Τι να πάρω μαζί μου όταν παρουσιαστώ;

Πληροφορίες για τις προκηρύξεις, τις υπηρεσίες και αρμοδιότητες, τον μισθό, την μονιμοποίηση και την διαδικασία παραίτησης
Απάντηση
Στρατός και θητεία
kalabakacity
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από kalabakacity »

Παιδες να μην παρουμε πολλα ρουχα μαζι μας γιατι οπως γραφουν και τα φιλαρακια πιο πανω οι εξοδοι μας θα ειναι λιγοι μεχρι και καθολου απ'οτι μαθαινω και απο αλλους. Πιο πολυ να κοιταξουμε να παρουμε μαζι πραματα που αφορουν την υγεια μας. Πιστευω να εγινα κατανοητος. Αντε καλο κουραγιο στην εκπαιδευση μας ευχομαι.
andybgr
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από andybgr »

Όλα σου τα δίνει ο στρατός... μπορείς να πάρεις απο τίποτα έως αυτά που χρειάζεσε για καθημερινές ανάγκες... Εσώρουχα, φανελάκια, ξυραφάκια, οδοντοβουρτσες αυτα... και χρήματα... πολιτικά ρούχα δεν νομίζω να χρειαστείς οσο είσαι στο κέντρο γτ δε θα βγαίνεις εξωδούχος...

Μην ξεχάσεις επίσης να πάρεις πάτους για τα άρβυλα--θα χρειαστείς γτ τα άρβυλα έχουν πολύ σκληρούς πάτους... και αν σκεφτείς ότι θα τα φοράς απο το πρωί έως το βράδυ, από την πρώτη κ όλας μέρα θα σε πονάνε τα πόδια...

Πάρε και μικρές κλειδαριές (αν και θα σου δώσουν εκεί), για το φοριαμό, λουκάνικο, τον στρατιωτικό και πολιτικό σου σάκο, για τα άρβυλα... όπλο, κτλ κτλ... Βάλε κανένα αυτοκόλλητο πάνω στα κλειδάκια για να μην τα μπερδεύεις...

Όσο για την υπεύθηνη δήλωση, πάρε μία απτο περίπτερο, γράψε ότι δεν έχεις ποινικό μητρώω και πήγαινε την στην αστυνομία για επικύρωση...

Αυτά... ελπίζω να βοήθησα.

Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Ευχαριστω πολυ,

Μου είπαν και για υπνοσακο, να πάρω;
andybgr
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από andybgr »

Προσωπικά ξέρω ότι δεν είναι προβλεπόμενο να έχεις στον στρατό υπνοσακο εκτώς αν βγείς σε καμιά άσκηση... τώρα μπορεί να κάνει και τα στραβά μάτια ο διοικητής σου και να μη σας πεί τίποτα...

Στην μονάδα πιστεύω πως δε θα έχεις πρόβλημα... αλλά για το κέντρο το βλέπω χλωμό...

Θα σου συνιστούσα στο κέντρο να μην πάρεις υπνοσακο... όταν μετατεθείς σε άλλη μονάδα και βλεποντας απο τους παλλιούς Επ. Οπ... τότε πάρε...

illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από illy »

Εγω θα σας προτεινω πατους σιλικονηςΕικόνα Θα σας βολεψουν πολυ καλυτερα στα ποδια... Και ενα ακομη tip: παρτε επιδεσμους, θα τους χρησιμποιησετε για τις πορειες, ταλκ στα ποδια, θα τυλιξετε τα ποδια σας με τους επιδεσμους-κυριως γυρω απο την φτερνα- Για να τα προστατεψετε απο πληγη και με τους πατους σιλικονης θα ειστε σουπερ! Εικόνα
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Εσεί να πάρεις και ΒΑΖΕΛΙΝΙ... ΛουλιΕικόνα
tati
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από tati »

Σαν επ. Οπ τι θα χρειαστει να παρουμε μαζι για τους 2-3 μηνες της εκπαιδευσησ;
tati
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από tati »

Καλημερα παιδια! μηπως γνωριζει κανενας εμεις σαν επ. οπ τι θα πρεπει να προμηθευτουμε για την περιοδο της εκπαιδευσης;

και κυριως εμεις οι γυναικεσ... (εκτος απο τα ευκολος εννοουμενα) !

illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Βασικα θα σου ελεγα να κοιταξεις στην ενοτητα "στρατιωτικη θητεια" στο θεμα "τι να παρω μαζι μου στην καταταξη" πιστευω οτι θα σε υπερκαλυψειΕικόνα
Dum spiro spero
tati
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από tati »

Το ειδα αλλα πιστευω οτι ανηκουμε σε αλλη κατηγορια απο αυτους που κανουν τη θητεια τους δε νομιζω οτι μας χρειαζονται ολα αυτα...

και κατι αλλο...

ξερετε ποσο ακριβως κραταει η εκπαιδευση;

δηλαδη για ποσο διαστημα θα ειμαστε στο κεντρο...

illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Ειναι αναλογα την ειδικοτητα σου... Εγω που μιλησα με μια φιλη μου υπηρξαν και ειδικοτητες που εκαναν και 11 μηνες εκπαιδευσηΕικόνα (κυριως του τεχνικου), οι νηπιαγωγοι εκαναν λιγοτερο χρονο αν θυμαμαι καλα ο, τι μου ειπε... Περιπου 6 μηνες, μετα πας στην μοναδα σου
Dum spiro spero
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Και ομως νομιζω οτι μας καλυπτουν σε ο, τι εχουν αναφερειΕικόνα Μην παραφορτωθεις με πολλα ρουχα, ιδιως μεχρι την μερα της ορκωμοσιας... Σιγουρα πατους σιλικονης για τα αρβυλα και καλο θα ειναι κανεναν επιδεσμο για τα τυλιγεις τα ποδια σου ωστε να τα προστατευεις οταν θα κανεις πορειες... Εγω πχ θα παρω πολλα εσωθερμικα για το κρυο (μμμπππρρρρρρΕικόναΕικόνα) και παρολο που θα ειμαστε στο κεν και εκει ειναι πολυ προβλεπομενα τα πραγματα εγω θα εχω εξτρα παραλλαγες και φανελακια μαζι μουΕικόνα
Dum spiro spero
tati
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από tati »

Καλημερα! καπου υπηρχε ενα link που εμφανιζε μια λιστα με κουτακια!

μηπως ειναι ευκολο να μου υπενθυμησετε που ειναι;

Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 6
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Λέγεται "Η λίστα του Ματσάκη". Βαλτο στο Google και θα σου βγει σαν πρωτο αποτέλεσμα.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από D.Y.K »

Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης