Buddha έγραψε:Δεν νομίζω να γίνει καμία προσφυγή και πουθενά. Εδώ και 3 άρθρα το Armyvoice γράφει για αυτόν τον Μπουφόν που δεν διάβασε καλά την προκήρυξη. Που είναι αυτές οι εκατοντάδες ενστάσεις που γίνανε. Άιντε μωρέ τώρα με τους *****. Όσους ξέρω που αλλιώς περιμένανε τα μόρια και αλλιώς βγήκαν εν τέλη, το βούλωσαν και έκατσαν στην άκρη. Σαν τον άλλον το αμπλαουμπλα που είχαμε εδώ που έβγαζε τα μόρια του 1250 λες και ήταν γιος του Καραϊσκάκη.
Αν δεν παρέμβει στε ναι σε πολλές προκηρύξεις μετά από παρέμβαση στε πάγωσε η έκδοση οριστικών οπότε ας κρατάμε μικρό καλάθι και εύχομαι με το καλό την άλλη εβδομάδα να με κράζετε που θα έχουν βγει
Κανονικα επρεπε να εχουν ηδη ανακοινωθει. Ηταν η πιο ευκολη δοκιμασια για το υπουργειο τα αθλητικα. Απλα επρεπε να δουν ποιος περσασε και ποιος κοπηκε και μετα να τα βαλουν κατω και να φτιαξουν επιτυχοντες και επιλαχοντες. Πανω απο 5 μερες δουλεια για 10 ατομα δεν ειναι αυτο
Buddha έγραψε:Δεν νομίζω να γίνει καμία προσφυγή και πουθενά. Εδώ και 3 άρθρα το Armyvoice γράφει για αυτόν τον Μπουφόν που δεν διάβασε καλά την προκήρυξη. Που είναι αυτές οι εκατοντάδες ενστάσεις που γίνανε. Άιντε μωρέ τώρα με τους *****. Όσους ξέρω που αλλιώς περιμένανε τα μόρια και αλλιώς βγήκαν εν τέλη, το βούλωσαν και έκατσαν στην άκρη. Σαν τον άλλον το αμπλαουμπλα που είχαμε εδώ που έβγαζε τα μόρια του 1250 λες και ήταν γιος του Καραϊσκάκη.
Αμπλαουμπλας χαχαχαχα. Εχεις δικιο φιλαρακι, γενικα το armyvoice ειναι εκτος τοπου και χρονου για αλλη μια φορα.
re pate kala re έγραψε:ΌΠΑ κάτσε άλλο διάβασα το ναυτικό από ότι είδαμε θα παίρνει ειδικότητες με πτυχίο πυ πιθανών να πάρει νοσηλευτές και τέτοια ξανά του χρόνου
Ρε παμε καλά. Όντως όλες μαζί βγήκαν με διαφορά λίγων ημερών. Το ΠΝ ήθελε αρκετές τεχνικές ειδικότητες μ απολυτήρια από ΕΠΑΛ, για να δουμε για Τ/ΜΗΧ Θα βγάλουν αραγε συμπληρωματικη αν δεν καλυφθούν οι θέσεις η θα παει απ αρχές 22;
Για τους ΟΒΑ πέρσυ δώσανε 10 μέρες περιθώριο. Για εμάς άιντε να δούμε πόσο θα δώσουν. Όχι τίποτα άλλο έχουμε και μια δουλειά ένα σπίτι κάτι τις ρε παιδί μου
Buddha έγραψε:Για τους ΟΒΑ πέρσυ δώσανε 10 μέρες περιθώριο. Για εμάς άιντε να δούμε πόσο θα δώσουν. Όχι τίποτα άλλο έχουμε και μια δουλειά ένα σπίτι κάτι τις ρε παιδί μου
10 μέρες; Εμένα με φώναξαν 3 μέρες πριν την κατάταξη
Πέρσι όσο περίεργο και αν σας φαίνεται τα αποτελέσματα των ΟΒΑ ανακοινώθηκαν 15 Αυγούστου. Η κατάταξη έγινε στις 24 Αυγούστου και στις 25. Όσοι κλήθηκαν έπειτα ήταν επιλαχόντες και για αυτό τους φώναξαν ξαφνικά.