Αναλυτής - Προγραμματιστής Η/Υ
Εγω σκοπιμως δηλωσα την ειδικοτητα για να ειμαι σπιτι μου Αθηνα μια ζωη. Θα προτιμουσα Νομικο Σωμα αλλα και στην Αεροπορια παλι Αθηνα θα ειμαι οποτε δεν με χαλαει.
Εισαι απο Νοτια Ελλαδα?

Καλα το παιδι προφανως δεν διαβαζει καν τι γραφουμε. Εχεις καμια ιδεα πως ειναι να κυκλοφορεις εξω Και να ξερεις οτι εισαι στρατιωτικος; Καλο. Εχεις καμια ιδεα πως ειναι να κυκλοφορεις εξω και να ξερεις οτι εισαι στο νομικο σωμα στρατου; Ασε φιλε αλλο επιπεδο. Αντιστοιχα ειναι και στην κοινωνια του στρατου.Mel έγραψε:[Φιλε κάπου έχεις μπερδευτεί σου ξαναλέω μιλάμε για το Κοινό Νομικό Σώμα όχι για στρατό ξηράς είναι διαφορετικά πράγματα. Γι αυτό άλλωστε είναι και άλλη προκήρυξη. Δεν συγκρίνουμε αεροπορία με ΣΞ αν και όπως σου είπα είναι ανάλογα που θα πας έχει καλά στρατόπεδα και στον ΣΞ απλά πρέπει να είσαι τυχερός η βυσματιας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Πέμ Ιούλ 29, 2021 10:57 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 3
yololais έγραψε:Εγω σκοπιμως δηλωσα την ειδικοτητα για να ειμαι σπιτι μου Αθηνα μια ζωη. Θα προτιμουσα Νομικο Σωμα αλλα και στην Αεροπορια παλι Αθηνα θα ειμαι οποτε δεν με χαλαει.Εισαι απο Νοτια Ελλαδα;
Απο πολυ Βορεια. Μαλακια μου γιατι περνουσα και Νομικο σωμα ανετα. Δεν το δηλωσα γιατι δεν το ειχα δει...
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 1
Εχω περασει εγω και νομικο σωμα και αεροπορια αναλ/προγρ. Απο αυτα που ξερω ειναι οτι νομικο σωμα ειναι καλυτερα, δεν εχει σχεση με στρατο ξηρας. Αθηνα θα ειναι οποιος μπει, εγω αν επελεγα να παω θα πηγαινα νομικο σωμα αλλα θα τις απορριψω τις θεσεις γιατι θα παω τραπεζες λογικα... Για καποιον που δεν ειναι απο αθηνα τα λεφτα δεν φτανουν... Αλλα σαν θεσεις ειναι οι καλυτερες
GiorgosM82 έγραψε:Εχω περασει εγω και νομικο σωμα και αεροπορια αναλ/προγρ. Απο αυτα που ξερω ειναι οτι νομικο σωμα ειναι καλυτερα, δεν εχει σχεση με στρατο ξηρας. Αθηνα θα ειναι οποιος μπει, εγω αν επελεγα να παω θα πηγαινα νομικο σωμα αλλα θα τις απορριψω τις θεσεις γιατι θα παω τραπεζες λογικα... Για καποιον που δεν ειναι απο αθηνα τα λεφτα δεν φτανουν... Αλλα σαν θεσεις ειναι οι καλυτερες
Καλησπέρα φίλε. Τα λεφτά όντως δεν είναι τρελά. Πλούσιος δεν γίνεσαι. Αλλά θα πρέπει να είσαι και σίγουρος για να το απορρίψεις οτι έχεις κάτι άλλο... Και ποτέ δεν ξέρεις σε 2-5-10 χρόνια μπορεί να καταφέρεις να έρθεις και σπίτι σου.
Vajohngr έγραψε:Καλα το παιδι προφανως δεν διαβαζει καν τι γραφουμε. Εχεις καμια ιδεα πως ειναι να κυκλοφορεις εξω Και να ξερεις οτι εισαι στρατιωτικος; Καλο. Εχεις καμια ιδεα πως ειναι να κυκλοφορεις εξω και να ξερεις οτι εισαι στο νομικο σωμα στρατου; Ασε φιλε αλλο επιπεδο. Αντιστοιχα ειναι και στην κοινωνια του στρατου.Mel έγραψε:[Φιλε κάπου έχεις μπερδευτεί σου ξαναλέω μιλάμε για το Κοινό Νομικό Σώμα όχι για στρατό ξηράς είναι διαφορετικά πράγματα. Γι αυτό άλλωστε είναι και άλλη προκήρυξη. Δεν συγκρίνουμε αεροπορία με ΣΞ αν και όπως σου είπα είναι ανάλογα που θα πας έχει καλά στρατόπεδα και στον ΣΞ απλά πρέπει να είσαι τυχερός η βυσματιας.
τέλος πάντων δεν μπορούμε να του αλλάξουμε γνωμη. Φιλε με την εκπαιδευση ξερεις τι παιζει; Γιατι για ολους λεει που θα πανε εκτος απο εμας.:P αν και μας βλεπω για αυλωνα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης