ΥΕΑ: Είναι υποχρεωτικό να υπηρετήσω;
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει αν μπορούμε να αρνηθούμε το ΥΕΑ εφόσον υπάρχει το χαρτί κατάταξης ; Παρουσιάζομαι Λαγό Έβρου
Φυσικά και μπορείς. Δεν είναι υποχρεωτική η θητεία ως ΔΕΑ αλλά προαιρετική.
-
- Στρατιώτης
Ευχαριστώ πάρα πολύ για την γρήγορη απάντηση!D.Y.K έγραψε:Φυσικά και μπορείς.Δεν είναι υποχρεωτική η θητεία ως ΔΕΑ αλλά προαιρετική.
Μια ερώτηση εχω τελειώσει το γελ και θελω να γίνω δεα. Θα μού έρθει η ένδειξη για υεα;
Ναι θα σου έρθει. Αλλά και να μην σου έρθει, για να γίνει κάποιος ΔΕΑ θα πρέπει να είναι τουλάχιστον απόφοιτος λυκείου.
Επισης θα ήθελα να ρωτήσω... Θελω μετα να παω ΠΤΕΕ τι ακριβώς πρεπει να κάνω ; Ποια ειναι τα καθήκοντα; Πληρώνεσαι έξτρα;
Καλησπέρα, στο χαρτί λέει ότι είμαι ΥΕΑ ωστόσο δεν θέλω να γίνω. Είναι απαραίτητο να φέρω το πιστοποιητικό από το ΙΕΚ εφόσον δεν επιθυμώ να γίνω ΥΕΑ;
Καλησπέρα σε όλους! Ειμαι 22 και λόγω σπουδών ειχα αναβάλει την στρατιωτική μου θητεία. Ηθελα να ρωτήσω, γίνεται να μην παω για δόκιμος ακομα και αν τοτε στο λύκειο ειχα δηλώσει ναι στα πρώτα χαρτιά του στρατού;
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 1
Φυσικα και γινετε
Καλησπέρα είναι να παρουσιαστώ στο Σουφλι στο Εβρο σαν πεζικό ΥΕΑ αλλα εγώ θέλω να υπηρετήσω Ειδικές δύναμης και όχι σαν ΥΕΑ Μπορώ ή Δεν γίνεται
Ένδειξη ΥΕΑ έχεις γιατί είσαι απόφοιτος Λυκείου. Που σημαίνει ότι ΔΕΝ είσαι υποχρεωμένος να υπηρετήσεις ως ΥΕΑ.
Και ναι, μπορείς να δηλώσεις Ειδικές Δυνάμεις ως κανονικός οπλίτης.
Και ναι, μπορείς να δηλώσεις Ειδικές Δυνάμεις ως κανονικός οπλίτης.
Εγώ έχω ένδειξη ΥΕΑ αλλά δεν θέλω να πάω. Το δηλώνω εκεί να φανταστώ;
Παρουσιάζομαι 18/01 στην Κω στο πυροβολικο (ΥΕΑ). Εγώ μπορώ να δηλώσω Ότι δν θέλω να πάω για ΥΕΑ και να κάνω την θητεία μ ως απλός στρατιώτης πυροβολικού ή όχι;
-
- Επιλοχίας
Το να πας ΥΕΑ είναι προαιρετικό. Η ένδειξη υπάρχει σε όλους όσους έχουν τουλάχιστον απολυτήριο λυκείου.
Παιδιά καλησπέρα, το σημείωμα κατάταξης μου γράφει Πεζικό - ΕΛΔΥΚ (ΥΕΑ) στη Λαμία.
Με βάση τα όσα έχω διαβάσει στο φόρουμ αυτό σημαίνει, Κύπρο και υποψήφιος δόκιμος/αξιωματικός;
Την κατηγορία ΥΕΑ την παίρνουν όλοι οι φοιτητές και απόφοιτοι λυκείου απ ότι βλέπω.
Η Κύπρος δε με χαλάει είναι η αλήθεια, ωστόσο αν κάποιος μπορεί να με διαφωτίσει σχετικά με τους ΥΕΑ και τι πλεονεκτήματα έχουν θα το εκτιμούσα. Κάπου διάβασα ότι θέλει δοκιμασίες στρατιωτικών σχολών (καλώς τα μας
).
Με βάση τα όσα έχω διαβάσει στο φόρουμ αυτό σημαίνει, Κύπρο και υποψήφιος δόκιμος/αξιωματικός;
Την κατηγορία ΥΕΑ την παίρνουν όλοι οι φοιτητές και απόφοιτοι λυκείου απ ότι βλέπω.
Η Κύπρος δε με χαλάει είναι η αλήθεια, ωστόσο αν κάποιος μπορεί να με διαφωτίσει σχετικά με τους ΥΕΑ και τι πλεονεκτήματα έχουν θα το εκτιμούσα. Κάπου διάβασα ότι θέλει δοκιμασίες στρατιωτικών σχολών (καλώς τα μας

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης