαοτικη.
Anavatis έγραψε:Φίλε με όλο τον σεβασμό. Μην είσαι απόλυτος. Για να σου λένε κάτι κάποιοι δεν το βγάζουν από το κεφάλι τους. Το ίδιο θα σου πω κι εγώ. Το κύριο προσόν υπερτερεί της εντοπιότητας. Η εντοπιότητα υπερτερεί μεταξύ κοινών προσόντων. Θα σου φέρει παράδειγμα. Αν πχ σε μια φυλακή διεκδικείται μία θέση από δύο άτομα, που και τα δύο έχουν ΙΕΚ και ο ένας έχει εντοπιότητα και ο άλλος όχι θα πάρουν αυτόν με την εντοπιότητα. Δηλαδή η εντοπιότητα προτάσσεται μεταξύ ίδιας κατηγορίας. Αν πχ είναι δύο άτομα με απολυτήριο λυκείου και διεκδικούν την ίδια θέση και ο ένας έχει εντοπιότητα και ο άλλος όχι θα πάρουν αυτόν με την εντοπιότητα. Σε καμία περίπτωση όμως η εντοπιότητα δεν υπερτερεί των προσόντων! Υπερτερεί μόνο μεταξύ κοινών προσόντων.
Ισχυει ετσι είναι !
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Παρ Δεκ 03, 2021 1:57 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.