Επιτυχόντες (6Κ/2018) - ΔΕ Φύλαξης - Εξ. Φρουροί
Ναι εμένα τους πήρα τηλέφωνο και μ είπαν δεν είχαν στον φάκελο που τους έστειλα της υγειονομικές εξετάσεις και πάλι καλά είχα κρατήσει αντίγραφα και τους τα έστειλα
Εμένα μου ζήτησαν φωτογραφία τις εξετάσεις αίματος. Ως συμπληρωματική διαδικασία. Κ τις έστειλα με email.
michail88
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 200
Σε όλους έστειλαν να στείλουν τις εξετάσεις
Εγώ μαζί με την καρτέλα είχα στείλει και τις εξετάσεις! Μετά είδα στην προκήρυξη ότι δεν χρειαζόταν. Αλλα αφού διαβάζω ότι σας έστειλαν email να τις στείλετε τελικά, καλά έκανα και τις είχα στείλει.
- Selby23
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 87
Ρε τι λετε εδώ μέσα με τις εξετάσεις ;Δεν διαβάσατε τπτ πριν τις στείλετε ;
Πω πω μπερδεύετε κόσμο .
Πήραν τηλέφωνο σε όσους κάτι είδαν και τους προβλημάτισε στην καρτέλα που έστειλαν και ζητάνε περισσότερες πληροφορίες με τις γνήσιες εξετάσεις τους.
Το λεει και στις οδηγίες ξεκάθαρα, ανατρέξτε στον ΑΣΕΠ.
Πω πω μπερδεύετε κόσμο .
Πήραν τηλέφωνο σε όσους κάτι είδαν και τους προβλημάτισε στην καρτέλα που έστειλαν και ζητάνε περισσότερες πληροφορίες με τις γνήσιες εξετάσεις τους.
Το λεει και στις οδηγίες ξεκάθαρα, ανατρέξτε στον ΑΣΕΠ.
Εγώ που τις έστειλα εξ αρχής μαζί με την καρτέλα λέτε να υπάρχει κάποιο πρόβλημα; Εννοείται όπως έγραψα και παραπάνω δεν τις ζητούσαν για να μην μπερδεύεται ο κόσμος!
Συμφωνώ εγώ απλά έκανα την ερώτηση για να μάθω αν έγινε και σε άλλους. Οχι για να μπερδέψω κάποιον!
michail88
Παιδιά αν δε δεχτούν πολλά παιδιά παλι να υπογράψουν σύμβαση λέτε να αναγκαστούν προχωρήσουν πιο γρήγορα τη διαδικασία για να βγάλουν τα οριστικά;
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 200
Καταρχήν δεν γράφουμε ότι να ναι η ανακοίνωση του Ασεπ έγραφε να συμπληρωθεί η καρτέλα με τους γιατρούς και μετά να αποσταλεί ταχυδρομικώς. Δεν έγραφε να στείλουμε εξετάσεις κανενός στις εξετάσεις δεν είδαν κάτι απλώς ήθελαν να επαληθευσουν ότι είναι οκ.
- Selby23
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 87
tsanspyr887 έγραψε:Καταρχήν δεν γράφουμε ότι να ναι η ανακοίνωση του Ασεπ έγραφε να συμπληρωθεί η καρτέλα με τους γιατρούς και μετά να αποσταλεί ταχυδρομικώς. Δεν έγραφε να στείλουμε εξετάσεις κανενός στις εξετάσεις δεν είδαν κάτι απλώς ήθελαν να επαληθευσουν ότι είναι οκ.
Τι λες παιδάκι μου ;
Πιστεύεις ότι ζήτησαν σε ολους τις εξετάσεις τους ; Για να επαληθεύσουν ; Ότι να ναι γραφεις μην ξανα μιλήσεις και πανικοβάλεις κόσμο που δεν τους ζήτησαν τπτ και έχουν στείλει κανονικά την καρτελα υγειας τους . αντε μπράβο
Παιδιά ηρεμήστε... Όλες τι φορές που κάλεσε μέχρι στιγμής για υγειονομικά ο ΑΣΕΠ όταν εντόπιζε κάποιο λάθος στο δελτίο η οι γιατροί έγραφαν ακαταλαβιστικα (σπάνιο βέβαια για γιατρούς🤣🤣) ή ότι να ναι πάνω στο δελτίο επικοινωνούσε με τους υποψήφιους ο ΑΣΕΠ για να λυθεί το θέμα ζητώντας τις εξετάσεις.
Καλημέρα παιδιά... Ελέγξτε τα mail σας μου ήρθε τώρα το πρωί αν αποδεχομαι την δωδεκαμηνη σύμβαση.
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 24
Καλημέρα φίλε μου. Φρουρός έχεις δηλώσει η φύλακας;
Μόνο εξωτερικούς κάλεσαν;
Για εξωτερικη φρουρα είμαι. Δεν γνωρίζω για εσωτερικούς παιδιά.Bodyguard mt09 έγραψε:Καλημέρα φίλε μου. Φρουρός έχεις δηλώσει η φύλακας;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες