35 Μοίρα Καταδρομών - Κύπρος
Θέλω να ρωτήσω επίσης ποια είναι τα αθλήματα που πρέπει να περάσουμε για 35μκ στο ΚΕΝ
Ευχαριστώ
Ευχαριστώ
-
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
Τα κλασσικά αθλήματα που περνάς για να πας σε οποιοδήποτε μοίρα καταδρομών Αυτό είναι το γελοίο της υπόθεσης σε σχέση με την εκπαίδευση της μοίρας για μπερέ και φυσικά την "εκπαίδευση"παλιού νέου
Οποίος θέλει να έχει καταδρομική γνώση και εμπειρία Κύπρο μάγκες οποίος θέλει μόρια πανινι κψμ Νάουσα όλα καλά
Οποίος θέλει να έχει καταδρομική γνώση και εμπειρία Κύπρο μάγκες οποίος θέλει μόρια πανινι κψμ Νάουσα όλα καλά
Ρε παιδιά εγώ πέρασα άνετα τα αθλήματα αλλά η μετάθεση μου λέει Θήβα τι παίχτηκε?
Πρώτα πας Θήβα μετά Κύπρο
Καλησπέρα και καλές γιορτές να έχουμε... Ερώτηση τι διαφορές έχουν οι μοίρες μεταξύ τους; Λυπ, κρούσης και τα σχετικά;
Έχω ειδικότητα ολμιστης και μου είπαν ότι είναι χαλαρή ειδικότητα ισχύει; Θα ήθελα να μάθω πράγματα και οχι να κάθομαι σε γραφεία
Υ. Γ πέρασα αθλήματα πετάω εντός Ιανουαρίου
Έχω ειδικότητα ολμιστης και μου είπαν ότι είναι χαλαρή ειδικότητα ισχύει; Θα ήθελα να μάθω πράγματα και οχι να κάθομαι σε γραφεία
Υ. Γ πέρασα αθλήματα πετάω εντός Ιανουαρίου
Στον Λοχο υποστυρίξεως στην 35 ΜΚ όπου ειχα την τιμή και τυχη να υπηρετησω έχει ειδικότητες όπως όλμου και Α/Τ Μίλαν όπου ειναι αναγκαιες ειδικότητες για υποστηριξη στο πεδίο της μάχης. Κανεις τα ιδια ακριβως πραγματα, τις ιδιες ασκήσεις μαζι με τους άλλους λόχους. Απλα σου μαθαινουν και την ειδικότητα σου. Στο γραφειο θα σε παρουν εαν εισαι γενικά πανω απο 24 25 και εχεις τελειωσει καποιο πανεπιστημιο ή γενικά εχεις καποιες παραπανω μαθησιακες γνωσεις.
Καλησπέρα γνωρίζει κανείς πια είναι τα αθλήματα για να περάσεις 35 ΜΚ δηλαδή πια είναι η διαδικασία ; Και επίσης από τις ειδικές δυνάμεις αξίζει να επιλέξω 35 μκ ;
Στην 35 ΜΚ δέχονται 8 μήνους ;
Ρε φίλε φορουμ είναι όχι τσατ, άντε ψάξε λίγο και θα βρεις ότι απορία έχεις.
Τρέξιμο ημιαντοχη 1χλμ σε κάτω από 5Τουλάχιστον 4 έλξεις
Τουλάχιστον 20 κάμψεις
Τουλάχιστον 20 κάμψεις
Καλησπερα παιδια πρωτη φορα γραφω στο φορυμ, θα ηθελα να κανω μια ερωτηση εχω ψαξει παντου εχω ρωτησει παντου και κανενας δεν εχει μπορεσει να μου δωσει σιγουρη απαντηση, ξερει κανενας εαν υπαρχει πιθανοτητα να μπορει ελληνας να υπηρετησει σαν ΔΕΑ ειδικων δυναμεων στην 35ΜΚ ; Επισης οι απλοι στρατιωτες εκει κανουν 9μηνο η 12μηνο ;
Δεν υπηρετούν ΔΕΑ στη 35 ΜΚ εδώ και 15 χρόνια.
9 μήνες κάνουν οι οπλίτες θητείας στην ΕΛΔΥΚ.
9 μήνες κάνουν οι οπλίτες θητείας στην ΕΛΔΥΚ.
- geodias
- Πολίτης
Ήμουν στην 35 το '93-'94 έκατσα Κύπρο 13 μήνες και μας στείλανε Ελλάδα για μια εβδομάδα πριν απολυθούμε Ωραια μονάδα καλο φαγητό το μονο κακά ηταν οτι δε πολυεβγαινες εξω και αυτο ηταν για λίγες ώρες. Κατά τα αλλα ολα καλα.
- Togo
- Υπολοχαγός
Εμεινα 1 χρονο στο Στρόβολο της Λευκωσίας για δουλειά σε ελληνική εταιρία και σου λέω ότι καλύτερα που δέν σας έβγαζαν έξω.
Όποιος μας απειλεί θα βρει μπροστά του νέο Μαραθώνα, Σαλαμίνα, ύψωμα 731
-
- Στρατιώτης
Καλησπέρα, σε έναν μήνα μπαίνω βασική εκπαίδευση στο ΚΕΕΔ στο Μεγάλο Πεύκο. Μπορώ από εκεί να δηλώσω για 35 ΜΚ; Επίσης, αν υπάρχει κάποιος που να έκανε εκεί τη θητεία του πρόσφατα, σε τι κατάσταση είναι το στρατόπεδο; Γίνεται καλή εκπαίδευση/ασκήσεις; Στελέχη κλπ πως είναι; Ευχαριστώ!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες