2021 Β ΕΣΣΟ βύσματικες
2021 Β ΕΣΣΟ βύσματικες
Καλησπέρα σε όλους. Ξέρετε πότε βγαίνουν οι μεταθέσεις; Μου είπα γύρω στις 10 θα βγει αλλά δεν έχει έρθει ακόμα κάτι στην μονάδα.
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 4
Β ΕΣΣΟ βύσματικες
Έχει έρθει τίποτα σε κανέναν;
Β ΕΣΣΟ βύσματικες
Καλησπέρα σε όλους
Δεν έχει υπάρξει επίσημη ενημέρωση η κάτι χειροπιαστό.
Ξέρουμε κάτι γενικότερα από άποψη ημερομηνιών; Υπάρχει η φήμη για μέσα του μήνα είναι αλήθεια αυτό;
Δεν έχει υπάρξει επίσημη ενημέρωση η κάτι χειροπιαστό.
Ξέρουμε κάτι γενικότερα από άποψη ημερομηνιών; Υπάρχει η φήμη για μέσα του μήνα είναι αλήθεια αυτό;
Β ΕΣΣΟ βύσματικες
Έχει ενημερωθεί κανείς από την μονάδα του για μετάθεση;
Β ΕΣΣΟ βύσματικες
Παιδιά 22 Ιουνίου βγήκε η απόφαση για να κάνουμε τα χαρτιά μας για μετάθεση και να δηλώσουμε φρουρά προτίμησης (διαλέγουμε μόνο νόμο).
Η ημερομηνία υποβολής από την μονάδα είναι 22 Ιουνίου με 2 Ιουλίου.
Εμείς έχουμε κάνει ήδη όλοι τα χαρτιά μας και το 1ο γραφείο τα ανέβασε ήδη χθες.
Η ημερομηνία υποβολής από την μονάδα είναι 22 Ιουνίου με 2 Ιουλίου.
Εμείς έχουμε κάνει ήδη όλοι τα χαρτιά μας και το 1ο γραφείο τα ανέβασε ήδη χθες.
-
- Στρατιώτης
Β ΕΣΣΟ βύσματικες
Για όλα τα στρατόπεδα; Είναι αυτή η ημερομηνίες γιατί σε εμάς δεν μας έχουν ενημερώσει
Β ΕΣΣΟ βύσματικες
Αν περιμενουμε Μεταθεση απο βυσμα, ειναι υποχρεωτικο να κανουμε και τα χαρτια; Η απλα περιμενουμε και θα ερθει?
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
- Ενδιαφέροντα: Τίποτα
- Επάγγελμα: Ιδιώτης
Β ΕΣΣΟ βύσματικες
Εμένα πρώτα με πήρε τηλ το βύσμα μου και μετά έκανα το χαρτί 😂😉
-
- Στρατιώτης
Β ΕΣΣΟ βύσματικες
Τα χαρτιά έχουν έρθει σε όλες τις μονάδες
Β ΕΣΣΟ βύσματικες
Εσένα φίλε σε ενημέρωσε η μονάδα σου πως πήγε το χαρτί ή το βύσμα;
Β ΕΣΣΟ βύσματικες
Καλησπέρα παιδιά
Μπορεί να απαντηθεί το ερώτημα του Gdim γιατί και εγώ το ίδιο πράμα αναρωτιέμαι;
Ενώ έχουμε κανονίσει βυσματικη χρειάζεται καλού κακου να κάνουμε και εμείς 'χαρτιά' στην οποία μονάδα είμαστε η δεν έχει νόημα/δεν χρειάζεται εφόσον το αίτημα τρέχει από 'πίσω' ουτοσιαλως μέσω του βύσματος;
Ευχαριστώ
Μπορεί να απαντηθεί το ερώτημα του Gdim γιατί και εγώ το ίδιο πράμα αναρωτιέμαι;
Ενώ έχουμε κανονίσει βυσματικη χρειάζεται καλού κακου να κάνουμε και εμείς 'χαρτιά' στην οποία μονάδα είμαστε η δεν έχει νόημα/δεν χρειάζεται εφόσον το αίτημα τρέχει από 'πίσω' ουτοσιαλως μέσω του βύσματος;
Ευχαριστώ
Β ΕΣΣΟ βύσματικες
Εγώ είχα ενημέρωση από το βύσμα μου ότι η μετάθεση θα γίνει μέσα Ιουλίου, δηλαδή ακριβώς στο 4μηνο από τότε που παρουσιάστηκα δηλαδή 17 Μαρτίου. Είχε άλλος παρόμοια ενημερωση;
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 5
Β ΕΣΣΟ βύσματικες
Besso2021 έγραψε:Καλησπέρα παιδιά
Ευχαριστώ
Όχι, μπορεις να μη κάνεις και τίποτα και η μετάθεση θα βγει κανονικά.
-
- Στρατιώτης
Β ΕΣΣΟ βύσματικες
Τα χαρτιά έχουν έρθει στην μονάδα σας σε εμάς τίποτα ακόμα
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 5
Β ΕΣΣΟ βύσματικες
Μην αγχώνεστε, ακόμα και η πλέον βυσματική μετάθεση μπορεί να καθυστερήσει σε ένα ενδιάμεσο βήμα. Οι 4μηνου της Α κόλλησαν ακόμα παραπάνω. Απο τη στιγμή που έχει προχωρήσει το θέμα, θα σας βγει, λίγες μέρες πάνω, λίγες μέρες κάτω, δεν αλλάζει κάτι...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης