32 ΜΠΠ (Στρατόπεδο Μπουγά) - Λάρισα
Παιδιά πήρα μετάθεση για αυτή την μονάδα ξέρει κανείς τι παίζει πλέον εκεί;
Ξερει κανεις τι παιζει για τους πυροβολητες πλεον στην μοναδα?
Γεια χαρά μάγκες,παρουσιάστηκα με τη ΣΤ' ΕΣΣΟ στην 32 ΑΚ. Ηθελα να μεινω, αλλα για καποιο λόγο (που διορθώνεται) βγήκα Ι2. Με έστειλαν στην 140 ΑΚ ως μετάθεση και για ΣΠΕΝ. Θέλω να επιστρέψω όμως να περάσω τα ΠΕΝ και να πάρω το μπερέ και το αμετάθετο της μονάδας. Μπορώ να περάσω τα ΤΠΕΝ με την επόμενη ΕΣΣΟ του Γενάρη;
Μπορώ να επιστρέψω και να πάρω την ειδικότητα του πεζοναύτη;
Απαντήστε μου αν μπορείτε σύντομα, καθώς δε μου μένει αρκετός χρόνος για να κάνω τις κινήσεις μου.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων,
Κώστας
Μπορώ να επιστρέψω και να πάρω την ειδικότητα του πεζοναύτη;
Απαντήστε μου αν μπορείτε σύντομα, καθώς δε μου μένει αρκετός χρόνος για να κάνω τις κινήσεις μου.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων,
Κώστας
Καληδσπέρα,τοποθετήθηκα στην 32 μππ α/κ και θα ήθελα να ρωτήσω αν η συγκεκριμένη μονάδα ειναι καθαρα μονάδα πεζοναυτων ή εχει και απλους φανταρους... Στο katataxi army μου λεει την συγκεκριμένη μοναδα και στο σωμα ''πυροβολικο''. Θα μπορουσε κάποιος να μου το εξηγήσει; Ευχαριστώ
Του Μπουγά τα κάγκελα είναι για τους λεβέντες 2 μήνες Βόλο 505 και ΛΣ για τα ΠΕΝ.7 μήνες στο Μπουγά.16 άτομα για 16 υπηρεσίες. Εμπλοκή μόνιμη. Στους 7 μήνες μια φορά με. Πηγε 1-2 και η φάση ήταν σαν να χρωστάω ευχαριστώ. Τα εποπια είναι ωραίοι με κατανόηση αλλά τρομαγμένοι από τον μαλακα τον διοικητή. Αποτι έμαθα άλλαξε ο ************** και είναι άλλος τώρα που κάνει προσπάθεια να γίνει ο χώρος αυτός στρατόπεδο. Επίσης δεν ξέρω αν ισχύει έγινε και κέντρο νεοσυλλέκτων και έχει τώρα γύρω στο 180 άτομα. Έπρεπε να απολύθω γώ για να γίνει στρατόπεδο. Κλασσικά οι Λαρισαίοι βύσματα όλοι και γλυφτες με διανυκτέρευση. Τσιμπητα ασταμάτητα από τα μισά στελέχη και οι άλλοι μισοί θα σε βοηθήσουν να ξετσιμπησεις και να σε τραβήξουν κάπου να λουφαρετε μαζί. Ο χώρος αχανες και απαίσιος προϊστορικός.(Στεγαζόταν το ιππικό της Ελλάδας και η ΜΟΜΑ κάποτεε κείθε
πιο μαύρο.. μακριά όλοι.. μην ψαρωνετε επειδή βρίσκετε Λάρισσα. Οι υπηρεσίες γελοία απαιτητικές σαν να είσαι σε καιρό πολέμου.. καφετέριες , πάρκα μαγαζιά γύρω γύρω κ εσύ τέντα ΛΟΚ σε θέση μαχης και εφοπλου λόγχη αλλιώς θ έχεις κραυγές από την πύλη και κράτηση χωρίς προειδοποίηση.. σκόπετα άπειρα, υπηρεσίες βγάζει πάντα το μεγαλύτερο βύσμα και τα στελέχη όπως είπε και ο από πάνω χωρίζονται στην μέση καλοί και Μ... ες. οι 2οι επίσης πρόκειται για μεγάλους τεμπέληδες που χώνουν φαντάρους για αποκλειστικά δικές τους δουλειές , όλο διαταγές ύφος κ ιστορία.. τράκα τσιγάρα μέχρι μισό σάντουιτς και γουλια καφέ ή αναψυκτικό.. μηδέν ειδικές δυνάμεις όλοι πυροβολικαριοι είναι με αγορασμενο μπερέ και διακριτικά.. αα κ το καλύτερο δεν απολυεσε σαν πεζοναύτης ή ειδικοδυναμιτης αλλά σαν πυροβολιακαριος+ειδικότητα πυροβολικού και μετά 2η ειδικότητα πεζοναύτης, ούτε τιμής ένεκεν ούτε τπτ ακόμα και 2 αποβάσεις να πήγες. Όπου και να μου χρειάστηκαν τα μόρια από ειδικές δυνάμεις είχα θέματα.. ααα και το επίσης καλύτερο απαγορεύεται η ελληνική σημαία στη στολή. Ο διοικητής 2016-2018 σε μια βολήστοΒόλο ξηλωσε με ταχέρια του την σημαία από την παραλαβή ενός παιδιού
-
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
Καλησπέρα τον Μάρτιο θα καταταχθώ στο στρατόπεδο Μπουγά 32 ΜΠΠ στη Λάρισα το οποίο είναι τμήμα πεζοναυτών. Γνωρίζει κανείς πως είναι οι συνθήκες εκεί μέσα; Μπορώ να μείνω με μπλέ μπερε στο στρατόπεδο αντί για πράσινο; Ποια είναι η εκπαίδευση των πεζοναυτών πυροβολικού και τι περιλαμβάνει είναι δύσκολη;
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Καλησπέρα μάγκες, ο αδερφός μου είναι πεζοναύτης στην Λάρισσα με την Ε ΕΣΣΟ, εγώ είμαι στο Αμύνταιο σαν πυροβολικό και θέλω να περάσω από ειδικές δυνάμεις για τα μόρια, του είπαν στο πρώτο γραφείο στην Λάρισσα πως άμα πάρω μετάθεση για εκεί θα με στείλουν πεζοναύτη με την επόμενη ΕΣΣΟ (Είμαι ΣΤ ΕΣΣΟ). Ισχύουν όλα αυτα θα πάρω απολυτήριο ειδικών δυνάμεων ή λένε ψέματα και θα απολυθω πυροβολικαριος;(Στην μονάδα μου που ρωτησα μου είπαν πως αυτά κανονικά δεν γίνονται σύμφωνα με το ΓΕΣ)
Καλησπέρα, υπηρετώ με την Ε ΕΣΣΟ ως πεζοναύτης στο 521 Τ/ΠΖΝ μπορώ να μετατεθώ στο στρατόπεδο του ΜΠΟΥΓΑ στη ΛΑΡΙΣΑ στην 32ΜΠΠ που υπάγεται στην 32η Ταξιαρχία Πεζοναυτών οπού ανήκει και το τάγμα μου και να διατηρήσω την ιδιότητα του Πεζοναύτη, δηλαδή να απολυθώ ως πρασινομπερές πεζοναύτης και όχι ως πυροβολικαριος.
Επίσης γνωριζει κανείς τι κατασταση επικρατει σε συνθηκες διαβίωσης και υπηρεσιες;
Ευχαριστω
Επίσης γνωριζει κανείς τι κατασταση επικρατει σε συνθηκες διαβίωσης και υπηρεσιες;
Ευχαριστω
Υπηρετής λες στο 521 ΤΠΝ Και δεν ξέρεις άν στην 32 ΜΠΠ/ΠΝ στην Λάρισα είναι ΠΕΖΟΝΑΥΤΕΣ; Και ανήκουνε στη 32 ΤΑΞ/ΠΝ στο Βόλο; . Ποιά ιδιότητα - ειδικότητα έχεις εσύ, και τί κάνεις εσύ που δέν κάνουν και αυτοί οι της 32ΜΠΠ/ΠΝ και φοβάσαι μην απολυθής με άλλου χρώματος μπερέ;
(θα τρελαθούμε). Κανονικότατα κομάντα ΠΕΖΟΝΑΥΤΕΣ είναι φίλε μου και μήν φοβάσαι πράσινο μπερέ φορούν και αυτοί όπως όλοι των ΕΙΔ. ΔΥΝ. Το θέμα είναι θα αντέξεις εσύ στους ΠΕΖΟΝΑΥΤΕΣ ΤΗΣ 32ΜΠΠ/ΠΝ στην Λάρισα;
ΆΝ πάρεις μετάθεση.

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες