297 Μ/Κ ΤΕ - Χίος

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Απάντηση
Στρατός και θητεία
jz

297 Μ/Κ ΤΕ - Χίος

Δημοσίευση από jz »

Παιδια τι παιζει εν ετη 2019?
Λακης

297 Μ/Κ ΤΕ - Χίος

Δημοσίευση από Λακης »

Μαγκες ειμαι 366 Γ εσσο τι να σας πω κολαστήριο παρακαλαμε πως και πως να κλεισουμε 5 μηνο και να φυγουμε δεν την παλευουμε αλλο εδω πολυ αγκαρια τα απογευματα και υπηρεσια 7 μεσα 1 εξω μπορει να εχεις 3 ωρες να κατσεις και να σε χωσουνε ορχους η αποθηκες ειναι για τον π****
A

297 Μ/Κ ΤΕ - Χίος

Δημοσίευση από A »

Καλησπέρα παιδιά. Τι γίνεται τώρα εκεί; Πως είναι τα πράγματα; Να ξέρουμε και εμείς που μπαίνουμε με την επόμενη Εσσο.(Α` 2021)
PARIS KOUROS

297 Μ/Κ ΤΕ - Χίος

Δημοσίευση από PARIS KOUROS »

Καλησπέρα σειρά, τι λόχο ήσουν; Εγω ήμουν στον ΛΥΤ, Κουρος λέγομαι, πηγαίναμε συνέχεια στο φυλάκιο στο Καμπί. Ποιος είσαι; Χαχα
Κωνσταντινος

297 Μ/Κ ΤΕ - Χίος

Δημοσίευση από Κωνσταντινος »

Τι λέει τώρα το 297. Μπαινω το Νοεμβρίο
vladis_kalp

297 Μ/Κ ΤΕ - Χίος

Δημοσίευση από vladis_kalp »

Και γω ΣΤ' ΕΣΣΟ μπάινω στο 297, τι λέει η μονάδα εν έτη 2021;
Χρήστος

297 Μ/Κ ΤΕ - Χίος

Δημοσίευση από Χρήστος »

Και εγώ τώρα μπενω Νοέμβριο μπορεί να απάντηση κάποιος τη πεζει αυτήν την στιγμή στο στρατόπεδο
Γιώργος

297 Μ/Κ ΤΕ - Χίος

Δημοσίευση από Γιώργος »

Φίλε έχω ακούσει σχετικά καλά λόγια για το στρατόπεδο και εγώ τώρα μπαίνω
Κωνσταντινος

297 Μ/Κ ΤΕ - Χίος

Μηχανικό ε ;
XristosKoretsis3
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

297 Μ/Κ ΤΕ - Χίος

Δημοσίευση από XristosKoretsis3 »

Παρουσιάζεται καποιος τη Δευτέρα στις 15 Νοέμβρη; Ας μου απαντήσει οποιος παρουσιαστεί
Κωνσταντινος

297 Μ/Κ ΤΕ - Χίος

Και εγώ φίλε 🤣
ΒΕΣΣΟ22

297 Μ/Κ ΤΕ - Χίος

Δημοσίευση από ΒΕΣΣΟ22 »

Παρουσιαζονται ολοι οι φανταροι που κατατασσονται στη Χιο και την ιδια μερα γινεται η ανακατανομη στις αλλες μοναδες της Χιου ή και καποιοι μενουν εκει. Εγω ευτυχως πηγα στην 96ΛΔΒΕΘ που ειναι μεσα στην πολη της Χιου και γλιτωσα γιατι σε οποιαδηποτε αλλη μοναδα θα επρεπε σε καθε εξοδο μου να πηγαινω μεχρι την πολη με μεταφορικο για να κανω κατι αξιολογο που ειναι και χρονος χαμενος και πολλα κοστη σε μεταφορικα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Πέμ Ιούλ 07, 2022 8:28 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες