Επιτυχόντες (6Κ/2018) - ΔΕ Φύλαξης - Εξ. Φρουροί

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
FILAKES_KASSANDRAS
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 240

Δημοσίευση από FILAKES_KASSANDRAS »

Θα έχουν πάρει αναβολη οι επιλαχοντες, τελικά δεν θα δούμε πριν το φθινόπωρο του 2022 στην καλύτερη περίπτωση...
FILAKES_KASSANDRAS
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Τον Νοέμβριο του 2022 μπορεί... Για φέτος ξέχασε το
FILAKES_KASSANDRAS
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Όποιος πρώτος επιλαχον είχε βάλει όλες τις θεσεις θα περάσει σίγουρα κάπου. Δεν είναι θέμα μέσου Αλλά αν κάποιος έχει δηλώσει όλες τις επιλογές... ΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
Rocky1989
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Rocky1989 »

Δεν υπαρχή σε αυτή την φάση αναβολή... Διότι δεν είναι τα παιδιά αυτά η επιτυχόντες απλά είναι επιλαχοντες... Γι αυτό κάλεσε 700 άτομα για 59 άντρες και για 38 γυναίκες δεν μπορείς π. Χ εσύ ο επόμενος δεν έχουν πρόβλημα... Αυτες η θέσεις παραμένουν και θα τις καλύψουν με τα 700 άτομα που κάλεσαν γιαυτό κάλεσαν τόσους για να τελειώσω το θέμα γιατί παρατραβήξε...
1
Άβαταρ μέλους
Rocky1989
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Για να τελειώσουν το θεμα
1
michail88
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από michail88 »

Έχει δηλώσει κάποιος φυλακές Κω?
michail88
Walas
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 309

Δημοσίευση από Walas »

Rocky1989 έγραψε:Για να τελειώσουν το θεμα

Άρα δεν παρακολουθείς την προκηρηξη από την αρχή. Αν την παρακολουθούσες δεν θα έγραφες ανακρίβειες.

Thanos!!!
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από Thanos!!! »

Καλημέρα με ΑΣΕΠ που μίλησα, με έναν υπάλληλο που γνώρισα και από κοντά στις αθλητικές δοκιμασίες, λόγω Ότι είχα πάρει και εγώ αναβολή το 2019, μου είπε Τα εξής: Αν υπάρξουν αναβολές θα κοιτάξουν να μη δώσουν τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, όσο έδιναν στο παρελθόν και ότι θα γίνει πιο γρήγορα η διαδικασία, γιατί έχει τραβήξει πολύ Αυτή η προκήρυξη. Τα λεγόμενα του σας λέω.
Walas
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 309

Δημοσίευση από Walas »

Thanos! έγραψε:Καλημέρα με ΑΣΕΠ που μίλησα, με έναν υπάλληλο που γνώρισα και από κοντά στις αθλητικές δοκιμασίες, λόγω Ότι είχα πάρει και εγώ αναβολή το 2019, μου είπε Τα εξής: Αν υπάρξουν αναβολές θα κοιτάξουν να μη δώσουν τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, όσο έδιναν στο παρελθόν και ότι θα γίνει πιο γρήγορα η διαδικασία, γιατί έχει τραβήξει πολύ Αυτή η προκήρυξη. Τα λεγόμενα του σας λέω.

Είναι και το πιο λογικό γιατί στους άντρες δεν υπάρχει και η εγκυμοσύνη όπως στις γυναίκες οπότε θα μπορούσανε να δώσουν νωρίτερα.

Βέβαια αν είμαστε τυχεροί και δεν πάρουν αναβολή οι πρώτοι στην κατάταξη από τους επιλαχόντες μέχρι τον αριθμό που χρειάζεται για να συμπληρωθούν οι θέσεις ίσως να μπορούσε να βγάλει οριστικα. Εξαιρετικά δύσκολο πάντως γιατί έστω και ένας να πάρει αναβολή πάει όλη η διαδικασία πίσω.

Dsda
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από Dsda »

Πάντως αν ισχύει αυτή η πληροφορία ότι τα οριστικά αποτελέσματα θα βγουν μέχρι το Δεκέμβριο τι να πω μάκαρι να βγουν μέχρι τότε! Αν και εγώ άκουσα ότι εξωτερικοί θα πάνε σχολή τον Οκτώβριο και οι εσωτερικοί θα ανανεώσουν για 12 μήνες οπότε είναι ακτορθωτο να βγάλουν τα οριστικά Δεκέμβριο δεν υπάρχει λόγος
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 180

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Τον Δεκέμβριο του 2022 μπορεί. Σεπτέμβριο Οκτώβριο θα υπογράψουν 12μηνη σοχ οι επιτυχόντες των προσωρινών.

Και ένας μόνο να ζητήσει αναβολή από τους 700, πάνε ένα χρόνο μετά τα οριστικά.

Σίγουρα θα εμφανιστεί κάποιος με "σπασμένο" πόδι πάλι, και το χειρότερο είναι ότι και του χρόνου στα αθλήματα των αναβολών πάλι θα κοπούν αυτοι.

Dsda
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Dsda »

Έτσι είναι όπως τα λές και εγώ αυτή την εντύπωση έχω του χρόνου και πάλι βλέπουμε! Όλα αβέβαια είναι τπτ προγραμματισμένο και εμείς περιμένουμε τόσα χρόνια
Άβαταρ μέλους
Rocky1989
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Η εξωτερικη δεν θα πιάσουν δουλειά αν δεν βγουν τα οριστικά δε γίνετε διότι μπορεί να υπάρχουν ανακατάταξης θέσεων με τα οριστικά και ακόμα μπορεί κάποιοι από τους πενήντα που απομένουν να είναι εξωτερική φρουροί... Άρα πόσες φορές θα άνοιξη η σχολή για να πάνε αυτά δε γίνονται
1
Dsda
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Dsda »

Αυτό το οποίο λές έχει βάση και όντως έτσι είναι; Το έχεις μάθει από κάπου σίγουρα; Γτ εγώ είδα το πρόεδρο της εξωτερικής σε μια ανάρτηση έλεγε ότι θα μπουν στη σχολή τόν Οκτώβριο! Αν είναι έτσι όπως τα λές τότε θα βγουν αρκετά σύντομα
Άβαταρ μέλους
Rocky1989
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Βέβαιος και θα βγουν τον Δεκέμβριο σας το είπα και πάνω... Στις 7 σεμπτεμβρη που ειναι να σταματήσουν τα παιδιά που δουλεύουν δε θα σταματήσουν Θα συνεχίσουν και τον Δεκέμβριο θα βγουν τα οριστικά με όλες τις αλλαγές που είναι να γίνουν και εφοσον πάρει ο καθένας την θέση του τότε θα ξεκινήση σχολή είναι απλά τα πραγματα... Μη τα μπερδεύουμε και μπερδεύετε και ο κόσμος εδώ μέσα... Διότι αν παρακολουθήσετε από την αρχή θα δείτε ότι έχω δίκιο...
1
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες