Δήμητρα Τρωιάννου έγραψε:Φίλε DYK γνωρίζεις πότε μπορούμε να κάνουμε πάλι την αίτηση για μεταγραφή; Πέρασα φέτος πλοίαρχος στην ΑΕΝ Κρήτης πήρα μεταγραφή για τον Ασπρόπυργο και το μετάνιωσα και θέλω να ξαναπάω πίσω πάλι. Πρέπει να το δηλώσω πριν το μπάρκο ή μετά;
Όχι δεν γίνεται να πάρεις δεύτερη μεταγραφή σε ένα έτος δυστυχώς.
Καλησπέρα ήθελα να ρωτήσω τι παίζει με τις μεταγραφές πέρασα αεν κρήτης φέτος και μου είπαν πως μεταγραφές για οικονομικούς λόγους δεν θα ικανοποιηθούν... Ωστόσο εγω έκανα αίτηση στο υπ ναυτιλίας... Ξέρετε εσείς τίποτα γιατι εδώ με έχουν φρικάρει πως δεν πρόκειται να πάω αθήνα που θέλω
δημητρης έγραψε:Καλησπέρα ήθελα να ρωτήσω τι παίζει με τις μεταγραφές πέρασα αεν κρήτης φέτος και μου είπαν πως μεταγραφές για οικονομικούς λόγους δεν θα ικανοποιηθούν... Ωστόσο εγω έκανα αίτηση στο υπ ναυτιλίας... Ξέρετε εσείς τίποτα γιατι εδώ με έχουν φρικάρει πως δεν πρόκειται να πάω αθήνα που θέλω
Υποθέτω που στο είπαν. Μην μασάς, εκεί που σου είπαν εσένα αυτό, εμένα μου είπαν ότι δεν υπάρχει χώρος στην εστία για να μείνω, τρελάθηκα απτην αγωνία μου, και οταν είχα πάει, διαπίστωσα κάμποσα ελεύθερα κρεββάτια.troll-ιά τρελή. Μην ανησυχεις, θα πας Ασπρόπυργο.
Καλημέρα παιδιά έκανα άίτηση για ασπροπύργο. Λέτε είναι καλή σχολή. Εγώ έχω ακούσει διάφορα. Ισχύουν αυτα που λένε; Δηλαδή άμα δεν διαβάσεις πτυχίο δεν παίρνεις;
Καλημέρα σας μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω. Εγώ που είμαι από Ηράκλειο και θέλω ΑΕΝ Χανίων σε περίπτωση που δεν φτάσουν οι θέσεις και πάω σε άλλη ΑΕΝ θα μπορέσω να πάρω μεταγραφή στα Χανιά τα οποία δεν ο τόπος διαμονής μου;