ΔΑΝ Νίσυρου
ΔΑΝ Νίσυρου
Καλημερα σε ολους... Μηπως ξερει κανεις που μπορω να βρω ενοικιαζομενα σπιτια; Ερχομαστε με μεταθεση απο Κιλκις και χρειαζομαστε ενα σπιτι οπωσδηποτε... Θα ηθελα την βοηθεια σας αν ξερει κανει κατι και μπορει να βοηθησει θα σας ειμαι ευγνωμων... Σας ευχαριστω πολυ εκ των προταιρων! Καλη σας ημερα! ¨)
ΔΑΝ Νίσυρου
Καλησπερα... Ηθελα να μαθω καποια 2 πραγματα για το νησι.1ον ηθελα να μαθω αν ειναι καλα εκει στο στρατοπαιδο και 2ον αν εχει ΕΠΟΠ με ειδοκοτητα Α-Τ οπλα γιατι σκεφτομαι να δηλωσω φετος για να ερθω του χρονου... Εαν υπηρετησες εκει η αν γνωριζεις θα ηθελα να με ενημερωσεις... Αν γνωριζεις θα ηθελα να μπου πεις τι παιζει... Ευχαριστω! Για να ξερω αν να δηλωσω η να μην δηλωσω...
ΔΑΝ Νίσυρου
Μαγκες ξερει κανεις πως ειναι η κατασταση εκει τωρα στο στρατοπεδο?
- AK355BEssO
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
ΔΑΝ Νίσυρου
Γεια χαρά σε όλους.
Πήρα φύλλο πορείας για ΔΑΝ Νισύρου μετά το πέρας της εκπαίδευσης ως ΔΕΑ.
Οι ανησυχίες μου, πέραν του τι θα συναντίσω εκεί, είναι αν υπάρχει κάποιου είδους προσφορά από εταιρείες κινητής για δεδομένα ιντερνετ (νομίζω υπάρχει για μόνιμους κατοίκους), αν θα βρω εύκολα κατοικεία και τι θα κάνω μέχρι να βρω; Υπάρχει δυνατότητα φιλοξενείας από την μονάδα;
Αρχικά παρουσιάζομαι στην Κω 80 ΜΑ/ΑΠ χωρις να ξέρω πόσο καιρό θα μείνω εκει.
Ευχαριστώ
Πήρα φύλλο πορείας για ΔΑΝ Νισύρου μετά το πέρας της εκπαίδευσης ως ΔΕΑ.
Οι ανησυχίες μου, πέραν του τι θα συναντίσω εκεί, είναι αν υπάρχει κάποιου είδους προσφορά από εταιρείες κινητής για δεδομένα ιντερνετ (νομίζω υπάρχει για μόνιμους κατοίκους), αν θα βρω εύκολα κατοικεία και τι θα κάνω μέχρι να βρω; Υπάρχει δυνατότητα φιλοξενείας από την μονάδα;
Αρχικά παρουσιάζομαι στην Κω 80 ΜΑ/ΑΠ χωρις να ξέρω πόσο καιρό θα μείνω εκει.
Ευχαριστώ
ΔΑΝ Νίσυρου
Καλησπερα σε ολους ! Μοναδα τοποθετησης ΔΑΝ Νισυρυ, εχουμε καποια νεα σχετικα με το στρατοπεδο; Συνθηκες, ατομα;
ΔΑΝ Νίσυρου
Θέλω να δηλώσω να έρθω στην Νίσυρο, γνωρίζει κάποιος να μου πει τι παίζει με σπίτια
ΔΑΝ Νίσυρου
Αχ βρε γουλη... Εσυ που μας έλεγες copy paste 19... Κριμα αγορι μου...
ΔΑΝ Νίσυρου
Παιδιά εγώ ήμουν εκεί το 2010 ήμασταν στην αρχή 10 άτομα και φτάσαμε μέχρι 30 άτομα φοβεροί σειρά ένας κ ένας τα παιδιά. Πήγα Φλεβάρη και έφυγα Μάιο μικρό στρατόπεδο ο διοικητής φοβερός τότε πολύ καλός άνθρωπος αλλά είχαμε έναν λοχαγό από Κέρκυρα που ήταν αυδμ στην κω όταν κλάπηκαν τα όπλα και τον είχαν στειλει εκεί και μας έπρηζε τα . απίστευτος βλάκας και κάτι βλήματα δόκιμοι που την είχαν δει τσαμπουκάδες έμπαιναν για έλεγχο το πρωί στο θάλαμο λες και ήμασταν ειδικές δυνάμεις με πολύ υφάκι και μόλις σταματούσαν μπροστά σου έπρεπε να πεις μια αποστολή που είχε ο καθένας περίπου μια σελίδα έπρεπε να ξερεις απ έξω και όποτε παρουσιάζεσαι να την λες ακόμα την θυμάμαι από τις αναφορές που με βγάζανε αυτοί. Κατά τα αλλα καλά είναι όταν βαριέστε να λέτε οτι πονάει κάτι να σε στέλνουν καμία εκδρομουλα στην κω στο γιατρό να περνετε και αέρα. Καλά ήταν μάγκες καλή παρέα θέλει εγώ είχα καλά παιδιά μεσα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες