Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
EcoMike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 120

Δημοσίευση από EcoMike »

Ρε φίλε σε εμάς το λες; Από τη κυβέρνηση έχουν διαρρεύσει αυτά ότι για εποχικούς θα είναι 35, δες και τις σελίδες των Συμβασιούχων στο FB τι λένε. Λες και το βγάλαμε από το μυαλό μας. Άλλωστε ο Χαρδαλιας ήταν ξεκάθαρος με τη σπόντα που πέταξε στις πρώτες δηλώσεις του πριν καιρό.
mikeangel
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 178

Δημοσίευση από mikeangel »

Ας Κάνουν ότι θέλουν στην τελική! Σιγά μην βγάλουμε καρκίνο από το άγχος, για τις ηλικίες για το ένα για το άλλο, Καλή επιτυχία σε αυτούς πού θα πάρουν μέρος στην προκυρηξη και καλή τύχη στους εποχικούς!
Pyr0
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από Pyr0 »

Καλή τύχη σε όλους εννοείται παιδιά.
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 182

Δημοσίευση από Pyr »

EcoMike έγραψε:Ρε φίλε σε εμάς το λες; Από τη κυβέρνηση έχουν διαρρεύσει αυτά ότι για εποχικούς θα είναι 35, δες και τις σελίδες των Συμβασιούχων στο FB τι λένε. Λες και το βγάλαμε από το μυαλό μας. Άλλωστε ο Χαρδαλιας ήταν ξεκάθαρος με τη σπόντα που πέταξε στις πρώτες δηλώσεις του πριν καιρό.

Παρέθεσε λίγο το 35 από τα σωματεία εδώ παρακαλώ αφού το βρήκες.

Άβαταρ μέλους
EcoMike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από EcoMike »

Μπες στο FB στη σελιδα των εποχικων απο μονοι τους το εγραψαν. Εγω βεβαια το ξερω εδω και 1 μηνα!
Rad.
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 36

Δημοσίευση από Rad. »

Προσπαθείτε να πείσετε τον άλλον για μια προκήρυξη που ΘΑ βγει με προβλέψεις και πληροφορίες, Απόψεις εκφράζεται όλοι και μέχρι να βγει η προκήρυξη εικασίες μόνο.

Όσο για τα σωματεία και όσο τα έχω γνωρίσει η επιρροή τους στο πολιτικό προσωπικό είναι ελάχιστη, κάνω και εγώ σωματείο φίλων ΠΣ τώρα και στέλνω επιστολές.

Ήταν οι ίδιοι που δεν ήξεραν καν τον αριθμό των κενών για επιλαχώντες που δημιουργήθηκαν και άλλαζαν τους αριθμούς κάθε λίγο για κάτι που αφορουσε τους ίδιους άμεσα, αμφιβάλλω αν μπορούν να μάθουν για τα όρια ηλικίας, εννοείται πως το σενάριο είναι στο τραπέζι.

Διαβάζω πως επικαλούνται τα όρια ηλικίας Κύπρου κτλ, ότι κάναμε εμείς το 2018 έως και σήμερα, επιστολές απο δήμους, βουλευτές, περιφέρειες, το αποτέλεσμα, μια τρύπα στο νερό. Οπότε θεωρώ πως παιδιαριζουν στα σωματεία αν νομίζουν πως έτσι θα αλλάξουν κάτι.

Κόβουν και ράβουν όσοι είναι φίλα προσκείμενοι διαχρονικά σε μια κυβέρνηση, βλέπε ΠΟΑΣΥ. Το Πς, ΠΟΕΥΠΣ Δεν είχε τετοιο κομματικό "στρατό" και απ όσο φαίνεται το πληρώνει. Ίσως είναι το πιο "ξεχασμένο" σώμα και ας έχει τον σεβασμό όλων μας.
Επίσης έχω γράψει άλλη μια φορά την άποψή μου πως προκήρυξη φέτος δε πιστεύω πως θα βγει.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Rad. την Πέμ Ιούλ 08, 2021 8:56 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 182

Δημοσίευση από Pyr »

EcoMike έγραψε:Μπες στο FB στη σελιδα των εποχικων απο μονοι τους το εγραψαν. Εγω βεβαια το ξερω εδω και 1 μηνα!

Ναι και σου λέω ... Έχουν πει άλλες 3-4 ηλικίες σημαίνει κάτι ;

Γι'αυτό σου λέω δεν έχει βάση ... Το επίσημο είναι αυτό που θα μετράει εσύ είπες κάτι που είπανε δηλαδη μια από όλες τις ηλικίες που είπαν. Καμία αξία.

Άβαταρ μέλους
KYNHGOS
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 44

Δημοσίευση από KYNHGOS »

Ολα ειναι στον αερα ακομα... Τιποτα δεν ειναι σιγουρο κ για τπτ!

Μην ακουτε δεξια κ αριστερα κουβεντες.

Υπομονη λιγο διαστημα.

MakisD
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από MakisD »

ΚΥΝΗΓΟΣ έγραψε:Ολα ειναι στον αερα ακομα... Τιποτα δεν ειναι σιγουρο κ για τπτ!

Μην ακουτε δεξια κ αριστερα κουβεντες.

Υπομονη λιγο διαστημα.

Εγω είμαι στρατό ακόμα και απολύομαι Ιανουάριο και μου είπε ο θείος μου που είναι αξιωματικος και φίλος του χαρδαλια οτι θα προλάβω να κανω χαρτιά ... Άρα τα συμπεράσματα δικά σας

Άβαταρ μέλους
Selby23
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 135

Δημοσίευση από Selby23 »

Μπορείτε εσεις οι εποχικοί να μου υποδείξετε τις διάφορες των ΟΒΑ με αυτούς των εποχικών ;Και γιατί οι ΟΒΑ πήραν μόνο μόρια και αύξηση ηλικίας της προκήρυξης που βγήκε και δεν μπήκαν με μια αλλαγή στις συμβάσεις τους να γίνουν μόνιμοι ;

Οι ΟΒΑ είναι 365 μέρες εκεί πάντως και δεν ήταν εποχικοί που θα μπορούσαν να μιλάνε και για εμπειρία και για πιο εύκολη και αμμεση μονιμότητα χωρίς να διαγωνιστούν με κανεναν νέο υποψήφιο πολίτη.

Παρα αυτά μπήκαν στο ιδιο σακί με ολους πολίτες και μη.

Τι σας κανείς πιστευτέ πιο ξεχωριστούς από αυτούς εσάς τους εποχικούς ;

Απλές ερωτήσεις είναι αυτές.

mikeangel
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 178

Δημοσίευση από mikeangel »

Selby23 έγραψε:Μπορείτε εσεις οι εποχικοί να μου υποδείξετε τις διάφορες των ΟΒΑ με αυτούς των εποχικών ;Και γιατί οι ΟΒΑ πήραν μόνο μόρια και αύξηση ηλικίας της προκήρυξης που βγήκε και δεν μπήκαν με μια αλλαγή στις συμβάσεις τους να γίνουν μόνιμοι ;

Οι ΟΒΑ είναι 365 μέρες εκεί πάντως και δεν ήταν εποχικοί που θα μπορούσαν να μιλάνε και για εμπειρία και για πιο εύκολη και αμμεση μονιμότητα χωρίς να διαγωνιστούν με κανεναν νέο υποψήφιο πολίτη.

οι οβα το μόνο πού ξέρουν είναι να μαζεύουν γοπες και να φεησμπουκαρουν στη σκοπιά
ETH-EP-PYR
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 63

Δημοσίευση από ETH-EP-PYR »

Selby23 έγραψε:Μπορείτε εσεις οι εποχικοί να μου υποδείξετε τις διάφορες των ΟΒΑ με αυτούς των εποχικών ;Και γιατί οι ΟΒΑ πήραν μόνο μόρια και αύξηση ηλικίας της προκήρυξης που βγήκε και δεν μπήκαν με μια αλλαγή στις συμβάσεις τους να γίνουν μόνιμοι ;

Μπορείς να μου πεις τις διαφορες από ΕΦ, ΕΠΟΠ ή συμβασιούχους των δήμων;

Οι 2 πρώτες κατηγορίες συμβασιούχοι 12μηνοι δεν είναι (από όσο γνωρίζω δεν ανήκουν στο δημόσιο) ; Και μετά την 7ετια υποτίθεται γίνεται αξιολόγηση για να γίνουν δημόσιοι υπαλληλοι! Γιατί δεν ξαναδίνουν αθλήματα;

Επίσης οι συμβασιούχοι στους δήμους όταν ανοίξουν οργανικές θέσεις ποιοι έχουν προτεραιότητα;

Απλές ερωτήσεις κάνω και εγώ;

Άβαταρ μέλους
EcoMike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από EcoMike »

Οι οβα όμως είναι με συνεχόμενη σύμβαση ετήσια και κάποιοι έχουν 6 χρόνια υπηρεσία, παρολαυτα δε τους μονιμοποίησε κάνεις. Και θέλετε να γίνουν μόνιμοι οι εποχικοί σε μια νύχτα που το χειμώνα είναι οαεδ; Ή προκήρυξη θα είναι ανοιχτή για όλους και οι εποχικοί θα παίρνουν έξτρα μόρια αντιπυρικων αλλά μέχρι εκεί.

ETH-EP-PYR
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 63

Δημοσίευση από ETH-EP-PYR »

EcoMike έγραψε:Οι οβα όμως είναι με συνεχόμενη σύμβαση ετήσια και κάποιοι έχουν 6 χρόνια υπηρεσία, παρολαυτα δε τους μονιμοποίησε κάνεις. Και θέλετε να γίνουν μόνιμοι οι εποχικοί σε μια νύχτα που το χειμώνα είναι οαεδ;Ή προκήρυξη θα είναι ανοιχτή για όλους και οι εποχικοί θα παίρνουν έξτρα μόρια αντιπυρικων αλλά μέχρι εκεί.

Το επιχείρημα σου είναι ότι χειμώνα είναι ΟΑΕΔ;

Πολύ ωραία ας μην μονιμοποιηθούν και ας δουλεύουν 12 μήνες!

Χαρούμενος;

Υγ για τις άλλες κατηγορίες υπάρχει κάποια απάντηση; Απλά ερωτήματα κάνω!

Άβαταρ μέλους
EcoMike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από EcoMike »

Ρς φίλε θα πάρουν έξτρα μόρια αντιπυρικων οι εποχικοί τι άλλο θες; Και κάνα 2οροφο στη Γλυφάδα; Δε καταλαβαίνω τι ζητάς; Αυτόματη μονιμοποίηση; Γιατί να γίνει αυτόματη; Ούτε στους οβα που είναι με 3+3 δεν έγινε γιατί να γίνει στους εποχικούς;

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες